Cu ce se poartă pantalonii largi? Am pregătit ținute specifice pentru diferite ocazii

07.06.2024 Cristina Cumpărături pe internet Partajare

Au fost în topul tendințelor mai multe sezoane la rând. În acest articol îți oferim sfaturi despre magazinele unde le poți cumpăra și cu ce se poartă pantalonii largi.

Motivele pentru care pantalonii cu picior larg se bucură de o popularitate mare și nepieritoare sunt confortul lor extraordinar, aerisirea și ușurința de a fi combinați. Da, așa este, datorită aspectului lor versatil, poți crea cu ușurință un look grozav cu ei în combinație cu multe tipuri de ținute. Au și avantajul de a flata diferite tipuri de corp datorită croielii lor, astfel că doamnele înalte și scunde, cele subțiri și cele care vor să acopere formele se pot bucura de ei fără nici cea mai mică teamă. Pantalonii largi se potrivesc ca o mănușă fiecărei femei. Vrei să fii și tu IN? Citește mai departe pentru a afla cum să porți pantalonii largi.

Vei găsi o selecție excelentă de pantaloni largi și la Answear - unul dintre cele mai populare magazine online. Un filtru bogat îți ușurează căutarea, astfel încât să găsești rapid piese care să se potrivească gusturilor tale.

Tendințele modei 2024: Sfaturi pentru a te îmbrăca elegant pe tot parcursul anului

 

Cauți inspirație pentru ținute șic pentru tot anul? Tocmai ai găsit-o. În acest articol, îți vom oferi tendințele în materie de modă pentru 2024 și sfaturi despre cum să te îmbraci corespunzător.

Sfaturi, cum să alegi pantaloni largi

 

Cumpărăturile de haine nu sunt întotdeauna rapide și ușoare, vei pierde mai mult timp cu alegerea unor piese decât a altora. Iar acest lucru poate fi valabil și în cazul pantalonilor largi, așa că iată câteva sfaturi utile despre ce trebuie să urmărești atunci când îi cumperi.

În primul rând, asigură-te că ai ales bine lungimea. Pantalonii ar trebui să ajungă cel puțin până la glezne și nu mai lungi de călcâi. Dacă sunt mai lungi, nu vor arăta bine, iar dacă sunt mai scurți decât lungimea până la glezne, îți vor scurta vizual picioarele. Al doilea lucru la care ar trebui să te uiți atunci când cumperi pantaloni este lățimea tivului, care este o trăsătură caracteristică a acestui tip de pantaloni. Pentru un aspect plăcut, acesta ar trebui să se extindă cel mult până la vârful pantofului.

Croiala pantalonilor largi


Există mai multe modele diferite de pantaloni largi pentru femei, care diferă între ele și prin lungime, manoperă sau stil. Cele mai populare modele includ:

__check

Palazzo - sunt confecționați dintr-o țesătură foarte subțire și sunt la fel de late pe toată lungimea lor.

__check

Culottes - sunt pantaloni mai scurți, largi, care ajung sub genunchi.

__check

Flare - sunt înguste la nivelul șoldurilor și al coapselor, dar se lărgesc de la genunchi în jos. Se găsesc de obicei în material din denim.

__check

Banana - pantalonii cu această croială sunt, dimpotrivă, mai largi la nivelul coapselor și se îngustează spre glezne.

__check

Paperbag – sunt caracterizate de o talie înaltă strânsă cu o curea sau cu un șnur.

Avem pentru tine câteva oferte de TOP pentru a-ți cumpăra piese de modă, care nu sunt ușor de refuzat. La urma urmei, de ce să nu cumperi haine mai elegante pentru bani mai puțini atunci când poți?

Materialul pantalonilor largi
 

Alegerea materialului depinde nu numai de perioada din an în care vrei să porți pantalonii, dar este importantă și datorită preferințelor și confortului tău. Există diferite tipuri de materiale din care poți alege.

__check

Inul fiind un material natural, îți va oferi cel mai mare confort în zilele fierbinți de vară. Datorită respirabilității sale excelente, nici nu vei simți că porți ceva.

__check

Bumbacul este un material extrem de moale și delicat, care permite pielii să respire, absoarbe bine umezeala și se caracterizează prin ușurința de îngrijire.

__check

Mătasea nu numai că arată elegant, dar este și foarte plăcută la atingere. Pantalonii confecționați din acest material sunt perfecți pentru ocazii importante.

__check

Lâna este o alegere excelentă atunci când vine vorba de alegerea pantalonilor pentru toamnă, când vei aprecia o țesătură ceva mai groasă și mai caldă. Pantalonii din flanelă sau din catifea sunt, de asemenea, potriviți pentru zilele reci. Apropo, catifeaua este din nou IN.

