Cum se efectuează pe epantofi retur GLS?

14.03.2024 Monica Cumpărături pe internet Partajare

Nu ești mulțumită de comanda din magazinul online epantofi? Pur și simplu returnează produsele cumpărate . Îți vom spune cum se face pe epantofi retur GLS.

Există și un dezavantaj al cumpărăturilor online. Exact, cumpărătorului nu i se potrivește întotdeauna mărimea  produselor comandate sau pur și simplu nu îi este pe plac aspectul produselor. Ți s-a întâmplat acest lucru? Din fericire, poți returna foarte simplu astfel de produse. În cazul magazinului online epantofi, ai la dispoziție până la 100 de zile de la livrarea comenzii pentru a returna bunurile. Și aceasta este o perioadă de timp foarte generoasă. Cum poți face pe epantofi retur GLS? Îți facem un scurt  ghid cu procedura pentru un retur corect.

În acest articol îți:

 

__check

vom prezenta pe scurt magazinul online epantofi

__check

vom rezuma opțiunile și procedura de retur a produselor prin GLS

__check

vom spune când și cum va avea loc rambursarea banilor

__bulb
Cum alegi și unde să cumperi cuptor electric ieftin?

O bucătărie complet utilată pur și simplu nu poate exista fără un cuptor electric. Care cuptor electric ieftin va fi cel mai bun pentru tine? Informațiile din articolul nostru te vor ajuta să alegi.

Ce poți cumpăra online pe epantofi?

 

După cum sugerează chiar numele magazinului, probabil știi deja, că acesta se concentrează în primul rând pe vânzarea de încălțăminte. Poți găsi modele de încălțăminte pentru femei, bărbați și copii pentru toate anotimpurile și stiluri diferite.

De asemenea, poți face cumpărături în secțiunea Accesorii, unde poți găsi tot felul de accesorii de modă, cum ar fi portofele, bijuterii, umbrele și huse de telefon. Această categorie include, de asemenea, o gamă largă de genți, rucsacuri și ceasuri. De asemenea, poți răsfoi accesoriile selectând marca preferată.

O altă categorie populară este categoria Genți. Aici poți alege genți de mână, genți crossbody, rucsacuri, borsete, genți pentru laptop sau genți elegante de nuntă.

Recomandăm să nu treci cu vederea secțiunile speciale - Noutăți, Premium și Reduceri. Vei afla rapid ce noutăți au fost adăugate pe site,  ce fel de  oferte premium sunt în curs, precum și care sunt produsele pe care le poți achiziționa la preț mai mic. În aceste secțiuni vei găsi întotdeauna oferte cu reduceri de preț.

Ce vouchere de reducere epantofi poți utiliza chiar acum? Poți găsi întotdeauna oferte actualizate pe site-ul nostru. Am selectat următoarele pentru tine:

 

Cum decurge pe epantofi retur GLS?

 

Procesul de retur începe pe pagina de retur a vânzătorului- Informații retur. Alege opțiunea în funcție de cum ai  făcut cumpărăturile din magazinul online,  dacă te-ai conectat la contul de client sau ai comandat fără cont sau poate dintr-un magazin fizic. În acest articol, ne vom dedica primelor două opțiuni, deoarece, dacă ai cumpărat articole dintr-un magazin fizic, le poți returna doar acolo.

 

Cumpărături cu autentificare în cont

 

Toate comenzile efectuate după conectarea la cont, sunt înregistrate în contul tău de client. După logare, fă click pe Contul meu și apoi pe Comenzile și retururile tale în partea stângă.

În această secțiune vei găsi un ansamblu clar a tuturor produselor pe care le-ai returnat. Selectează opțiunea Retur produse. Ar trebui să vezi toate comenzile finalizate, din care poți selecta produsele pe care dorești să le  returnezi. Veți fi direcționată în mod intuitiv către următorii pași din pagină.

 

Cumpărături fără conectare

 

Te-ai grăbit și ai comandat produse din magazinul online epantofi fără să fii conectat? Stai fără griji, acest lucru nu va îngreuna returul produselor.

În subpagina menționată, cu un  click pe Continuă ca vizitator. Vei fi redirecționat către subpagina de returnare pentru vizitatori. Va trebui să introduci două informații - e-mailul și numărul comenzii, pe care îl vei găsi în e-mailul de confirmare a comenzii. Urmează instrucțiunile pentru a returna articolul.

__bulb
Cum să alegi valiza voiaj la preț avantajos? Uite câteva sfaturi utile

Pleci într-o vacanță mai lungă, concediu sau o călătorie de afaceri? Gândește-te din timp în ce îți vei îmacheta lucrurile. Află după ce criterii să îți alegi valiza voiaj.

Indiferent dacă ai făcut cumpărături cu sau fără autentificare, poți face returul prin GLS. Un curier va ridica comanda de la adresa pe care ai furnizat-o în termen de 1 - 2 zile lucrătoare. Returul este gratuit.

Cum împachetezi produsele pentru retur? Ambalează produsele în cutie împreună cu formularul de retur completat și îndepărtează toate etichetele inutile de pe suprafața cutiei. Curierul va lipi o etichetă validă, cu număr AWB, pe cutie atunci când va ridica coletul.

Reține, că nu poți trimite un colet ramburs. În acest caz, acesta va fi returnat expeditorului.

 

femeie-se-incalta

Autor: Samson Katt (Pexels)

 

Când îți vor fi rambursați banii?

 

După primirea coletului, vânzătorul are la dispoziție 14 zile pentru a verifica comanda și a verifica informațiile din formularul de retur. O confirmare va fi trimisă la adresa de e-mail din comandă.

Apoi se va emite o rambursare în același mod în care ai  efectuat plata comenzii. Dacă ai plătit prin PayU, PayPal sau card de credit, rambursarea va fi procesată, de obicei, în termen de 3 zile. Dacă ai plătit ramburs la livrare, banii vor fi restituiți în contul bancar specificat în formular în termen de 14 zile.

__bulb
Un lănțișor cu cruce este un cadou minunat. Cum alegi corect lungimea?

Cauți o bijuterie versatilă, care nu se va demoda niciodată? Un lănțișor cu cruce este unul dintre cele mai populare bijuterii. Află cum să-l alegi corect și din ce magazine online să cumperi.

Nu poți decide ce model de pantofi să comanzi? Comandă mai multe perechi și alege acasă după ce le vei încerca pe toate. Returnează celelalte perechi. Până la urmă, pe epantofi returul articolelor este complet gratuit.