Digi Romania coduri și cupoane de reducere

2 coduri și cupoane de reducere verificate Digi Romania - Mai 2024

__photo
Ofertă
Reducere
Digi Romania

Plătește online facturile Digi Romania

Pe Digi Romania puteți plăti online facturile completând formularul cu datele necesare.

Detalii reducere
Ofertă
Reducere
Digi Romania

Administrează serviciile direct din contul tău pe Digi Romania

Pe Digi Romania poți administra serviciile direct din contul tău Digi.

Detalii reducere


digi online
1

Alegeți cele mai bune servicii de televiziune și internet din România

Digi România (RCS & RDS), cel mai răspândit serviciu de telecomunicații din România, a fost înființat în anul 1994. Începând de atunci Digi oferă româniilor servicii de cea mai bună calitate. Pentru a beneficia de serviciile oferite puteți vizita personal magazinele Digi sau puteți alege digi online accesând pagina web digiromania.ro. Puteți avea parte de următoarele servicii:

  • televiziune prin cablu
  • televiziune digitală prin satelit – DigiTV
  • internet
  • telefonie fixă
  • telefonie mobilă

2

Internet de mare viteză și pachete de telefonie avantajoase

Puteți beneficia de cel mai bun serviciu la un preț accesibil. Profitați de oferte digi și promotii digi la diverse abonamente și veți beneficia de cel mai mic preț. În plus puteți folosi cod digi sau voucher digi la achiziționarea unui telefon mobil și veți economisi cu siguranță.Digi ne aduce mai aproape de cei dragi. Alegeți abonamentele de internet fix Fiberlink 300, Fiberlink 500 sau Fiberlink 1000 și beneficiați de internet de mare viteză la un super preț. Veți avea parte de numeroase avantaje.

digi reduceri

Puteți beneficia de reduceri digi la internet mobil, digi oferte cum ar fi 2 conturi în aplicația Digi WI-FI gratuit, 50 GB spațiu de stocare în Digi Storage gratuit și multe altele. Nu neglijați nici pachetele de telefonie mobilă. Puteți beneficia de tarife favorabile pentru conversații îndepărtate. Conversațiile cu cei dragi plecați în străinătate nu mai trebuie să fie limitate de grija facturii. Alegeți abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat și puteți vorbi gratuit și nelimitat către o serie de destinații internaționale.

3

Telefoane mobile la prețuri avantajoase

Vizitați magazin digi, atât fizic cât și online și descoperiți ultimele modele de telefoane mobile. Vă puteți bucura de calitatea celor mai noi produse la prețuri foarte mici dacă veți folosi vouchere digi sau dacă veți profita de digi promotii. Nu uitați însă de perioadele promoționale cum ar fi digi black Friday când puteți avea parte de discount digi la marea majoritate a produselor. Dacă vă doriți cu ardoare ultimul model de iphone însă nu sunteți dispus să vă cheltuiți tot salariul urmăriți zilnic online digi pentru a fi la curent cu orice promotie digi disponibilă. Nu veți regreta și cu siguranță veți reuși să economisiți. Digi vă pune la dispoziție și posibilitatea de a plăti factura online. Accesați online digi și în secțiunea Plata facturii veți găsi această posibilitate. Tot ce trebuie să faceți este să vă creați un cont.

digi voucher
4

Reduceri Digi black friday

Reduceri
Lichidări de stoc

Dacă doriți să vizitați personal magazinele Digi, o puteți face fără probleme. Cu siguranță veți întâlni unul în apropierea dumneavoastră. Vizitați cu încredere digi cluj, digi timisoara, digi brasov, digi oradea, digi constanta, digi sibiu, digi ploiesti, digi baia mare, digi arad, digi galati, digi satu mare, digi pitesti, digi bucuresti, digi bacau, digi botosani, digi bistrita, digi resita. Veți avea parte de o experiență plăcută. Personalul digi vă așteaptă cu drag în orele de program. Puteți consulta program digi online. Profitați de Digi black friday.

5

Evaluare Digi

5.0

Evaluare excelentă

Au evaluat în total 1 de clienți
1 __thumbsup Recomandă clienților
0 __thumbsdown nu recomandă clienților
Excelentă (4,1 - 5,0) 1x
Foarte bună (3,1 - 4,0) 0x
Bună (2,1 - 3,0) 0x
Satisfăcătoare (1,1 - 2,0) 0x
Negativă (0 - 1,0) 0x