Cum alegi apreschiuri și de unde cumperi avantajos?

14.12.2023 Monica Cumpărături pe internet Partajare

Încălțămintea caracteristică copilăriei este în zilele noastre un must have al unei femei. În ce magazine online să cumperi apreschiuri pentru femei?

Încălțămintea bine aleasă este extrem de importantă în lunile de iarnă. Este într-adevăr cea mai esențială parte a întregii ținute. În afară de cizmele de cauciuc, cizmele clasice sau cizmele înalte sau alte cizme din piele, cizmele de zăpadă sunt o alegere excelentă și la modă. Ai cel puțin o pereche? Dacă nu, în articolul nostru vei afla de unde să le cumperi și cum să le alegi.

Poți găsi, de asemenea, cizme femei zăpadă impermeabile la prețuri accesibile în ofertele de pe site-ul nostru. Alege modelul care se potrivește cel mai bine stilului tău și cumpără online.

femeie-barbat-zapada

Autor: Pavel Danilyuk (Pexels)

 

Cum să alegi apreschiuri impermeabile pentru femei?

 

Știai că istoria cizmelor de zăpadă pentru femei datează din secolul al XIX-lea? Designul lor de atunci era foarte simplu. Deși erau ușor izolate, nu puteau împiedica pătrunderea umezelii. Mai târziu, au fost produse modele mai sofisticate, care includeau tălpi de cauciuc și materiale sintetice. Acestea au devenit atât impermeabile, cât și călduroase. De asemenea, datorită designerilor modei, cizmele de zăpadă au devenit o tendință de lungă durată în materie de încălțăminte de iarnă. Astăzi, ai la dispoziție o varietate de apreschiuri din care poți alege, într-o varietate de modele și stiluri.

Te întrebi dacă merită să le cumperi? Apreschiurile pentru femei sunt încălțăminte de încredere care poate rezista la zăpadă, ploaie și vânt. Practic, sunt cizme izolate care nu te vor surprinde cu nicio schimbare a vremii și îți vor menține picioarele calde și uscate în permanență. În plus, datorită tălpii lor zimțate, vei putea aborda cu ușurință diferite tipuri de teren, fie că te afli în oraș, pe poteci neasfaltate sau la plimbare în vacanța de iarnă.

Când să începi să le porți? Poți purta apreschiuri impermeabile încă de la începutul toamnei răcoroase și le poți pune deoparte până după ce se termină iarna. Modelele de calitate pot rezista la toate capriciile vremii nefavorabile.

 

femeie-apreschiuri-roz

Autor: Godisable Jacob (Pexels)

Dacă vrei să îți actualizezi dulapul de pantofi cu modele noi, alege dintr-o gamă largă de pantofi de damă de pe site-ul nostru.

Ce trebuie să știi atunci când alegi apreschiuri?

 

Există câteva criterii de bază care sunt cruciale atunci când se cumpără apreschiuri.Să vedem despre ce este vorba.

Cel mai important parametru este materialul folosit. Cea mai bună alegere este căptușeala din lână merinos. Este antibacteriană și, în același timp, are proprietăți termice excelente. Dacă partea superioară este din piele naturală, poți fi sigură că apreschiurile sunt extrem de durabile și rezistente la umiditate.

Talpa apreschiurilor nu trebuie să fie netedă, ci dimpotrivă, striată și fermă, asigurând astfel stabilitate și prevenind alunecarea și căderea.

Atunci când cumperi apreschiuri, fii atentă și dacă îmbinările sunt cusute sau lipite. Noi recomandăm cu siguranță să alegi cele cusute. Acestea rezistă mai bine, prelungind astfel durata de viață a cizmelor în cauză.

Îți place să ai o varietate mare la  alegere și prețuri avantajoase? Cumpără din magazinul online CCC și alege încălțămintea care se potrivește stilului tău.

