Bancă din paleți - o tendință pe termen lung?

mobila gradina din paleti

O bancă din paleți de lemn este o variantă excelentă de a mobila o parte din exterior într-un mod modern, dar accesibil. Aflați mai multe despre aceasta și despre cum să o realizați singur.

Paleții au fost utilizați de mult timp în comerț, în special pentru transportul de mărfuri. În ultimii ani, i-am văzut din ce în ce mai des folosiți ca bază pentru mobilierul modern.

Prin utilizarea paleților pentru fabricarea mobilierului, îi prelungiți durata de viață. Este un fel de reciclare, iar rezultatul este reprezentat de băncuțe din paleți funcționale și moderne. Aceasta se caracterizează prin accesibilitatea prețului, fie că este vorba de produsul finit sau de materialul folosit la realizarea lor.

Fiecare zonă de relaxare din grădină trebuie să fie confortabilă. Obtineți acest lucru cu băncuțe din europaleti din magazinul online VidaXL . Faceți clic și cumpărați.

set mobilier gradina din paleti

 

De ce să optați pentru bănci de grădină din paleți?
 

Aspectul simplu al lemnului de palet, împreună cu durabilitatea sa ridicată, sunt principalele motive pentru care acesta este considerat o piesă versatilă pentru crearea de mobilier. Este utilizat pe scară largă nu numai pentru mobilierul de exterior, ci și pentru mobilierul de interior.
 

Ce se poate produce din paleți? Variantele sunt nelimitate. Puteți crea cu ușurință bancă paleți terasă, masă și bancă din paleți, rafturi, o măsuță de cafea, un taburet accesorizat cu o pernă paleți și, cu puțină creativitate, chiar o canapea de sufragerie sau un pat.

8 avantaje ale mobilierului din paleți

__check

disponibilitate mare de material masă și scaune din paleți gata făcute

__check

întreținere ușoară și rapidă

__check

gamă largă și posibilități de combinare a pieselor de mobilier

__check

depozitare și mutare ușoară

__check

aspect modern

__check

o altă opțiune de reciclare

__check

 ecologic

__check

durată lungă de viață

Vă interesează această tendință ecologică și inovatoare? Iată cum puteți face singuri acasă scaune elegante pentru terasă din paleți și să economisiți bani.

set scaune cu masa paleti

 

Cum putem crea mobilier din paleți?


Transformarea paleților în mobilier nu necesită nici tehnică, nici timp. De aceea, este o soluție rapidă pentru a realiza băncuțe din paleți funcționale și moderne. Dacă sunteți măcar puțin îndemânatic, o puteți face singur fără probleme. Haideți să o facem împreună.
 

Ce paleți puteți folosi? Se recomandă să alegeți europaleți din diferitele tipuri de paleți. Aveți nevoie doar de câteva bucăți pentru a crea mobilier simplu, dar modern. Pregătiți un fierăstrău, șmirghel, cuie, șuruburi, vopsea sintetică și lac.

barbatul taie lemne

Vopsiți paleții cu un lac de protecție și cu culoarea pe care ați ales-o și lăsați-i să se usuce bine înainte de a începe să creați piese de mobilier individuale.


Bancă din paleți

 

Vom începe prin a face o bancă, pentru care aveți nevoie doar de 3 paleți în total. Mai întâi, fixați cei 2 paleți împreună cu șuruburi. Folosiți-l pe ultimul ca spătar. Înșurubați-l bine de paleții uniți pe verticală. Folosiți aceeași tehnică pentru a realiza numărul necesar de bănci.

 

O masă simplă

 

Gândiți-vă cât de înaltă doriți să fie masa dumneavoastră. De acest lucru depinde cantitatea de paleți pe care o folosiți și pur și simplu îi înșurubați împreună. Vreți ca masa să fie ușor de mutat? Înșurubați roți mai mici pe paletul de jos.

 

Fotoliu pentru cei mai pricepuți
 

Înșurubați mai întâi cei 2 paleți împreună. Tăiați-l pe cel de-al treilea în triunghi cu un fierăstrău și atașați-l astfel încât cele mai lungi scânduri să fie în partea de jos a scaunului, iar cele mai scurte în partea de sus.

O altă opțiune este să dezasamblați paletul și să atașați separat plăcile la partea inferioară a fotoliului. Fotoliul rezultat va arăta ca și cum ar fi fost făcut de un profesionist.


Și ce putem adăuga la sfârșit? Nu uitați de perne mobilă paleți, perna pentru paleți, pături, flori, felinare și alte accesorii pentru a face zona de relaxare confortabilă și plăcută. Alegeți o pernă paleți drăguță pe care o veți găsi în magazinul online Chilipirul Zilei.

scaune lemn din paleti

 

Întreținerea băncii de grădină din paleți

 

Pentru un aspect sănătos și rezistent la influențele externe, a fost deja tratată cu lac, dar este importantă și îngrijirea ulterioară. Deși paleții sunt rezistenți ca și lemnul, protejează-i, dacă este posibil, de ploaie pentru a nu se deteriora puteți folosi perne pentru canapea peleți.

Este posibil ca stratul de acoperire să se desprindă treptat după o perioadă de expunere la razele UV puternice și la vânt. Șlefuiți orice reziduuri cu șmirghel și păstrați mobila fără praf și alte murdării. Aplicați apoi un strat de impregnare și, după ce se usucă, o culoare la alegere mai apoi puteți adăuga un set perne decorative pentru mobilier peleți.

terasa gradina din paleti

După cum puteți vedea, realizarea de bănci din paleți nu este atât de dificilă pe cât ați fi crezut. Luați-vă paleții și faceți-vă propriile băncuțe originale din paleți pentru terasă sau grădina dvs. Făcându-le acasă, veți economisi o sumă considerabilă de bani și veți dobândi o nouă abilitate.