Decorațiuni Paște, cele mai frumoase idei și ornamente

oua-albastre-narcise

Sărbătoarea Paștelui simbolizează bucuria, speranța sau viața nouă. Iar modul de a aduce această atmosferă în casa noastră este simplu. Iată ideile noastre de decorațiuni Paște.

Cauți inspirație pentru decorațiunile pentru Paște? Avem câteva sfaturi despre cum poți înveseli casa în spiritul sărbătorilor și al începutului primăverii. Preferi decorațiunile tradiționale sau urmărești ultimele tendințe? Lasă-te inspirată de ideile noastre și creează propriile decorațiuni de Paște și poți începe să împodobești locuința de acum.

Niciodată nu poți avea prea multe accesorii și decorațiuni pentru casă. Aruncă o privire la oferta magazinului online 4home și alege din ofertele excelente pentru întreaga casă.

Masa de Paște

 

Vom începe cu elementele de bază, și anume masa de Paște, care abundă în tot felul de bunătăți gustoase pe parcursul sărbătorilor. Dar la fel de important ca și mâncarea de pe masă este aspectul acesteia. Potrivit experților în domeniu, decorarea mesei trebuie să fie în culori vii, simbolizând trezirea naturii.

Culorile tipice ale primăverii sunt în principal verdele și galbenul, dar poți decora și cu elemente roz pastel sau albastru, de exemplu. Începe cu fața de masă și apoi asortează restul cu ea.

De asemenea, poți adăuga puțină culoare pe masa de Paște, așezând o vază cu primele narcise, lalele sau liliac. Fii sigură că nu vei da greș niciodată cu un decor atât de vibrant sub forma florilor tăiate puse în vază.

__bulb
Cum se efectuează pe epantofi retur GLS?

Nu ești mulțumită de comanda din magazinul online epantofi? Pur și simplu returnează produsele cumpărate . Îți vom spune cum se face pe epantofi retur GLS.

Ouăle vopsite sau decorate

 

Vopsitul ouălor este un simbol, o tradiție al sărbătorilor Pascale, reprezentând o nouă viață. Prin urmare, acestea nu ar trebui să lipsească cu siguranță din decorațiunile de Paște. Cum să le faci pe cele mai frumoase? Există foarte multe tehnici diferite de decorare, de la pictura clasică, la elemente lipite, la decorarea cu ceară sau mozaic.

De exemplu, cunoști tehnica de decorare a ouălor de Paște prin tehnica șervețelului? Tot ce ai nevoie sunt șervețele cu model, lipici, foarfecă, o pensulă și ouăle, bineînțeles. Separă celelalte straturi de la șervețel, deoarece vei avea nevoie doar de primul strat, cu model. Aplică lipici pe suprafața oului, atașează șervețelul, întreg, pe bucăți sau model gata tăiat, apoi folosește pensula pentru a întinde cu grijă lipiciul în timp ce lipești șervețelul, până e lipită toată bucata de șervețel. 

Ai copii mici? Avem un sfat despre cum îi poți implica în realizarea decorațiunilor de Paște. Desenează ouă pe care ei să le decupeze. Desenează diferite forme, flori sau puncte pe hârtie colorată și lasă-i pe copii să le decupeze. La final, cu ajutorul lipiciului, lasă-i să decoreze ouăle decupate în orice mod doresc. Singurul lucru care mai rămâne de făcut este să faci o mică gaură pe fiecare ou, prin care să puteți introduce o sfoară. Astfel puteți obține decorațiuni Paște pe care le puteți atârna  la ferestre, de exemplu.

În același mod, puteți face împreună flori de hârtie sau alte elemente și le puteți lipi pe fereastra din camera copilului, de exemplu. Nu ne îndoim că și copiii se vor bucura de această activitate distractivă.

 

oua-vopsite-iepuras-portelanAutor: Mălina Sîrbu (Pexels)

Vei găsi o mulțime de oferte pe site-ul nostru pentru a  face cumpărăturile cât mai profitabile, iar decorațiunile nu fac excepție. Iată câteva din ele:


 

Crenguțe înflorite în vază

 

Percepem primăvara în primul rând prin priveliștea naturii înflorite, așa că de ce să nu aducem ceva și  în acasă? Crenguțele verzi de salcă și crenguțe înflorite de Ploaie de aur(Forsythia) nu ar trebui să lipsească din nici o casă primăvara, mai ales în timpul sărbătorilor de Paște.

Poți adăuga acestor crenguțe decoruri specifice Paștelui,  ouă pictate , panglici și fundițe. O astfel de vază primăvăratică poate decora nu doar masa din bucătărie, ci și măsuța de cafea din sufragerie sau pervazurile interioare ale ferestrelor.

 

Coronița de Paște pentru ușă

 

Faptul că sărbătoriți Paștele poate fi văzut încă de la intrarea în casă, așa că nu poate lipsi o coroniță de Paște pe ușă. Coronițele organice realizate dintr-o varietate de materiale naturale, cum ar fi florile uscate, conurile de pin sau ouăle de Paște, sunt un trend de mult timp.

Vrei să-ți faci propria coroniță de Paște pentru ușa ta? Nu ai nevoie decât de un cerc de spumă sau polistiren,  materialele și elementele pe care vrei să le lipești pe coroniță și de un pistol de lipit.

 

coronita-paste-din-laleleAutor: Kindel Media (Pexels)

Ai văzut gama de decorațiuni de primăvară de pe site-ul Sinsay? Grăbește-te până mai sunt în stoc.

Statui și figurine vesele

 

Iepurașii de Paște, puii sau alte animale care simbolizează Paștele pot decora, de asemenea, diferite părți ale casei. Fie că le așezi individual în diferite locuri din casă, fie că le folosești împreună cu ouăle de Paște pentru a crea un aranjament de masă, acesta va arăta frumos și de bun gust.

De asemenea, va arăta foarte original dacă vei pune figurinele vesele în ghivece cu flori de primăvară. Nu ezita să le așezi și la ușa de la intrare în casă, oaspeții le vor admira cu siguranță.

Următorul nostru sfat despre unde poți cumpăra decorațiuni de primăvară, de la personaje și figurine vesele la flori artificiale, este clar - deschide magazinul online VidaXL.

Dulciuri și alte bunătăți

 

Da, vom încheia articolul nostru cu un punct dulce, și anume prăjiturile, care nu numai că nu pot lipsi în timpul sărbătorilor, dar multe dintre ele sunt adesea cel mai frumos decor al mesei festive. Dintre mâncărurile și prăjiturile tradiționale, trebuie să menționăm în special pasca, cozonacul, drobul de  miel. Dar poți face și turtă dulce de Paște sau fursecuri diverse, brioșe .

Avem un sfat pentru a face din coacerea și prepararea mâncării o joacă de copii - achiziționează un robot de bucătărie multifuncțional. Datorită gamei sale largi de utilizări, acesta va deveni ajutorul tău preferat în bucătărie.

 

__fire
Cum să facem cea mai bună pască de Paște?

Cea mai mare și importantă sărbătoare creștină se apropie cu pași repezi. Pregătirile sunt în toi, iar rafturile magazinelor sunt pline cu iepurași și ouă de ciocolată. Voi ați pregătit deja proviziile pentru Paște?

Acestea sunt câteva idei de decorațiuni de Paște pe care le poți folosi pentru a decora și înfrumuseța casa pentru sărbătorile Pascale. Așadar, ți-ai făcut o idee despre cum va arăta casa ta peste câteva zile?