Top filme online gratis - iată 10 idei

28.06.2022 Vlasta Internet Partajare

Sunteți un fan al filmelor și serialelor? Pe acest site-uri puteți viziona filme online gratuit și oricând.

Celebrul Alfred Hitchcock a spus odată că un film este bun atunci când merită să plătim pentru biletele, cină și babysitting. Astăzi știm că „Maestrul tensiunilor” nu a fost la fel de atemporal în declarațiile sale ca și în opera sa.

countdown film

Un film bun este acum disponibil gratuit, din confortul casei dvs. și instantaneu, fără descărcări obositoare. Trebuie doar să aveți o conexiune la internet și numele unui site de încredere într-un motor de căutare. Am pregătit sfaturi pentru tine pe site-urile web unde poți viziona cele mai bune filme online gratis.

Vom vorbi despre:

1. Companii de streaming

2. Televizoare și Internet TV

3. Operatori de telefonie mobilă

michael jackson

Filmele nu sunt doar despre imagine, ci și despre experiența sonoră. Muzica completează emoția generală a fiecăruia dintre ei. Bucurați-vă de filmul preferat cu cel mai bun home cinema.

1. Companii de streaming

 

Poate cea mai populară formă de vizionare online de filme, seriale și emisiuni TV.

servicii de streaming

 

Netflix

 

Unul dintre cele mai faimoase servicii de streaming din lume oferă vizionarea de filme online gratuit timp de 30 de zile. Platforma a fost fondată în 1997, dar este disponibilă la noi din 2016.

Netflix România oferă o gamă largă de filme. Dacă nu doriți să plătiți pentru serviciu, va trebui să îl anulați înainte de expirarea perioadei de probă. În caz contrar, abonamentul se va reînnoi automat și vi se va cere să plătiți. Înregistrarea este, desigur, necesară.

Dacă vă uitați la filme în engleză, Netflix este alegerea dvs. numărul unu. Oferă utilizatorilor săi ore întregi de divertisment cinematografic. Biblioteca conține aproape 5.000 de titluri. Pe lângă filmele de toate genurile, sunt disponibile și documentare, animații, seriale și spectacole

Netlix este disponibil pentru o taxă de la 7,99 EUR până la 11,99 EUR pe lună, fără costuri suplimentare.

netflix urmareste

 

Profil pentru copii pe Netflix

 

În calitate de părinte, puteți configura așa-numitul profil penru copii pe Netflix. Vă permite să selectați conținut pe care alții îl pot viziona și să blocheze sau să restricționați vârsta fiecărui program.

 

Fără îndoială, cea mai importantă parte a maratoanelor de film este confortul. Acest lucru îl poți realiza doar cu mobilier de calitate de la Chilipirul-zilei.ro

 

HBO MAX
 

Serviciu de streaming semnificativ mai bun care a înlocuit HBO GO în martie a acestui an. Înregistrarea pentru un serviciu de streaming este cât se poate de rapidă și ușoară. Cu toate acestea, condițiile de utilizare nu s-au schimbat.

Dacă sunteți un utilizator nou, puteți viziona filme online gratuit timp de 7 zile. Ca și în cazul Netflix, serviciul trebuie anulat înainte de expirarea perioadei de probă. În caz contrar, se prelungește și ești obligat să plătești.

Noul serviciu oferă utilizatorilor posibilitatea de a personaliza serviciile cu profiluri pentru până la cinci spectatori. De asemenea, redare simultană pe trei dispozitive. Numărul de înregistrări per abonament nu este limitat. În plus, titlurile selectate ating o rezoluție de 4K cu un sistem audio 5.1.

Și totul pentru 6,99 EUR pe lună.

 

Apple TV +

 

Apple TV + este serviciul de streaming potrivit pentru toți proprietarii de dispozitive Apple. Abordarea este simplă. După ce deschideți aplicația și dați clic pe Apple TV+, veți ajunge la oferta de seriale, documentare, filme, programe pentru copii, comedii fără reclame. În fiecare lună, la serviciu sunt adăugate titluri originale de la atelierul Apple Originals.

Când cumpărați un dispozitiv Apple, beneficiați de acest serviciu timp de trei luni gratuit. Apple s-a gândit și la studenți. Ei au posibilitatea de a se înregistra gratuit pentru un abonament pentru studenți la Apple Music și Apple TV.

Valoarea abonamentului este de 4,99 EUR pe lună.

apple tv plus

 

Cum să obții o experiență de vizionare reală? Cu electronice de calitate. Puteți găsi o selecție largă de televizoare sau sisteme home theater la prețuri avantajoase aici.

Amazon Prime Video

 

Amazon, o companie mondială bine-cunoscută, operează propriul serviciu de streaming numit Prime Video. Este interesant că este unul dintre cele mai vechi servicii de streaming disponibile în România. Unul dintre cele mai mari dezavantaje ale acestui serviciu față de furnizorii concurenți a fost conținutul disponibil numai în limbile lumii. Anul trecut însă, pe Amazon Prime Video au fost adăugate filme și seriale cu subtitrări.

Taxa lunară pentru Amazon Prime Video este de 5,99 EUR.

 

Disney +

 

Disney + se află pe piața serviciilor de streaming din 2019. Oferă utilizatorilor săi o gamă largă de spectacole, filme, documentare și, bineînțeles, seriale animate pentru copii. Conținutul exclusiv nu face excepție.

Puteți transmite în flux Disney + pe patru dispozitive simultan și puteți descărca pe până la 10 dispozitive. Ca și pe Netflix, este posibil să setați un profil de copil pe Disney +.

