Media Galaxy coduri și cupoane de reducere

4.5 (11 evaluări) photo
search
search
-10%
Reducere
Media Galaxy

Reduceri de până la - 10% la laptopuri pe Media Galaxy.ro

În magazinul online Media Galaxy veți găsi reduceri de până la – 10% la laptopuri selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-15%
Reducere
Media Galaxy

Reduceri de până la - 15% la scule electrice pe Media Galaxy.ro

În magazinul online Media Galaxy veți găsi acum reduceri de până la – 15% la scule electrice selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-20%
Reducere
Media Galaxy

Reduceri de până la - 20% la televizoare pe Media Galaxy.ro

În magazinul online Media Galaxy veți găsi reduceri de până la – 20% la televizoare selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-20%
Reducere
Media Galaxy

Reduceri de până la - 20% la telefoane pe Media Galaxy.ro

În magazinul online Media Galaxy veți găsi reduceri de până la – 20% la telefoane selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-25%
Reducere
Media Galaxy

Reduceri de până la - 25% la aspiratoare verticale pe Media Galaxy.ro

În magazinul online Media Galaxy veți găsi reduceri de până la – 25% la aspiratoare verticale selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-25%
Reducere
Media Galaxy

Reduceri de până la - 25% la aparate de manichiură pe Media Galaxy.ro

În magazinul online Media Galaxy veți găsi acum reduceri de până la – 25% la aparatele de manichiură selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-25%
Reducere
Media Galaxy

Reduceri de până la - 25% la tablete pe Media Galaxy.ro

În magazinul online Media Galaxy veți găsi reduceri de până la – 25% la tablete selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-35%
Reducere
Media Galaxy

Reduceri de până la - 35% la aspiratoare pe Media Galaxy.ro

În magazinul online Media Galaxy veți găsi acum reduceri de până la – 35% la aspiratoarele selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-15%
Lichidare de stoc
Media Galaxy

Lichidare de stoc de până la - 15% reducere la telefoane pe Media Galaxy.ro

În magazinul online Media Galaxy veți găsi acum lichidare de stoc de până la – 15% la telefoanele mobile selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-20%
Lichidare de stoc
Media Galaxy

Lichidări Media Galaxy de până la - 20% la laptopuri

În magazinul online Media Galaxy veți găsi acum lichidări de stoc de până la – 20% la laptopuri selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-20%
Lichidare de stoc
Media Galaxy

Lichidări Media Galaxy de până la - 20% la mașini de spălat rufe

În magazinul online Media Galaxy veți găsi acum lichidări de stoc de până la – 20% la mașini de spălat rufe selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
-27%
Lichidare de stoc
Media Galaxy

Lichidări Media Galaxy de până la - 27% la aragaze

În magazinul online Media Galaxy veți găsi acum lichidări de stoc de până la – 27% la aragaze selectate, aflate la promoție.

Detalii reducere
cube Gratis
Transport gratuit
Media Galaxy

Transport gratuit la cumpărături de peste 1000 ron

În magazinul online Mediagalaxy.ro la cumpărături de peste 1000 ron transportul este gratuit. Reducerea este disponibilă în condițiile specificate chiar de către magazinul în sine, fiind mai accesibile pe paginile magazinului și care se pot modifica continuu.

Detalii reducere


reduceri mediagalaxy
1

Mediagalaxy – cea mai variată gamă de produse

Mediagalaxy este un magazin online de electronice, electrocasnice și IT. În oferta sa veți găsi o gamă variată de produse. Pentru a facilita căutarea unui anumit produse acestea sunt grupate pe categorii de produse:

 • Telefoane – Tablete
 • Laptop – Desktop – IT
 • Gaming – Jocuri – Jucării
 • TV – Audio - Video – Foto
 • Aer condiționat – Climatizare
 • Electrocasnice mari
 • Electrocasnice mici
 • Espressoare și cafea
 • Cosmetice - Îngrijire personală
 •  Îngrijire țesături
 • Produse de menaj
 •  Smart Home – Iluminat – Grădină
 • Auto – Vehicule electrice

