E vremea cadourilor de Crăciun: economisește cu ofertele noastre

kuplio-vochere-craciun

Te-ai gândit la cadourile pe care trebuie să le pregătești? Îți spunem cum poți economisi. Profită de ofertele speciale de pe site-ul nostru și fă-ți cumpărăturile între 1 și 20 decembrie pentru a cumpăra toate cadourile la preț de chilipir, pentru un Crăciun perfect.

Cea mai frumoasă perioadă a anului se apropie cu pași repezi. În sfârșit, vei putea petrece mai mult timp cu familia, vă veți bucura de zilele libere de la serviciu, veți savura o mulțime de mâncăruri bune, toate acestea în timp ce priviți frumoasele decorațiuni și bradul împodobit. Din acest decor nu pot lipsi cadourile cumpărate din suflet.

Cei dragi ți-au dat lista lor de dorințe? Noi îți dăm sfaturi despre ce le-ar putea plăcea celor mici și celor mari, dar și de unde poți cumpăra la un preț imbatabil. Iar cumpărăturile vor fi simple, rapide și vei economisi în același timp.

Cele mai bune oferte la cadourile de Crăciun se ascund în categorii precum modă, electronice, mobilă și casă, accesorii și textile, parfumuri și cosmetice, bijuterii, ceasuri, jucării, cărți, sport, sănătate și călătorii.

Vrei să faci cumperi acum? Vezi ce reduceri la cadourile de Crăciun ți-am pregătit.

familie-imbratisari-craciun

Autor: Nicole Michalou (Pexels)

 

Îmbrăcăminte pentru întreaga familie

 

Tot felul de haine și accesorii de modă se numără printre cele mai des cumpărate cadouri. În timp ce adulții sunt aproape întotdeauna încântați de haine, copiii nu sunt adesea impresionați de acestea. Dar cu toții avem nevoie de ele, mai ales pentru sezonul rece al iernii nu sunt niciodată suficiente haine călduroase.

Ce piese din categoria îmbrăcăminte se cumpără de Crăciun? O pereche de șosete călduroase nu ar trebui să lipsească din niciun cadou de Crăciun, un set format din căciulă cu eșarfă va fi pe placul doamnelor și domnișoarelor deopotrivă, iar cei mai mici copii vor adora hanoracele călduroase cu motive din desenele animate preferate. Clasicul pulover tricotat poate fi dăruit atât generațiilor tinere, cât și celor mai în vârstă și va fi apreciat de toți.

Cunoști foarte bine gusturile și mărimile vestimentare ale membrilor familiei? Atunci nu trebuie să îți faci griji cu privire la achiziționarea unor piese mai scumpe, cum ar fi un palton elegant pentru doamne sau o jachetă de iarnă călduroasă pentru bărbați.

 

femeie-copil-zapada

Autor: Yan Krukau (Pexels)

Găsește haine moderne pentru fiecare membru al familiei pe Answear.ro .  Nu aștepta și cumpără până sunt disponibile toate mărimile.

Plănuiți o excursie la schi cu familia între sărbători? Nu vă puteți lipsi de o jachetă de exterior funcțională și călduroasă și de bocanci de calitate. Profită de ofertele noastre și economisește la cumpărături:

 

 

Electronicele un cadou popular

 

Pentru mulți oameni, prima alegere atunci când cumpără cadouri de Crăciun se îndreaptă spre categoria aparatelor electrocasnice și electronice. Vrei să faci și tu cumpărături din această categorie pentru Crăciun? Avem vești bune, acum poți economisi mult în aceste categorii.

Ce ar aprecia membrii familiei? Fiecare adolescent se va bucura de căști wireless în timpul liber. Un model nou de laptop sau o tabletă mai performantă îi va ușura studiul, iar tu îi poți aprofunda obiceiul de a citi, oferindu-i un e-book reader.

Părinții au nevoie de cadouri practice, care vor face mai repede treburile casnice. Care sunt acestea? Din gama de electrocasnice pentru bucătărie, îți recomandăm să alegi un robot de bucătărie din magazinul online Electrolux. Acest unic ajutor va face mai multe feluri de muncă, iar timpul petrecut în bucătărie se va reduce semnificativ datorită lui.

Nimeni nu vrea să aspire acasă? Noul aspirator robot va deveni un ajutor indispensabil pentru curățenie. O mașină de spălat vase sau o mașină de spălat cu uscator va fi la fel de utilă.

Să nu uităm nici de bunici când vine vorba de cadourile pentru Crăciun. Deși adesea nu spun ce și-ar dori, cu siguranță nu vor refuza o pătură electrică pentru încălzit sau papuci de casă confortabili.

 Aparatele electronice pentru îngrijirea corpului, cum ar fi o periuță de dinți electrică, un epilator pentru doamne sau un aparat de tuns barba pentru bărbați, sunt, de asemenea, cadouri populare de Crăciun.