În cazul Disney +, puteți alege să plătiți 7,99 EUR în fiecare lună sau un abonament anual unic de 79,90 EUR.

disney tv

Citirea unei cărți poate fi distractivă, dar și o odihnă plăcută între vizionarea filmelor sau serialelor preferate. Ai cartea ta preferată? Dacă nu, mergeți la cumpărături!

2. Televiziune și Internet TV

 

Puteți viziona filme online și gratuit din arhivele TV sau Internet TV.
 

Arhiva Antena 1

 

Vă plac serialele românești emisiunile televiziunii Antena 1? Le puteți viziona gratuit și fără restricții în arhiva Antena 1 sau pe Antena Play contra cost. Veți găsi seriale mai vechi, dar și mai noi din producția Antena. Cele mai bune includ Asia Express, Adela, Te cunosc de undeva, Chefi la cuțite și multe altele.

Cel mai mare dezavantaj al acestora în comparație cu serviciile de streaming este întreruperea de publicitate. Puteți găsi arhiva Antena1 pe site-ul a1.ro. Cu toate acestea, puteți accesa serialele preferate și prin populara aplicație Antena Play, desigur contra cost.

Aplicația Antena Play este disponibilă pentru Android (Google Play) și Android TV.

tineri se uita pe pc

 

Arhiva PRO TV + Voyo

 

Dacă nu aveți timp să urmăriți emisiunea difuzată de televiziunea PRO TV, o puteți face din arhiva acestora.

Făcând simplu clic pe site-ul protv.ro, veți descoperi că întreaga arhivă este în esență nelimitată. În plus, puteți găsi și programe difuzate aici acum câțiva ani.Puteți să vă alegeți emisiunea sau serialul preferat după categorii astfel puteți urmări întreaga ofertă.

Voyo este un serviciu video plătit operat ca o arhivă video a televiziunii Pro TV. În portofoliu veți găsi nu numai titluri de filme și seriale românești, ci și filme din străinătate. Întrucât este un serviciu la domiciliu, întreaga bibliotecă este disponibilă în română. Pentru iubitorii de seriale românești, Voyo este garantat a fi cea mai bună alegere. Cu toate acestea, biblioteca de filme este și ea relativ largă.

Voyo, ca și serviciile sale similare, percepe un abonament lunar. Doriți să vizionați filme gratis pe Voyo? Aveți o perioadă de probă de 7 zile. Acest serviciu este gratuit. La sfârșitul perioadei de probă, Voyo va deduce automat o taxă de 5,99 EUR din contul dvs., care începe abonamentul. Există o reînnoire automată a abonamentului la fiecare 30 de zile.

friends filmul

 

YouTube

 

Cea mai mare și mai populară bază de date online de videoclipuri Youtube este populară în special printre iubitorii de muzică. De asemenea, puțin mai puțini utilizatori folosesc serviciul YouTube Filme cu plată. Oferă posibilitatea de a cumpăra sau închiria titluri de filme, inclusiv știri fierbinți. Serviciul funcționează ca o închiriere online și trebuie să plătiți pentru fiecare film pe care doriți să îl vizionați. Cu toate acestea, oferta este largă și cu adevărat actuală.

De asemenea, puteți viziona filme online gratis pe YouTube. Sunt disponibile pe canalele YouTube, dar sunt în mare parte titluri mai vechi, filme clasice, basme sau documentare. Știrile nu sunt publicate în acest fel.

youtube online

 

3. Operatori de telefonie mobilă

 

Nici operatorii de telefonie mobilă nu au rămas în urmă în furnizarea de servicii de streaming.

 

Orange TV

 

Orange este unul dintre operatorii care au decis să aducă pe piață un nou serviciu sub forma propriului serviciu de streaming - Orange TV. Aici puteți urmări transmisiuni în direct ale posturilor TV selectate. Aveți la dispoziție o arhivă de 31 de zile și filme mondiale și locale selectate.

Este avantajos ca Orange TV poate fi comandat si de la operator de catre cei care nu sunt clienti Orange si nu sunt interesati de alte servicii. Puteți activa serviciul pentru o săptămână sau o lună. Daca vrei doar sa incerci oferta Orange TV, poti activa pachetul cel mai devreme 24 de ore.

Abonamentul începe de la 3 euro.

 

 

Nu renunțați să vă uitați la filmul sau serialul preferat chiar și atunci când sunteți departe de casă. La urma urmei, totul poate fi urmărit pe un telefon mobil. Alegeți-l pe cel mai bun pentru o vizionare confortabilă de pe telefon.

MUBI

 

Ți-ar plăcea să urmărești un film clasic? Aplicația numită MUBI este făcută pentru tine. Principiul său de funcționare este similar cu cel al Netflix. Singura diferență este că poți aștepta cu nerăbdare filme mai vechi, cu multe premii. Puteți chiar să vizionați un clasic familiar după ce îl descărcați pe dispozitiv.

Taxa lunară este de 6,66 EUR.

Cauți un serviciu cu filme actuale, clasice vechi sau conținut pentru copii? După cum puteți vedea, site-urile web și aplicațiile cu acest conținut sunt într-adevăr suficiente. Credem cu tărie că îl vei alege pe al tău.

__bulb
Cum funcționează Google Play?

Smartphone–urile au devenit o parte iminentă a vieții noastre și utilizarea lor ne ușurează viața de zi cu zi. Prin intermediul lor nu doar comunicăm cu membrii familiei și cu prietenii, dar instalarea aplicațiilor favorizează îndeplinirea îndatoririlor de serviciu, măsoară activitatea noastră, ne interconectează cu lumea înconjurătoare sau ne ajută să ne odihnim , respectiv să ne relaxăm. Cu toate acestea ne stă la dispoziție magazinul cu aplicații Google Play.