Cu siguranță ai nevoie de un robot de bucătărie: Alege-l din ofertele noastre

femeie-robot-bucatarie

Îți place să pregătești diferite feluri de mâncăruri? Ia-ți un robot de bucătărie, noul tău ajutor de nădejde. Îți spunem cum să alegi unul și de unde să cumperi.

Oricine gătește, știe că uneori este foarte solicitant și necesită timp îndelungat. Dar avem un sfat pentru tine despre cum poți face ca timpul petrecut în bucătărie să fie nu doar mai scurt, ci și mai ușor. Dintre numeroasele ajutoare utile din bucătărie, dorim să aducem în atenția ta robot bucătărie multifuncțional. Datorită diverselor sale funcții, acesta te poate ajuta să pregătești o parte a mesei sau chiar să gătești o masă întreagă. Iar efortul și energia economisite, le poți dedica familiei.

Chiar și electrocasnicele mici costă ceva. Dar, datorită reducerilor mari de pe site-ul nostru, vei economisi  atunci când cumperi. Care lipsesc din bucătăria ta?

robot-bucatarie-vaza-floriAutor: Kübra Yıldız (Pexels)

 

De ce să cumperi un robot de bucătărie?

 

Există multe modele de roboți de bucătărie în gama aparatelor electrocasnice mici. Poți alege între roboți de bucătărie axați în primul rând pe activități specifice (de exemplu, un robot de bucătărie pentru frământat și mixat, un robot bucătărie pentru tocat carne) și apoi roboți de bucătărie multifuncționali. Acestea din urmă au o mare varietate de funcții, cele de bază incluzând frământarea, amestecarea, mixarea,  răzuirea și felierea. Acestea sunt cele pe care le vei folosi cel mai des la prepararea meselor.

Dar multitudinea de funcții nu se oprește aici. Cu accesoriul potrivit, robotul de bucătărie multifuncțional poate, de asemenea, măcina carnea, să prepare sucuri proaspete de fructe sau cocktailuri și chiar făină de casă. Accesoriul pentru înghețată permite să prepari rapid și eficient înghețată sau iaurt de casă. Un robot de bucătărie cu cântar este foarte util, la fel ca și posibilitatea de a cumpăra numeroase accesorii utile.

Ce accesorii ai mai folosi? Înainte de a cumpăra, interesează-te dacă acestea pot fi adaptate la robotul de bucătărie. De exemplu, accesoriul pentru paste făinoase este unul dintre favorite. Este ușor să faci aluat cu robotul de bucătărie, iar cu accesoriul potrivit îl poți transforma în tăiței delicioși de casă, lasagna sau spaghete. De asemenea, vei beneficia cu siguranță de presa de fructe și legume și de accesoriul pentru dulciuri.

robot-bucatarie-femeieAutor: SHVETS production (Pexels)

 

__bulb
4 rețete simple cu legume ideale pentru sănătatea dumneavoastră

Doriți să includeți mai multe legume în dietă? Încercați sfaturile noastre pentru rețete simple gata în doar câteva minute. Chiar dacă sunteți începător în bucătărie, le veți putea prepara în cel mai scurt timp.

Cât costă un robot de bucătărie și unde îl găsești la reducere?

 

În medie, prețul său variază între aproximativ 2000 și 5000 lei. Ți se pare prea mare prețul ? Nu uita că, achiziționând unul, obții o varietate de funcții într-un singur aparat de bucătărie. Iar prin cumpărarea de  accesorii, poți înlocui alte aparate de bucătărie care se concentrează doar pe anumite funcții.

În plus, are durata de viața lungă, garantat pentru mai mulți ani și este disponibil într-o varietate de modele, dintre care multe se vor potrivi perfect în bucătăria ta. Ai în cercul de prieteni sau în familie pe cineva  care e pasionat de bucătărie? Un robot de bucătărie multifuncțional este un cadou excelent, care va fi apreciat atât de bucătarii experimentați, cât și de începători.

Știi în  care magazine online poți cumpăra un robot de bucătărie la un preț mai mic? Profită de aceste promoții în curs de desfășurare și economisește.
 

Cum să alegi un robot de bucătărie?

 

În afară de multitudinea de funcții, de asemenea, sunt importanți  și alți parametri precum puterea, nivelul de zgomot, greutatea, materialul, lungimea cablului de alimentare și volumul bolului atunci când faci o achiziție. Să vedem mai în detaliu.