2

Oferte și promoții Mediagalaxy

Oferta Mediagalaxy este una variată. Puteți alege din categoria de telefoane și tablete: smartphones, smartwatches, tablete, boxe portabile, smartband, telefoane clasice, gadget, baterii externe, e-book readere, căști, telefoane fixe, carduri de memorie, ochelari VR, drone, accesorii smartwatch, accesorii smartphone, accesorii tablete și în acest caz puteți valorifica voucherele Mediagalaxy și veți economisi  considerabil cumpărând avantajos. Sunteți pasionat de gaming și sunteți în căutare de un laptop performant?

voucher mediagalaxy

Pe Mediagalaxy.ro veți găsi o ofertă variată de laptopuri de unde puteți alege: laptopuri 2 în 1, laptopuri tradiționale, laptopuri gaming și multimedia, laptop ultraportabil, laptop business. De asemena în ofertă veți găsi și Playstation 4, Xbox One, PC, Nintendo Switch, Playstation 3, Xbox 360, PS Vita, Nintendo Wii U, Nintendo Wii, Nintendo 3DS. Mai mult decât atât, în cazul în care veți folosi vouchere Mediagalaxy cumpărăturile voastre vor deveni mai convenabile si veți economisi considerabil.

 

3

Mediagalaxy – oferte și vouchere la televizoare, electrocasnice, produse îngrijire

Doriți să schimbați televizorul vechi cu unul nou mai modern. În oferta Mediagalaxy veți găsi televizoare Ultra HD 4K, Full HD, High Definintion, accesorii 3D și smart TV unde de asemenea puteți utiliza voucherele Mediagalaxy. Vă place fotografiatul? Atunci cu siguranță vă interesează ofertele Mediagalaxy la aparate foto,  camere video, accesorii foto - video, optică și astronomie, videoproiectoare.Pentru o îngrijire cât mai bună a locuinței ne sunt necesare electrocasnice mari precum mașini de spălat rufe, uscătoare de rufe, aparate frigorifice, mașini de spălat vase, aparate incorporabile,  aragazuri, hote unde de asemenea puteți folosi vouchere Mediagalaxy pentru cumpărături cât mai avantajoase. 

promotii media galaxy

În oferta Mediaglaxy se regăsesc și electrocasnice mici pentru îngrijirea locuinței precum aspiratoare, aparate de călcat, aparate pentru bucătărie: mixere, blendere, roboți de bucătărie, cuptoare cu microunde, storcătoare fructe, aparate pentru gătit. Pentru iubitorii cafelei în oferta Mediagalaxy veți găsi espressoare, cafetiere, râșnițe cafea, cafea / capsule, accesorii aparate de cafea, consumabile aparate de cafea. Aici veți găsi  și cosmetice pentru îngrijire personală: produse cosmetice, produse de îngrijire a părului, produse de îngrijire a corpului, produse igienă dentară, epilatoare, aparate de îngrijire a părului, aparate de ras și tuns, igiena dentară,, etc. Urmăriți ofertele Mediagalaxy sau folosiți cupon Media Galaxy! 

4

Mediagalaxy Black Friday

În curând se dă startul la cea mai mare campanie de reduceri din an Black Friday 2021. Cu siguranță nu ar trebui să ratați Mediagalaxy Black Friday atunci când puteți cumpăra electorcasnice, telefoane, tabelete, laptopuri, epilatoare, mașini de tuns și multe alte produse la prețuri mai mult decât avantajoase. Urmăriți Media Galaxy promotii la sute de produse.În perioada celor mai mari reduceri din an Media Galaxy blackfirday prețurile scad semnificativ. Așadar nu ratați cele mai atractive oferte Media Galaxy Black Friday și cumpărați mai avantajos. Vizitați magazinul online și nu ratați Black Friday Mediagalaxy la o gamă variată de produse. Folosiți voucher Media Galaxy 2021 la cumpărături!

Coduri de reducere
Reduceri
Lichidări de stoc
Transport gratuit
Black friday
5

Evaluare Media Galaxy

4.5

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 11 de clienți
11 thumbsup Recomandă clienților
0 thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 11x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 0x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x