__search

Ați accesat revista Kuplio pentru prima dată? Și bine ați făcut. Vă așteaptă articole grozave despre cum puteți economisi zilnic.

Prima dată aici

Bine ați venit pe pagina KUPLIO revista

Vă oferim tot timpul informații actuale, astfel încât să puteți cumpăra cât mai avantajos. Toate sfaturile și trucurile utile, instrucțiuni datorită mulțumită cărora veți învăța cum să economisești fără restricții. Bucurați-vă de tot ceea ce doriți fără remușcări. Nu suntem proprietarii magazinelor online sau consultanți financiari, suntem doar oameni obișnuiți care doresc să împărtășească cu voi sfaturi valoroase și experiențe. Pe scurt, vă vom arăta cum să faceți față trucurilor comercianților magazinelor online și magazinelor fizice și cum să economisiți la cumpărături.

Ce veți găsi la noi

Puteți alege din mai multe categorii

__Bitmap_1
1

Cumpărături __Arrow_right_orange_bold

În fiecare dintre noi se ascunde o pasionată de shopping, care dorește să fie la curent cu cele mai noi tendințe în modă, nu-i așa? Sfaturile și ponturile specializate în ceea ce privește moda pentru femei, moda pentru bărbați, precum și moda pentru copii sunt nelipsite. În această categorie veți găsi articole utile despre tendințele sezoniere în materie de machiaj, produse cosmetice sau noutăți despre oferte la parfumuri. Datorită sfaturilor utile veți fi întotdeauna „IN” și „SMART”, pentru că știm cum puteți cumpăra avantajos.

2

Locuință __Arrow_right_orange_bold

Nu este niciun secret faptul că cheltuileile pentru locuință ne consumă majoritatea din salariu în fiecare lună. În această categorie veți găsi articole utile în care vă vom arăta cum puteți economisi bani pentru locuință, fără a fi nevoie să vă amăgiți. Vă vom sfătui despre cum să economisiți pentru locuință, cum să alegeți cel mai bun televizor sau mașină de spălat rufe. De asemenea, un mobilierul nou nu trebuie să coste o avere, puteți să vă amenajați apartamentul sau casa cu economisind considerabil. Acum, că totul se învârte în jurul ecologiei, veți învăța, de asemenea, cum să separați corect deșeurile.

__Bitmap_2
Bitmap_3
3

Familie __Arrow_right_orange_bold

Dacă sunteți sau sunteți pe cale să mergeți în concediu de maternitate, căutați cu siguranță toate modalitățile de a economisi. Toate mamele, dar și tații, se vor bucura cu siguranță de articole utile pline de sfaturi, sfaturi și recenzii, care vă vor ajuta să vedeți că puteți economisți. Veți învăța cum să calculați suma indemnizației pentru concediul de maternitate și pentru părinți, la ce aveți de șomaj aveți dreptu la ce indemnizații de șomaj aveți dreptul, să comparați taberele pentru copii sau condițiile pentru obținerea de burse de studenți. De la bebeluși până la adulți, veți găsi sfaturi și reduceri pentru toată lumea.

4

Timp liber __Arrow_right_orange_bold

Dacă mișcarea este viața voastră, articolele din această categorie vor fi printre preferatele tale. Veți găsi sfaturi minunate despre cum să alegeți patinele cu rotile sau bicicleta potrivită, care este cel mai potrivit echipament pentru drumeții, dar și cum să economisiți bani pentru sală. Cum puteți găsi cel mai bun loc pentru a face exerciții sau unde să călătoriți, precum și bagajul de de care aveți nevoie. Consultați articolele noastre și inspirați-vă de sfaturi valoroase.

__Bitmap_4
__Bitmap_5
5

Călătorii __Arrow_right_orange_bold

Și vouă vă plac călătoriile, dar nu doriți să cheltuiți sume colosale pe vacanțe sau excursii de weekend? Ce se întâmplă dacă v-am spune că se poate și altfel. În oferta noastră cu articole veți găsi sfaturi și trucurii utile pentru cele mai ieftine zboruri, cazare sau bilete ieftine din care cu siguranță veți alege. Vă vom sfătui despre cum să rezervați hoteluri de lux la costuri reduse, cum să economisiți pentru bilete și să învățați să închiriați o mașină la preț redus. Sau să încercați ceva nou, nu doar o țară, ce ați spune, de exemplu, de o călătorie în rulotă unde nimic nu vă va ține într-un singur loc.

6

Asigurare __Arrow_right_orange_bold

Alegerea celei mai bune asigurări pentru locuințe, imobiliare, autovehicule, dar și călătorii sau chiar asigurarea de viață este uneori destul de dificilă. Uitați-vă la recenziile, pe care redacția noastră le-a elaborat în detaliu pentru voi și cu siguranță vei alege cea mai bună asigurare pentru voi. Pe lângă recenziile utile, vă vom sfătui și la ce trebuie să vă axați atunci doriți să încheiați o asigurare sau invers, ce trebuie să evitați, precum și multe alte sfaturi utile pe care le veți aprecia.

__Bitmap_6
__Bitmap_7
7

Finanțe __Arrow_right_orange_bold

Aveți de gând să vă luați un împrumut, o ipotecă sau să creați un cont de economii? Sau doar cauți cel mai bun cont gratuit? Cu recenzille noastre regulate cu siguranță vei alege cea mai bună opțiune pentru voi. Nu vă așteptați la tabele complicate, veți găsi doar sfaturi utile și comparații.

8

Energii __Arrow_right_orange_bold

Știați că, datorită schimbului de furnizori de energie electrică și gaz, puteți economisi până la câteva sute de lei anual? Exact. Dar asta nu este încă totul. De asemenea, puteți economisi mai mulți bani schimbând planul de distribuție sau încălzirea. Cum? Citiți sfaturile și ponturile noastre veți vedea că economisiți o mulțime de bani fără a vă limita.

__Bitmap_8
__Bitmap_9
9

Telefon __Arrow_right_orange_bold

Știați că mulți utilizatori de telefoane mobile plătesc mai mult decât este necesar pentru serviciile sale? Exact. Voi aparțineți acestui grup? Iată o prezentare generală a tarifelor mobile, care vă va asigura că alegeți cel mai convenabil tarif. Oferte ale operatorilor de telefonie mobilă pe care nu le găsiți ls ei pe site – acum puteți afla mai multe despre ele. De asemenea, puteți economisi bani și pentru abonament la cablu TV sau internet. Citiți cu atenție prezentarea noastră extinsă a serviciilor operatorilor telefonie mobilă, alegeți cea mai bună ofertă și plătiți doar pentru ceea ce utilizați efectiv.

10

Auto __Arrow_right_orange_bold

Vi se pare că cheltuielile voastre cu mașina au crescut și nu știți cum să faceți față? Iată câteva sfaturi utile pentru a vă ajuta să reduceți costurile. Veți afla când este momentul ideal pentru a schimba anvelopele de iarnă și de vară, trucuri, datorită cărora veți obține un consum mai mic și, nu în ultimul rând, informații despre roviniete sau recenzii utile la alarmele auto.

__Bitmap_10

Ceva în plus

__Fire_orange

Instrucțiuni

Căutați ajutor cu privire la ce să faceți și cum să rezolvați

AFLAȚI MAI MULTE
__Bulp_orange

Sfaturi

Vreți să aflați noutăți din lumea economiilor?

AFLAȚI MAI MULTE