Black Friday 2020 - cele mai bune oferte și promoții

Nebunia cumpărăturilor a ajuns și la noi. Dacă și vouă vă plac lichidările de stoc sau alte promoții, atunci vă aflați la adresa corectă. Această categorie este încărcată cu cele mai bune reduceri. Aici veți găsi magazine online, care participă la cunoscuta campanie de Black Friday sau Vinerea Neagră. Asta înseamnă, că în zilele de 20.11 până la 30.11.2020 aveți unica posibilitate să cumpărați la cele mai bune prețuri în magazinele online selectate. De aceea nu ezitați, vizualizați întreaga categorie și beneficiați de coduri și vouchere de reducere și cumpărați avantajos, poate tocmai cadourile de Crăciun. Nu lăsați să vă scape nici cea mai mare zi de cumpărături online din an – Cyber Monday! Acest eveniment grozav vă asigură, că veți economisi și mai mult. Ascundeți textul

Încărcați alte reduceri

Descrierea secțiunii Black Friday

                                                                                                      Black Friday 2020
 

O tradiție veche în lume, relativ nouă în țara noastră. Este vorba despre Black Friday (Vinerea Neagră) și, prin urmare despre sărbătoarea tuturor pasionaților de cumpărături. Populara sărbătoare a cumpărăturilor își are rădăcinile în Statele Unite și Canada și este perioadă în care majoritatea lanțurilor de magazine oferă mega reduceri și lichidări, care pot atinge pragul de până la - 80% discount. În mod tradițional, începe în prima zi de după Ziua Recunoștinței, și este doar momentul ideal pentru a cumpăra primele cadouri de Crăciun, ce spuneți?

 

   De ce se merită să vă faceți cumpărăturile?

Black Friday a apărut pentru prima dată în România în anul 2011, cei de la eMAG au fost primii care au dus conceptul de Black Friday în România în anul 2011. Reducerile au fost unele semnificative, dar nici pe departe atât de mari precum cele din America, chiar și așa se putea economisi considerabil la cumpărături. În următorii ani, alte companii au început să adopte treptat ideea de Black Friday, astfel încât, în timp, nu numai lista de magazine implicate în această campanie a crescut, dar, de asemenea și valoarea de reducerilor.

Black Friday 2019

În prezent, Black Friday reprezintă o perioadă în care comercianții se întrec la propiu în reduceri, care dintre ei oferă cele mai substanțiale reduceri sau lichidări de stoc. Și de ce discutăm despre perioadă? Aici avem un avantaj uriaș față de americani. Deși reducerile nu sunt atât de mari în țara noastră, adesea ele durează câteva zile, uneori chiar și o săptămână întreagă, ceea ce nu se întâmplă în America.

Se poate spune că Black Friday a devenit literalmente un eveniment pe care îl așteptăm cu nerăbdare un an întreg. În 2020 se va desfășura pe data de 20 noiembrie și este momentul ideal pentru a vă întocmi lista de cumpărături și de a cumpăra cadourile sub pomul de Crăciun. Mega reduceri la îmbrăcăminte, pantofi, bijuterii, mobilier, electronice sau jucării sunt întotdeauna binevenite, nu-i așa?

 

Istoria Black Friday

Și de ce un astfel de eveniment important nu are o denumire optimistă? Ei bine, există câteva teorii. Una dintre ele se referă la registre contabile. Comercianții au fost obișnuiți să-și înregistreze în ele pierderile cu cerneală roșie iar câștigurile cu negru. Legenda spune că Black Friday a fost prima zi a anului atunci când comercianții au început să obțină un profit. O altă versiune ne reamintește despre un colaps masiv în trafic, care se petrecut pe străzile din Philadelphia după Ziua Recunostintei. În anii '60 și '70 ai secolului XX, a devenit o zi cunscută pe care poliția, șoferii de taxi și șoferii de autobuz au denumit-o "neagră". Cu toate acestea, expresia poate fi și o parafrazare a prăbușirii Bursei din anul 1929. Paradoxal, deși în trecut a marcat criza globală, astăzi este un nume pentru o zi de consum excesiv.