 

aspirator-robot-femeieAutor: cottonbro studio (Pexels)

 

Totul pentru o viață mai frumoasă

 

Sentimentul de acasă nu este creat doar de oameni, ci și de modul în care este mobilată casa. Nu îndrăznești să cumperi piese de mobilier mai mari și scumpe? Concentrează-ți atenția asupra mobilierului și accesoriilor mai mici. Acestea sunt și ele importante și vor oferi familiei tale o casă mai frumoasă de Crăciun.

Am pregătit câteva oferte suplimentare pentru a te ajuta să economisești și la achizițiile de mobilier. Profită de aceste oferte:

 

Prima impresie a locuinței este încă de la intrare. Cum este mobilat holul casei? Poate că lipsește un dulap de pantofi la îndemână sau o bancă pentru a te încălța și descălța confortabil.

Poți crea mai multe locuri pentru stat în camera de zi prin cumpărarea unor fotolii și taburete elegante. Nu uita nici de o măsuță de cafea și un mobilier de living sau o comodă practică. Lucrezi de acasă? Cu siguranță vei avea nevoie de o bibliotecă practică în biroul tău.

Nu numai familia, ci și prietenii și cunoștințele vor adora cadourile sub forma unor boluri decorative, vaze, tablouri și oglinzi. Acestea vor face casa și mai frumoasă și mai confortabilă. Ce zici de o lampă de iluminat sub forma unui cadou? Într-un design neconvențional, aceasta va mulțumi orice pasionat de accesorii pentru casă.

 

camera-livingAutor: Max Rahubovskiy (Pexels)

__bulb
Saltea moale sau tare, pe care să o alegi? Te vom sfătui

Cât de bine dormi, este determinat, în cea mai mare măsură, de saltea. Vrei să o înlocuiești pe cea veche cu una nouă? În articolul nostru vei găsi răspunsul la cum să alegi o saltea pentru un somn bun.

Și anul acesta am pregătit  Calendar de Advent pentru tine cu reduceri exclusive și coduri de reducere pentru cele mai populare magazine online. În fiecare zi, din 1 până în  20 decembrie, poți profita de o ofertă specială pe care nu o vei găsi nicăieri altundeva.

calendr-advent-banner

 

Parfumuri și produse cosmetice pentru cei dragi

 

Vrei să dăruiești parfumuri de Crăciun? Este unul dintre cele mai greu de ales cadouri, așa că este recomandat să îl cumperi doar pentru cei cărora le cunoști bine gusturile.

Mai mulți factori joacă un rol important atunci când cumpărați un parfum. În primul rând, este important dacă îl alegeți pentru o femeie sau pentru un bărbat și ce tip de parfumuri preferă aceștia. Bărbații caută în general parfumuri mai grele și picante, în timp ce femeile se orientează către parfumuri mai ușoare, mai dulci sau citrice. Gândește-te dacă vrei să investești într-un parfum de calitate sau să optezi pentru o apă de toaletă cu o intensitate olfactivă mai slabă. Și, în cele din urmă, dacă ar trebui să fie un parfum purtat zilnic sau doar pentru ocazii speciale.

Nu te poți decide asupra unui parfum? Sfatul nostru este să întrebi direct persoana respectivă ce parfum și-ar dori. Rezultatul va fi o bucurie sinceră lângă bradul de Crăciun.

În magazinul online Notino poți găsi o gamă largă de parfumuri de la diferite mărci. Te poți baza pe cele mai avantajoase prețuri și livrare rapidă.

Să cumperi produse cosmetice poate fi la fel de dificil dacă nu cunoști marca preferată și produsele preferate ale persoanei căreia dorești să îi oferi cadoul. De exemplu oferă o cutie cadou sau un voucher cadou la un magazin online preferat.

Pentru cei exigenți

 

Bijuteriile au fost și vor fi întotdeauna unul dintre cele mai frumoase cadouri care pot exprima cât de mult ții la o persoană, chiar și fără cuvinte. O poți folosi pentru a-ți arăta recunoștința față de părinți, dragostea și loialitatea față de partenerul tău sau pentru a-i mulțumi celei mai bune prietene pentru prietenia voastră de lungă durată.

Gama de bijuterii este foarte mare. Poți decide să cumperi un inel, un colier sau cercei în diferite culori și materiale, delicate sau mai robuste.

Vrei să tai respirația doamnei cu cadoul tău? Oferă-i un set întreg de bijuterii. Adaugă și o cutie de bijuterii și ai un cadou de Crăciun frumos pregătit.

Din fericire, bijuteriile nu mai sunt doar pentru doamne, iar domnii le folosesc și ei pentru a-și prezenta personalitatea și gusturile. Fie că este vorba de un inel, o brățară sau un colier cu pandantiv, bărbații din jurul tău vor fi încântați de alegerea ta.

 

femeie-bijuterie-cadouAutor: Karolina Grabowska (Pexels)

Vrei să oferi un ceas de Crăciun? Poți cumpăra ceasuri pentru femei și bărbați în magazinul online Elefant.

