Telekom coduri și cupoane de reducere

2 coduri și cupoane de reducere verificate Telekom - Iulie 2024

__photo
Ofertă
Reducere
Telekom

Nelimitat net 4G la abonament pe Telekom.ro

În magazinul online Telekom.ro beneficiați de net 4G nelimitat la abonament în cea mai rapidă rețea pentru video.

Detalii reducere
Promo
Reducere
Telekom

Super prețuri la telefoane pe Telekom.ro

În magazinul online Telekom.ro veți găsi super prețuri la telefoane mobile selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere


telekom reduceri
1

Oferte Telekom la telefoane și nu numai

Telekom este prezent în România din septembrie 2014, prin rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România, cu obiectivul de a fi primul brand care oferă servicii complete de telecomunicații și divertisment pe piața din România. Oferta Telekom cuprinde următoarele categorii de unde vă puteți alege produsele sau serviciile dorite:

  • Promoții
  • Magazin online
  • Servicii
  • Asistență

2

Promoții Telekom la telefoane

În oferta Telekom veți găsi smartphones precum Samsung, Motorola, Nokia, HTC Desire, Huawei, Allview, HTC, dar și iPhone X, telefoane Android, telefoane 4G, telefoane cu cartelă. Urmăriți reducerile de Black Friday Telekom la tablete mărci precum Samsung, Vonino, Allview,, laptopuri, modemuri. Nu ratați promoții Telekom și la accesorii ca huse pentru telefon, smartwatch, Samsung Gear VR, accesorii pentru tabletă. Nu ezitați să folosiți și cod promoțional Telekom la o mulțime de produse. Oferta Telekom cuprinde pachete interesante pentru abonamente mobil, abonamente internet 4G mobil, pachete MagentaONE, pachete servicii pentru acasă, pachete prepaid. 

telekom oferte
3

Reduceri Telekom la servicii

În oferta Telekom veți găsi și servicii precum pachete integrate fix-mobil, pachete fix mobil, extra opțiuni pachete fix mobil,  televiziune, internet, voce şi prepaid, servicii și acoperire, internet TV, funcționalități Internet TV, TV Cablu digital, TV Satelit, opțiuni TV, echipamente TV, telekom TV Web&Mobile, etc. În cazul în care aveți nelămuriri privind anumite servicii ca Factură, Televiziune, Internet, Voce Mobilă, Voce Fixă pe site veți găsi și categoria de Asistență unde veți găsi răspunsuri la nelămuririle voastre.

telekom voucher

Urmăriți ofertele Telekom și nu ezitați să aplicați coduri promoționale și veți economisi considerabil. Nu ratați ofertele Telekom la telefoane și serviciile Telekom. Nu omiteți să utilizați și vouchere Telekom și veți cumpăra mai ieftin! Dacă vă decideți să cumpărați  și în funcție de faptul, dacă în magazinul online sunt reduceri la produsele care vă interesează, vă rugăm să nu ezitați și să vizualizați gama completă a magazinului online pentru a găsi exact ceea ce vi se potrivește. 

 

4

Blackfriday Telekom

Reduceri
Lichidări de stoc
Transport gratuit
Black friday
Oferte 1+1
Cadou

Dorești să-ți cumperi un telefon nou? Acum este perioada cea mai optimă din an să-l cumperi avantajos. Este de ajuns să urmărești reducerile Blacfkriday Telekom și poți cumpăra telefonul mult dorit la super preț. În plus dacă îți prelungești abonamentul îl poți avea și mai ieftin. Nu rata cea mai bună perioadă de reduceri din an și cu siguranță nu vei regreta. Profită de promoții Telekom și cumpăra convenabil. 

5

Evaluare Telekom

5.0

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 1 de clienți
1 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 1x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 0x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x