Lucrări de primăvară în grădină și uneltele necesare

femeie-barbat-planteaza

Vrei ca grădina ta să fie ordonată, pregătită de primăvară? Vei avea nevoie să faci câteva lucrări de primăvară în grădină, și uneltele potrivite pentru asta. Îți spunem care sunt acestea și de unde să le cumperi.

Primele raze de soare ne atrag pe toți afară. Dar soarele care încălzește tot mai tare înseamnă și începutul inevitabilelor lucrări de grădinărit. Ce este de făcut? De exemplu, sunt multe lucruri de făcut, cum ar fi udarea straturilor, semănarea ierbii în locurile lipsă sau tunderea copacilor și arbuștilor. Ca să meargă treburile mai ușor vei avea nevoie de unelte și scule pentru grădină de calitate. Iar grădina ta va radia de frumusețe.

__bulb
Produse de curățenie pentru casă - sănătoase, ieftine și ecologice

V-ați gândit vreodată la câtă chimicale folosim pentru a ne păstra casele curate? Puteți pregăti cu ușurință produse de curățenie naturale acasă. Ușor și ieftin.

femeie-planteaza-salataAutor: Greta Hoffman (Pexels)

 

Ce unelte ai nevoie pentru lucrări de primăvară în grădină?

 

În timp ce unii oameni preferă să aibă doar  gazon, alții folosesc grădina în primul rând pentru a planta plante care să rodească. Dar, în ambele cazuri, pământul are nevoie de puțină îngrijire. De aceea, îți vom da câteva sfaturi cu privire la ceea ce nu ar trebui să  lipsească din atelier sau din căsuța de depozitat pentru grădină.

 

Plantarea primelor plante

 

Martie este prima lună în care încep să fie plantate primele culturi. Dar, înainte de plantare, trebuie curățată grădina de frunze, bucăți de lemn și părți uscate ale plantelor perene. O greblă, un aspirator de frunze și mănuși de grădinărit sunt instrumente utile.

Pământul trebuie săpat,  cu o sapă  sau hârleț și o unealtă pentru plivit. Nu numai că solul va fi mai ușor de plantat, dar este mai bun pentru culturile în sine. Și poți începe să plantezi. Plantează salată, ceapă sau castraveți în seră, iar ridichi, mazăre sau morcovi în grădină. Plantează plantele mici de roșii pe care le-ai cultivat în timpul iernii. Mai ales pentru răsadurile mici vei avea nevoie de unelte de mână mici și la îndemână. 

 

scule-gradinaAutor: Gary Barnes (Pexels)

Știai că, , poți găsi o mulțime de accesorii utile pentru grădină doar cu click in magazinul Mathaus secțiunea grădinărit? Vezi  toate produsele acum.

Tăierea pomilor și arbuștilor

 

Tăierea pomilor nu este doar o chestiune ce ține de partea ornamentală, dar are ca scop să contribuie la o recoltă bogată. Atunci când cumperi o foarfecă de grădină de la Fiskars, te poți baza pe precizie la tăiere și pe o utilizare confortabilă datorită mânerelor ergonomice. Da, vei plăti un pic mai mult, dar odată cumpărată, vei descoperi că designul ușor, dar robust și lamele din oțel durabil au meritat fiecare bănuț.

Ia-ți și un fierăstrău cu lanț, îl vei folosi pentru a tăia crengile copacilor uscați și bătrâni. Îl vei găsi în gama de echipamente de grădină în magazinul oline Sculeaz.ro. De exemplu, alege din produsele populare Yato.

Vrei să afli ce poți face cu crengile tăiate? Citește articolele despre cum să alegi un tocător de crengi, de exemplu. Datorită acestuia, crengile nu vor mai fi niciodată o problemă în grădină. În cele din urmă, din categoria mașinilor de tuns gard viu, am dori să îți recomandăm produsele cunoscutei mărci Makita, pe care te poți baza.

 

femeie-in-solarAutor: Anna Shvets (Pexels)

Pe site-ul nostru vei găsi, de asemenea, numeroase oferte pentru casă și grădină. Am selectat următoarele:

 

Terasa reîmprospătată

 

Cu puțin efort, terasa poate arăta din nou ca nouă. Să începem cu pardoseala. Folosește dispozitivul Kärcher pentru curățat terasa pentru a o curăța și vei vedea cât de ușor este să îi redai aspectul inițial.

Cum rămâne cu mobilierul? Trebuie înlocuit? Pregătește-te acum pentru sezonul estival și cumpără mobilier de grădină la prețuri reduse în magazinul online VidaXL.

Avem și alte sfaturi de unde să cumperi mobilier de grădină la prețuri avantajoase:

 

Nu uita nici de gazon. Se întâmplă frecvent ca în unele locuri să trebuiască să replantăm iarba lipsă după iarnă. Dar mai există un lucru important pentru un gazon frumos - tunderea regulată. Nu numai că va fi mereu îngrijit și ordonat, dar va fi și mai des. Iar asta înseamnă mai puține buruieni și, prin urmare, mai puțină muncă. 

În magazinul online PC Garage poți găsi o gamă largă de mașini de tuns iarba la prețuri avantajoase. Răsfoiește oferta magazinului și convinge-te.
 

În cele din urmă, am dori să îți dăm un sfat cu privire la hainele confortabile și accesibile pe care le poți purta nu numai în timpul lucrărilor din grădină, ci și în timpul liber. Pe Sinsay, vei găsi o gamă largă de haine pentru femei, bărbați și copii, într-o varietate de stiluri.

__bulb
Plante de apartament nepretențioase - frumoase fără prea mult efort și investiții

Nici la tine nu rezistă prea mult florile, așa că tot cumperi altele noi? Cu aceste plante de apartament nepretențioase vei economisi o grămadă de timp și bani.