__bg_womens2

Nu ratați reduceri exclusive

Abonați-vă la Newsletter și veți fi printe primii care vor obține cupoane de reducere exclusive în TOP magazine online

20 de surprize pentru cele mai avantajoase cumpărături de Crăciun. Găsiți cele mai bune coduri de reducere de la magazinele online preferate chiar aici.

 

Urmăriți categoria noastră Calendar de Advent și cumpărați super cadouri de Crăciun


Simțiți și voi deja miosul de brad, turtă dulce sau portocale? Crăciunul ne bate la ușă deja. Și este momentul potrivit pentru cumpărarea cadourilor de Crăciun. Dacă nu știți, ce cadouri de Crăciun să cumpărați atunci cu siguranță o să vă fie de folos și categoria noastră specială Calendar de Advent. La fel ca și în anii precedenți și anul acesta vă întămpină cu multe ferestre sub care se ascund reduceri, vouchere  și coduri de reducere, datorită cărorar veți cumpăra cadouri de Crăciun mult mai avantajos. Încă nu știți ce să cumpărați? Nicio problemă, calendarul nostru vine cu super idei de cadouri pentru copii și adulți.

 

Ce cadouri puteți cumpăra de Crăciun?

Nu există persoană căreia să nu-i placă surprizele și cadourile speciale de Crăciun. Până la urmă în fiecare din noi se ascunde un copil, nu-i așa?  Tocmai de aceea a apărut această tradiție a calendarelor de Advent. Copii deschid ferestrele cu bunătăți din ciocolată, iar astfel le trece mai ușor timpul în care așteaptă sosirea Crăciunului. Dar cum facem noi, adulți?

Nicio problemă. La fel ca și în anii trecuți și anul acesta în această perioadă dinanintea Crăciunului am pregătit 20 de surprize pentru voi pentru cumpărături cât mai avantajoase. În fiecare zi vom descoperi o fereastră unde va fi ascuns un mega discount exclusiv, voucher sau cod, de reducere în magazinele voastre online preferate. Care vor fi acestea?


Acest lucru deocamdată nu o să vi-l divulgăm – astfel nu ar mai fi o surpriză. Deocamdată vă spunem doar atât, că în ofertă veți găsi cele mai bune vouchere și coduri de reducere care sperăm să vă inspire în alegerea celor mai grozave cadouri. Profitați de reduceri la îmbrăcăminte, încălțăminte, bijuterii și ceasuri, electronice și alimente și cumpărați avantajos spre exemplu cadouri de Crăciun pentru părinți. În ofertă poate veți găsi și un pont grozav cu privire la cadouri pentru bărbați sau invers cadouri femei. Din oferta cu siguranță nu vor lipsi cadouril de Crăciun pentru copii.

Atenție reducerile vor fi cu o durată limitată de aceea urmărți pagina noastră zilnic sau ne puteți lăsa adresa voastră de e-mail, astfel vă putem trimite zilnic informații cu reducerea actuală. Cumpărăturile de Crăciun nu ar trebui să vă sperie. De acum să cumpărați cadou pentru mama, tata, bunici, prieteni, iubit sau colegi nu o să vă mai afecteze bugetul familiei.

 

Un pic de istorie

Știați că tradiția calendarelor de Advent își are originilie încă din secolul 19? Băiețelul Gerhard Lang a avut o mămică inventivă. La începutul lunii Decembrie a pregătit pentru el un carton unde a agățat 24 de bomboane. Băiețelului i-a fost permis să mănânce doar o singură bomboană pe zi. Această idee Gerhard a adoptat-o mai târziu când a devenit adult, sub formă primului calendar tipărit. Calendarul a fost compus din două părți, prima parte a conținut 24 de căsuțe unde s-au regăsit poezii și în partea a doua, copii au putut decupa poze, pe care mai apoi le-au lipit în căsuțe. 

Tradiția calendarelor de Advent a ajuns cunoscută într-un mod rapid în lumea întreagă, foarte îndrăgite sunt spre exemplu calendarele umplute cu ciocolată. Nu-i așa că nici voi câteodată nu vă puteți abține și mâncați bucățile de ciocolată înaintea sosirii Crăciunului.? ;-)