Moda în alb și negru - cum să creezi un look stilat folosind doar aceste 2 culori?

femeie-balcon-masini

Dacă nu ești un fan al hainelor colorate, dar nu vrei ca garderoba ta de zi cu zi să pară plictisitoare, încearcă să combini piese albe și negre în contrast. Există ceva mai elegant decât o ținută alb-negru?

În timp ce unii ar putea spune că este nevoie de culoare pentru varietate, contrastul izbitor dintre cele două nuanțe este, fără îndoială, o încântare. În același timp îndrăznețe și discrete, ținutele alb-negru sunt șic atemporal și reprezintă minimalismul suprem.

Suficient de austeră pentru birou, suficient de simplă pentru casual și suficient de atrăgătoare pentru ieșirile de seară, ținutele alb-negru merg oriunde. Tot ce trebuie să faci este să eviți ca acest look lipsit de culoare să devină fad, folosind nuanțele lor clasice în variante moderne.

 

femeie-camasa-alb-negru

Top 5 ținute în alb-negru

 

 

__check

Rochie în alb-negru

 

În funcție de model și de raportul dintre tonurile contrastante, o rochie alb-negru poate fi atât îndrăzneață, cât și discretă. Desigur, indiferent de modelul pe care îl alegi, rochia va fi piesa centrală a ținutei tale. Așa că cel mai bine este să păstrezi celelalte piese discrete și clasice.

Pentru un look casual, o jachetă de piele neagră ar fi minunată. Pentru un look elegant, dimpotrivă, o jachetă neagră ar fi mai potrivită. În ceea ce privește încălțămintea, o pereche de cizme negre îți vor completa perfect ținuta. Poți alege dintre modelele de cizme Tommy Hilfiger dama oferta care ți se potrivește cel mai bine.

__check

Blazer în alb-negru

 

În garderoba niciunei femei nu lipsește un blazer negru și nici o garderobă minimalistă nu este lipsită de unul alb. Stricte, sofisticate și elegante, blazerele albe și negre sunt perfecte pentru a ridica ținutele casual la chic. Sigur, un blazer poate fi purtat cu blugi sau pantaloni, dar asortat cu o rochie creează o combinație modernă. Parțial business, parțial de seară, un blazer transparent și o rochie midi din satin negru este o combinație izbitoare. Iar pentru o abordare proaspătă a acestor culori clasice, completează look-ul cu adidași albi de tip sport.

__check

Fustă neagră sau albă

 

Acum că știi cum să porți pantalonii și rochiile albe și negre în acest sezon, este timpul să afli cum să-ți actualizezi fustele. Sunt șanse să ai câteva modele în garderoba ta, fie că sunt mini, midi, creion sau maxi.

Scoate-le și dă-le o nouă viață cu un look alb-negru proaspăt. Pentru o ținută rapidă și simplă, combină o fustă neagră cu o cămașă albă, un pulover sau o jachetă neagră și botine negre. În ceea ce privește fustele albe, acestea se combină cel mai bine cu topuri albe și accesorii negre șic.

__check

Ținute cu un tricou alb

 

Un tricou alb este un alt element de bază al garderobei care poate fi transformat cu ușurință într-o ținută chic alb-negru. Deși există nenumărate moduri de a purta un tricou alb, nu vei da greș niciodată dacă optezi pentru un look simplu, cu unul sau două detalii care să adauge un twist.

Un mod inconfundabil de a face un impact este să asortezi un tricou alb cu pantaloni negri, balerini negri și o jachetă bomber neagră. În timp ce partea principală a ținutei va arăta clasic, jacheta va adăuga o notă trendy și îți va cimenta look-ul ca fiind marele stil al acestui sezon. Poți găsi balerini negri pe Answear.ro.

__check

Ținute cu pantaloni negri

 

Fiecare femeie ar trebui să aibă în garderobă o pereche de pantaloni negri. Modelele clasice nu sunt doar un must-have al garderobei de weekend, ci sunt perfecte și pentru vestimentația de zi cu zi.

Pentru a da pantalonilor tăi negri un nou farmec, încearcă să-i asortezi cu o ținută alb-negru. Albul proaspăt pe lângă blugii tăi negri preferați va crea un look curat și modern. Doar nu uita să adaugi un mic twist pentru ca ținuta să nu ajungă să arate ca o uniformă. Deși o cămașă albă arată întotdeauna sofisticat, cizmele negre și o haină sau un sacou cool sunt cheile pentru a menține o estetică interesantă.

femeie-camasa-alba

 

Alegerea ținutelor în alb și negru poate aduce un aspect clasic, elegant și atemporal, potrivit pentru diferite ocazii și medii. Combinația acestor culori neutre poate crea un contrast plăcut și poate fi ușor de asortat cu alte piese și accesorii din garderobă.

Culorile alb și negru transmit o senzație de rafinament și sobrietate, adăugând un aer sofisticat ținutelor. Această alegere minimalistă poate fi potrivită în mediile de afaceri, evenimente formale sau atunci când dorești să obții un aspect simplu și elegant.