 

Surprize de Crăciun pentru cei mici

 

Pentru copii, Crăciunul este o perioadă magică. Cu nerăbdare, ei își deschid cadourile de Crăciun pentru a vedea ce se ascunde în ele. Ce surprize le vei pregăti anul acesta?

Cele mai bune cadouri pentru bebeluși vor fi cele practice. Ne gândim în special la hăinuțe, pentru că bebelușii cresc repede. Pentru copiii peste 1 an, sunt potrivite jucăriile pentru exersarea motricității sau jucăriile didactice din lemn.

Copiii de la 3 ani sunt mai receptivi, le place să se joace și să descopere lucruri noi. Îi vei încânta cu jucării interactive și cu seturi de construcție. De la această vârstă este momentul și pentru primul balansoar. Și, bineînțeles, jucăriile de pluș nu trebuie să lipsească din camera niciunui copil.

 

copil-cuburi-constructieAutor: cottonbro studio (Pexels)

 

Le citești în mod regulat copiilor din cărțile de povești? Nu numai că contribuiți la dezvoltarea imaginației lor, dar le și creezi un obicei de lectură. Sunt șanse ca, pe măsură ce vor crește, să le placă să citească cărți.

Apropo, cărțile sunt un cadou de Crăciun excelent și pentru adulți. Ai un iubitor al lecturii în cercul de prieteni? Oferă-i cadou un moment de relaxare alături de o carte bună.

 

femeie-citeste-carteAutor: Vlada Karpovich (Pexels)

De la cărți ilustrate și cărți audio, la cărți pentru școlarii mici, la cărți de ficțiune de diferite genuri pentru adulți. Toate acestea sunt oferite de librăria online Cărturești la prețuri fantastice.

Cadouri pentru sănătate

 

Nu poți cumpăra sănătate pentru cei dragi, dar poți cumpăra vitamine și suplimente alimentare de la Farmacia Dr. Max. Alege produsele specifice în funcție de problema pe care sunt menite să o rezolve sau de vârsta destinatarului. Vei fi încântat să afli că acum vei plăti mult mai puțin decât de obicei.

Nu uita de vitaminele menite să susțină imunitatea. Aceasta trebuie să fie susținută pe termen lung de la o vârstă fragedă, așa că include vitaminele în pachetele de Crăciun pentru copiii.

 

bunica-copil-citescAutor: Mikhail Nilov (Pexels)

 

Sănătatea este influențată de mulți factori, inclusiv de stilul de viață și exercițiile fizice regulate. Vrei să îi susții pe cei dragi? Oferă-le echipamentul sportiv potrivit. Din categoria produselor de sănătate și relaxare, sfaturile noastre pentru cadouri de Crăciun includ purificatoare de aer, aparate de masaj și echipamente de exerciții fizice pentru acasă.
 

În magazinul online Hervis poți găsi îmbrăcăminte sport pentru toate anotimpurile pentru bărbați și femei. În plus, acum la prețuri avantajoase de Crăciun.

Experiențe cadou

 

Nu dorești să cumperi cadouri tangibile? Fii original și alege-le pe cele experiențiale, care devin din ce în ce mai populare în fiecare an. Cei cu firi aventuroase se vor bucura de un zbor turistic cu avionul, un salt cu parașuta sau un zbor cu balonul. O pauză frumoasă în timpul sărbătorilor de Crăciun poate fi un cadou sub forma unei vacanțe la schi și a unui sejur într-o stațiune de schi din străinătate.

Ai un gurmand acasă? Răsfață-l cu o degustare de vinuri sau de cafea sau poate cu o cină gourmet cu mai multe feluri de mâncare. Cursurile de dans, cursurile de scufundări, cursurile de conducere de formule sau cursurile de alpinism, de gătit sau de olărit sunt, de asemenea, extrem de populare. Pentru cei cărora le place tradiționalul, sub forma unui cadou poți opta pentru un masaj sau pentru un refugiu de wellness. Și, bineînțeles, toate experiențele pot fi savurate în cuplu sau cu întreaga familie.

Cu siguranță vei găsi ceea ce trebuie din gama de cadouri experiențiale oferite. Iar datorită cupoanelor noastre, te vor costa mai puțin:

olarit-maini-femeieAutor: Anastasia Shuraeva (Pexels)

 

Știi deja ce reduceri pentru cadourile de Crăciun vor fi valabile? În plus față de cadourile pentru ceilalți, mulțumește-ți propria persoană cu cadoul mult dorit. Ar fi păcat să nu profiți de prețurile avantajoase. Alegerea cadourilor ți se pare stresantă? Cu ajutorul sfaturilor noastre, poți reuși. Iar cea mai bună răsplată pentru surprizele și cadourile de Crăciun pe care le-ai pregătit, vor fi chipurile fericite ale celor dragi lângă bradul de Crăciun. Și asta este ceea ce vrea să vadă fiecare.   

 

kuplio-banner-christmas