Cizme ugg sunt disponibile în diferite înălțimi. Modelele până la gleznă, joase sunt deosebit de populare pentru oraș și pentru ocaziile zilnice. Pe de altă parte, cele mai înalte sunt alese de doamne pentru condiții meteo mai nefavorabile, de exemplu pentru munte.

Alegerea mărimii potrivite de încălțăminte este esențială pentru o purtare confortabilă. În cazul cizmelor de iarnă, este important ca în cizmă să rămână un pic de spațiu. Și asta pentru acele situații, de exemplu, când decizi să mai iei o  pereche de șosete în vacanța de iarnă.

În cele din urmă, prețul este adesea cel mai decisiv criteriu atunci când faci o achiziție. În același timp, când vine vorba de pantofi, merită să investești mai mult în ei. Nu numai că un model ceva mai scump va proteja eficient picioarele de frig, dar va rezista mai multe sezoane.

__bulb
Cască ski cadou sub brad? Te sfătuim cum să alegi corect

Crăciunul este despre cadouri practice pe care persoana în cauză le va folosi. Dacă abia așteaptă să meargă la ski iarna aceasta, alege-i o cască ski. Ce trebuie să știi înainte de a cumpăra?

Ținute trendy cu cizme ugg

 

Dacă deschizi orice magazin de încălțăminte, vei găsi zeci de modele de cizme de zăpadă în diferite modele. Care sunt cele mai populare în acest moment? Și ce să asortezi?

 

Un clasic pentru orice dulap de încălțăminte sunt cu siguranță apreschiuri din piele mai joase. Designul simplu, fără aplicații, le face să fie un cizmă versatilă pentru orice ținută. Îți recomandăm să alegi  o rochie de iarnă și un palton lung de iarnă pentru a le asorta. Astfel se va crea o ținută curată și elegantă pentru muncă dar și de oraș.

Cauți ceva mai deosebit? Nuanțele metalice de argintiu, roz sau auriu nu par să se demodeze niciodată nici când vine vorba de pantofi. De exemplu, o fustă asortată cu un pulover elegant sau jambiere din piele cu o bluză se potrivesc perfect. Alege-ți noile cizme de zăpadă pentru femei cu o reducere de 50% și mai mult.

În oferta magazinului vei găsi și cizme de zăpadă cu blană, care îți vor spori confortul termic în timp ce le porți. Se vor potrivi de minune cu blugi, un pulover și un palton gros. Nu uita de accesoriile de modă, cum ar fi o eșarfă și o căciulă.

 

femeie-copil-sanie

Autor: Yan Krukau (Pexels)

 

Cum să îngrijești cizmele ugg?

 

Baza îngrijirii încălțămintei este impermeabilitatea. Ar trebui să te gândești la acest aspect mai ales dacă ai cizme ugg din piele întoarsă. Cizmele din piele netedă trebuie să aplici produse speciale pentru a preveni crăparea.

Bineînțeles, trebuie să curățați cizmele după fiecare purtare și, de asemenea, înainte de a le depozita la sfârșitul sezonului.

 

Știi deja ce apreschiuri vei cumpăra? Achiziționează cel puțin o pereche pentru colecția de încălțăminte de iarnă. Vei vedea că sunt cizme  calde și confortabile, care se potrivesc perfect atât cu ținutele elegante, cât și cu cele sport. În plus, sunt un cadou de Crăciun excelent.

 

Nu ai cumpărat încă toate cadourile? Profită de ofertele din Calendarul nostru de advent pentru a obține o ofertă mai bună. Ce reducere se ascunde în fereastra de astăzi?

banner-calendar-advent

__bulb
Saltea moale sau tare, pe care să o alegi? Te vom sfătui

Cât de bine dormi, este determinat, în cea mai mare măsură, de saltea. Vrei să o înlocuiești pe cea veche cu una nouă? În articolul nostru vei găsi răspunsul la cum să alegi o saltea pentru un somn bun.