Livrare mâncare la domiciliu: cum să profitați de reduceri și cum să economisiți?

femeie-curier-geanta-cladire

Nu aveți timp să gătiți și vă întrebați ce să mâncați la cină? O soluție excelentă este livrarea de mâncare. Profitați de reduceri și economisiți bani. Cum să procedați?

Probabil că toată lumea a profitat deja de ocazia de a comanda mâncare acasă. Comandă mâncare direct la ușă, convenabil, rapid și practic. Mai ales dacă într-adevăr nu aveți timp sau chef să gătiți.

Știați că, la fiecare masă pe care o comandați puteți și economisi? Citiți mai departe și vă vom spune nu numai cum să o faceți, dar și de ce livrarea de mâncare la domiciliu este una dintre cele mai populare modalități de a mânca în oraș.

femeie-curier-boc

 

Cum funcționează comanda de mâncare?

 

Principiul de funcționare a livrării de alimente este probabil cunoscut de toată lumea. Pur și simplu alegeți mâncarea pe care o doriți, introduceți adresa și, cu un singur click, trimiteți comanda. Se afișează timpul estimat de livrare și nu trebuie decât să așteptați apelul de la curier că este în fața casei dumneavoastră. Este simplu și rapid.

Puteți comanda mâncare în 2 moduri

1

comandați direct de la restaurantul dvs. preferat (dacă acesta face livrarări)

2

căutați restaurantul în lista serviciilor de livrare

Unele restaurante livrează separat din cauza comisioanelor companiilor de livrare. Cu toate acestea, suma totală pe comandă va crește minim în comparație cu timpul economisit la cumpărături și gătit. În plus, serviciul de livrare va livra meniul de prânz înainte decât dacă ați găti.

barbat-curier-geanta-bicicleta

Atunci când comandați mâncare, vă recomandăm să evitați să plătiți numerar, fie că plătiți  în avans, fie atunci când vă ridicați comanda, folosiți cardul.

 

Avantajele unei astfel de comenzi: 

__check

nu trebuie să vă ocupați de sume în numerar

__check

nu trebuie să vă ocupați de rest

__check

evitați contactul cu banii

__check

comanda va fi livrată în timp mai util

__bulb
Cum să economisești bani în gospodărie?

Traiul de zi ci zi devine tot mai scump și de aceea suntem nevoiți să reevaluăm cheltuielile și să ne gândim cum putem face în fiecare lună economii în plus. Cheltuielile pentru întreținere reprezintă o mare parte a bugetului nostru, de aceea ar fi o idee bună să începem cu economiile chiar aici.

farfurii-mancare

Nu știți de la ce firme de livrare puteți comanda mâncare? Există mai mult decât suficiente pentru a alege, de exemplu:

 

Descărcați aplicația și comandați comod, fără stres. O selecție mare de restaurante vă va facilita alegerea.

doi barbati_geanta_curier

Beneficiile livrării de alimente

 

Comenzile de mâncare și livrarea sau ridicarea acestora vă aduc o serie de beneficii. V-ați gândit vreodată care sunt toate acestea?

1

Economisiți timp. Vă faceți timp pentru dv., pentru familie sau pentru activități pe care vă doreați să le faceți de mult timp.

2

Economisiți bani. Nu o să ne mințim, gătitul poate fi foarte costisitor din punct de vedere financiar, uneori. Atunci, este mai convenabil să comandați mâncare la domiciliu.

3

Viteză și comoditate. Doar câteva click-uri și veți avea mâncarea acasă în cel mai scurt timp. Ce este mai ușor?

4

Economisirea energiei consumate în timpul gătitului.

5

Descoperirea unor noi feluri de mâncare și arome. Gătiți în general aceleași feluri de mâncare? Mâncare la domiciliu este o modalitate excelentă de a gusta ceea ce nu ați gătit până acum acasă.

6

O gamă largă de opțiuni. Există atât de multe restaurante în aplicațiile de livrare, ceea ce înseamnă că aveți de unde alege.

7

Posibilitatea de a beneficia de reduceri. Serviciile de livrare pregătesc în mod regulat reduceri și promoții speciale pentru clienții lor. Ați profitat de vreuna dintre ele? 

8

Susțineți restaurantul dumneavoastră preferat. Chiar și fără frecventarea fizică a  acestuia, veți sprijini funcționarea și operarea acestuia și, nu în ultimul rând, economia acestuia.

barbat-rucsac livrare mancare-starda

 

 

 

Cum să economisiți la livrare mâncare?

 

Doar prin simpla decizie de a comanda mâncare prin livrare la domiciliu veți economisi o sumă considerabilă. Cum și unde să căutați reduceri?

 

__check

Descărcați aplicațiile pentru serviciile de livrare pe telefoanele mobile. Veți găsi în mod regulat oferte.

__check

Căutați portaluri de reduceri, cupoane și coduri de reducere. Puteți găsi o mulțime de oferte avantajoase la alimente și băuturi pe site-ul nostru în categoria alimente și băuturi.

__check

Urmăriți rețelele sociale și influencerii

__check

Folosiți cupoane din revistele tipărite

__check

Comparați prețurile mai multor companii de livrare.

__check

Invitați-vă prietenii să folosească aceeași aplicație de livrare de mâncare ca și dumneavoastră. Multe dintre ele oferă beneficii sub formă de credite pentru o comandă viitoare.

__check

Comandați de la un restaurant care oferă livrare gratuită. O altă opțiune este să comandați mâncarea de o anumită sumă la care nu trebuie să plătiți în plus pentru transport.

__check

Comandați mâncarea rațional, în cantitatea pe care o vei consuma efectiv.

barbat-cutii-livrari

 

 

Livrare de alimente și alte informații interesante

 

Există multe lucruri interesante despre livrarea de alimente. Știți ce companie a fost prima care a lansat un serviciu de comandă și livrare de alimente? A fost Pizza Hut în 1994.

__check

Cea mai mare parte a comenzilor sunt de tip fast-food și pizza.

__check

O așteptare de 40 de minute pentru o comandă este considerată acceptabilă pentru oameni.

__check

În cazul în care există o greșeală în comandă, majoritatea oamenilor dau vina pe restaurant și nu pe serviciul de livrare.

__check

Curierul primește mai multe bacșișuri pe timp nefavorabil

__check

Aproximativ jumătate dintre clienți nu au nicio problemă în a-și introduce informațiile personale în aplicații atunci când comandă mâncare

__check

Toată lumea are mai multe aplicații mobile de livrare de mâncare instalate pe telefon

barbat-cutii-curierat

Popularitatea firmelor de curierat a crescut mai ales în timpul pandemiei. Cu toții, am vizitat mai puțin lanțurile de magazine și a fost o modalitate de a sorta rapid alimentele. Cu toate acestea, acest lucru nu schimbă faptul că livrarea de alimente a fost, este și probabil  va fi o modalitate populară de a obține rapid mâncare de calitate. Popularitatea sa este evidențiată și de faptul că își extinde aria de activitate pentru a include livrarea altor bunuri, cum ar fi alimentele, florile, alcoolul și multe altele.

 

Aveți nevoie de inspirație pentru mese rapide, gustoase și ieftine pentru întreaga familie? Opriți-vă la aceste prânzuri ușoare și gătiți mese complete fără prea mult efort.