Puterea

 

O putere mai mare înseamnă o performanță mai bună și, prin urmare, o muncă mai bună pentru un robot de bucătărie. Un robot de bucătărie de calitate, care poate face față fără probleme mai multor sarcini, are o putere de aproximativ 1000 de wați sau mai mult. Acesta te ajută să prepari orice fel de mâncare și se ridică așteptărilor tale. Poți găsi roboți cu acest tip de putere la un preț corect și într-o gamă largă în magazinul online Flanco.

Roboții cu o putere de aproximativ 1500 W sunt considerați aparate care nu vor dezamăgi nici măcar bucătarii profesioniști. De asemenea, aceștiaa își găsesc o bună utilizare în familiile numeroase, unde gătitul și coacerea sunt frecvente.

Desigur, consumul mare de putere este asociat și cu un consum mai mare de energie electrică. Dar, în condiții normale de utilizare, valoarea energiei consumate este neglijabilă.

Platouri pentru  servit, borcane și recipiente practice pentru alimente sau veselă de bun gust. Toate acestea și multe altele pot fi găsite în reducerile speciale de pe site-ul nostru.

Niveul de zgomot

 

Nivelul de zgomot al unui robot de bucătărie depinde de modelul în sine și de funcția utilizată. Nivelul mai ridicat de zgomot este, de asemenea, asociat cu treptele de viteze mai mari.

 

Greutatea

 

Greutatea robotului de bucătărie variază de obicei între 7 și 19 kg, în funcție de model. Greutatea este, de asemenea, legată de amplasarea robotului. Schimbarea  robotului din dulap pe blatul de bucătărie ar putea fi incomodă. Pentru o utilizare ușoară, va fi mai bine dacă îi vei găsi un loc fix în bucătărie.

O gamă largă de sortimente de bucătărie la prețuri de top așteaptă să faci clic pe aceste cupoane de reducere.

 

Material

 

Cei mai accesibili roboți de bucătărie sunt fabricați din plastic. Combinația de plastic și metal prezintă modele care pot fi clasificate în categoria de preț mediu. În cele din urmă, există roboți de bucătărie mai scumpi, fabricați în întregime din metal. Se așteaptă ca acestea să aibă cea mai lungă durată de viață, o uzură redusă și, de asemenea, o mai bună stabilitate în utilizare.
 

__bulb
Saltea moale sau tare, pe care să o alegi? Te vom sfătui

Cât de bine dormi, este determinat, în cea mai mare măsură, de saltea. Vrei să o înlocuiești pe cea veche cu una nouă? În articolul nostru vei găsi răspunsul la cum să alegi o saltea pentru un somn bun.

Lungimea cablului de alimentare

 

Acest parametru ți se pare irelevant? Imaginează-ți o situație în care cumperi un robot de bucătărie multifuncțional și, din cauza cablului scurt, nu îl poți amplasa unde ai vrut, deoarece priza nu este suficient de aproape. Gândește-te unde vrei să amplasezi robotul de bucătărie și măsoară ce lungime de cablu este necesară.

Volumul recipientului

 

În general, cu cât recipientul este mai mare, cu atât este mai practic, deoarece vei pregăti mai multe materiale deodată. Poți alege recipiente de la aproximativ 0,3 până la 7 litri.

Sisteme de siguranță

 

Atunci când cumperi robotul de bucătărie, acordă atenție și acestui parametru. Unii roboți se pornesc doar atunci când sunt apăsate două butoane în același timp sau, de exemplu, includ un sistem de siguranță pentru copii. O siguranță pentru supraîncălzirea motorului este, de asemenea, utilă.

robot-bucatarie-bol-inoxAutor: david yohanes (Pexels)

Întreținere

 

Ca orice electrocasnic de bucătărie, trebuie să cureți și să speli bine robotul de bucătărie după utilizare. Unele părți ale robotului pot fi puse și în mașina de spălat vase. Asigură-te că toate componentele sunt uscate înainte de a le pune la loc.

__bulb
Fotoliu masaj, un cadou excelent de Crăciun. Cum îl alegem la ofertă?

Vrei să le oferi celor dragi sau ție însăți un cadou pentru relaxări zilnice? Cumpără un fotoliu masaj. Avem sfaturi utile care te vor ajuta atunci când cumperi. Și îți vom spune de unde să cumperi.

Încă nu te-ai hotărât dacă vrei să investești într-un robot de bucătărie? Dacă îi dai o șansă, suntem siguri că va deveni ajutorul tău de nădejde și  prietenul cel mai bun din bucătărie încă de la prima utilizare.