Modivo coduri reducere ian 2022

5.0 (1 evaluare) photo
search
search
-15%
Voucher reducere
Modivo

Voucher Modivo - 15% extra reducere la geci și paltoane

Reducerea de - 15% extra se aplică la geci și paltoane selectate în magazinul online Modivo atunci când introduceți codul de reducere în coșul de cumpărături. Folosiți voucher Modivo și cumpărați geci și paltoane mai ieftin.

Detalii reducere
-50%
Reducere
Modivo

Reduceri Modivo de până la - 50% la haine, pantofi și accesorii femei

În magazinul online Modivo veți găsi reduceri de până la - 50% la haine, pantofi și accesorii pentru femei selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-50%
Reducere
Modivo

Reduceri Modivo până la - 50% la haine, pantofi și accesorii pentru copii

În magazinul online Modivo veți găsi reduceri de până la - 50% la haine, pantofi și accesorii pentru copii selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-45%
Reducere
Modivo

Reduceri Modivo de până la - 45% la haine, pantofi și accesorii bărbați

În magazinul online Modivo veți găsi reduceri de până la - 45% la haine, pantofi și accesorii pentru bărbați. selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
cube Gratis
Transport gratuit
Modivo

Transport gratuit în magazinul online Modivo.ro

În magazinul online Modivo beneficiați de livrare gratuită prin firma de curierat GLS. Reducerea este disponibilă în condițiile specificate chiar de către magazinul în sine, fiind mai accesibile pe paginile magazinului și care se pot modifica continuu.

Detalii reducere
cube Gratis
Transport gratuit
Modivo

Livrare gratuită la comenzi de peste 99 lei la plata prin transfer bancar

În magazinul online Modivo beneficiați de livrare gratuită la comenzi de peste 99 lei la plata prin transfer bancar. Reducerea este disponibilă în condițiile specificate chiar de către magazinul în sine, fiind mai accesibile pe paginile magazinului și care se pot modifica continuu.

Detalii reducere