Orange coduri reducere și oferte

4 coduri și cupoane de reducere verificate Orange - Iunie 2024

__photo
Promo
Reducere
Orange

Oferte speciale la telefoane mobile pe Orange.ro

În magazinul online Orange veți găsi oferte speciale la telefoanele mobile selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-20%
Reducere
Orange

Reducere - 20% la abonamente pe Orange.ro

În magazinul online Orange veți găsi acum reducere de - 20% la abonamente selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-20%
Reducere
Orange

Reduceri de până la - 20% la telefoane pe Orange.ro

În magazinul online Orange veți găsi acum reduceri de până la - 20% la telefoanele selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
Gratis
Transport gratuit
Orange

Transport gratuit pe Orange.ro

În magazinul online Orange beneficiati de transport gratuit. Reducerea este disponibilă în condițiile specificate chiar de către magazinul în sine, fiind mai accesibile pe paginile magazinului și care se pot modifica continuu.

Detalii reducere


orange online
1

Orange reduceri la telefoane

Orange Romania S.A. este cel mai mare operator GSM din România, oferind clienților săi posibilitatea de a alege între planuri de abonamente flexibile, ce pot fi personalizate și cartele PrePay. Orange România vă oferă posibilitatea de a alege cele mai noi telefoane mobile, dar și servicii, internet, televiziune, Orange Money. Oferta Orange este împărțită în:

  • Magazin
  • Produse și servicii

2

Oferte Orange telefoane

În categoria Magazin veți găsi oferte Orange la telefoane mobile Best Deal, Cele mai noi, Oferte speciale. Puteți opta pentru cele mai noi telefoane, 4G+, telefoane Orange, mărci precum Huawei, HTC, Apple, Samsung, Nokia, Alliew, Alcatel, LG pot fi ale voastre la prețuri avantajoase. Urmăriți promoții Orange la telefoane și puteți alege telefonul cu abonament sau fără abonament, în funcție de conectivitate 4G, 3G, sistem de operare iOS, Android, dual SIM, single SIM, dar și în funcție de culoare. Folosiți voucher Orange și în cazul în care doriți să cumpărați tablete și laptopuri și obiecte conectate gaming, smartwatch, brățări fitness. În magazinul online Orange.ro veți găsi și modem-uri Wi-Fi, Wi-Fi on board, routere Wi-Fi, precum și o mulțime de accesorii telefoane și audio.

orange reduceri

Profitați de reduceri Orange la pachete de servicii unde puteți opta pentru abonamente Orange Me, Orange Net, Orange Young, Orange Junior, Orange Me fără telefon, Orange Senior precum și alte beneficii ca Orange Family. Pentru cei care dețin o cartelă PrePay Orange există diferite oferte Orange opțiunea de 5€,6, 7€, 8€, 10€. Puteți alege și opțiunea de internet fix, internet mobil, Orange Smart Home. În oferta Orange veți găsi pachetele de televiziune TV prin cablu, TV prin satelit, Orange TV Go, Smart TV în rate. Clienți pot beneficia și servicii precum Orange Thank You, Plata în rate prin factură, Orange film, Early Upgrade vă puteți bucura mai repede de telefonul dorit, fără să mai așteptați terminarea perioadei contractuale.

3

Promoții Orange și la produse și servicii

Asigurarea telefonului, tabletei sau modemului pentru situații neprevăzute. Care Center veți primi rapid asistență și servicii de reparații pentru telefonul tău, în Orange Care Center. Buy-Back puteți aduce în magazin vechiul dispozitiv și veți primi un voucher în urma evaluării telefonului sau tabletei tale. Cu Orange Expert veți afla totul despre smartphone-ul vostru cu ajutorul tutorialelor Orange online.  De asemenea puteți beneficia de  Orange Service și puteți beneficia de serviciile Centrului de Service Orange România. De asemenea puteți beneficia de serviici de roaming , aplicații Orange, deezer, setări automate, Self Service. Cu serviciul Orange Money veți putea transfera bani sau face plăți zilnice dintr-un cont atașat numărului vostru de telefon.

orange magazin

În cazul în care întâmpinați diferite probleme cu produsele sau serviciile Orange există și un serviciu Help, unde veți afla informații privind telefoane și setări, Orange Service , Setări telefoane, Cod PUK / PIN , Servicii pentru PrePay, Oferte și opțiuni , Reîncărcare , Credit și consum, Servicii pentru abonamente, Abonamente și opțiuni, Orange Thank You, Roaming, Aplicații online, Magazin online,  Contul meu web, Aplicația Contul meu, Factură, plăți și consum, Info Consum,  Factura Orange, Plată factură, Rețea și acoperire, Acoperire Orange, Internet 4G/4G+, Apel Wi-Fi, Schimbare SIM, Pierdere/Furt, Info portare/Acte abonare, Orange Home. Dacă vă decideți să cumpărați  și în funcție de faptul, dacă în magazinul online sunt promoții Orange la produsele care vă interesează, vă rugăm să nu ezitați și să vizualizați gama completă a magazinului online pentru a găsi exact ceea ce vi se potrivește

4

Orange Black Friday

Reduceri
Lichidări de stoc
Transport gratuit
Black friday
Oferte 1+1
Cadou

Oare care este cea mai bună perioadă din an pentru cumpărături avantajoase? Încă mai stai pe gânduri Orange Black Friday te așteaptă cu sute de reduceri la telefoane și tablete care pot depăși pragul de - 60% . Aceasta este șansa ta de-a cumpăra un telefon sau o tabletă la super preț. Mărci precum HTC, Apple, Samsung, Nokia, Alliew, Alcatel, LG pot fi ale voastre la prețuri foarte avantajoase. Urmăriți cea mai populară campanie de reduceri din an Black Friday!

5

Evaluare Orange

5.0

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 21 de clienți
21 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 21x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 0x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x