Ai de ales dintr-o gamă largă de culori atunci când vine vorba de pantaloni largi. Poți opta pentru negrul neutru, gri sau maro sau, dimpotrivă, pentru galben, verde sau portocaliu îndrăzneț. Gama de modele este, de asemenea, variată, cele florale fiind cele mai populare.

Femeie in pantaloni largi roz si bluza alba.

De Mehmet DEMİR (Pexels)

Știai că pe site-ul nostru poți găsi o categorie cu modă ieftină de la cele mai populare magazine? Nu mai trebuie să navigezi prin magazinele online, pentru că aici vei găsi o mulțime de oferte de TOP într-un singur loc.

Ce să porți cu pantaloni largi?


Pantalonii largi sunt o piesă vestimentară foarte versatilă, pe care o poți purta primăvara, vara și toamna. Nu trebuie decât să îi asortezi cu alte haine pentru a crea ținute pentru muncă, timp liber sau chiar pentru ocazii importante. Nu știi cum ar putea arăta aceste ținute? În rândurile următoare, am adunat câteva sfaturi pentru ținute cu pantaloni largi.

Cum să porți pantalonii largi la serviciu?


Ai un job la birou și trebuie să arăți bine? Poți opta cu siguranță pentru pantaloni largi, pentru că poți arăta elegant și la serviciu. Ai mai multe opțiuni cu ei decât crezi. Iată ideile noastre.

__check

Completează pantalonii largi din in alb cu o bluză crem și încheie ținuta cu un blazer alb. Adaugă o notă de eleganță cu pantofi într-o culoare neutră.

__check

Pantaloni largi din bumbac gri cu topuri în culori pastelate, nu vei da greș niciodată. Balerinii îți vor asigura un mers confortabil, iar accesoriile subtile vor accentua frumusețea unei ținute confortabile, dar elegante.

__check

Pantaloni negri largi cu o bluză cu guler înalt în aceeași culoare, pantofi cu toc și bijuterii îndrăznețe... negrul a fost și va fi întotdeauna culoarea perfectă.

__check

Pantaloni largi cu un model delicat, bluză albă, mocasini maro și bijuterii aurii.

__check

Pantaloni largi crem, combinați cu o bluză din mătase de culoare roz pastel. Sandale cu toc și accesorii cu perle.

Ținute casual pentru timp liber cu pantaloni largi


Atunci când îți propui ținute pentru timpul liber, nu îți fie teamă să îți lași imaginația să zburde și să amesteci și să asortezi diferite piese. Iată sfaturile noastre despre ce să porți cu ele.

__check

Asortează pantalonii largi din denim cu un tricou simplu și o jachetă din denim. Adaugă doar o pereche de adidași confortabili, ca ținuta să fie completă.

__check

Poartă un crop top într-o culoare albă contrastantă cu pantaloni negri din in și alege ca încălțăminte pantofi sport.

__check

Pantaloni din bumbac cu model floral care completează un maiou alb basic. Când vine vorba de pantofi, optează pentru confort sub formă de sandale.

__check

Pantaloni albi largi cu o bluză cu model floral, asortată cu espadrile strălucitoare și o geantă de paie.

__check

De exemplu, poți crea un look sportiv cu pantaloni negri largi, un hanorac supradimensionat și adidași. Nu uita de accesorii precum un rucsac, ochelari de soare și o șapcă.

Femeie in pantaloni largi gri si sandale.

De Daniel Duarte(Pexels)

Ai făcut curățenie în dulapul de pantofi și ai aruncat câteva perechi vechi? Alege dintre cele mai noi modele și completează-ți garderoba cu modele din cele mai recente colecții.

Pantaloni largi pentru ocazii importante


Vrei să arăți cu adevărat unic de data aceasta la un eveniment special? Indiferent dacă mergi la o nuntă sau la o petrecere, poți miza oricum pe ținute de seară cu pantaloni largi. Dacă nu îți imaginezi cum să îi combini, ar fi bine să urmezi unul dintre sfaturile noastre.

__check

Pantaloni largi de mătase de culoare albă, bluză asimetrică neagră, sandale cu toc înalt argintii, bijuterii argintii și poșetă.

__check

Pantaloni largi roz deschis și top din dantelă albă sau crem. Ca încălțăminte pantofi deschiși la culoare, bijuterii fine și poșetă.

__check

Pantaloni largi de mătase verde în culoarea smarald, cu top negru fără bretele, blazer negru și pantofi. Pentru accesorii, alege o geantă mică și bijuterii aurii îndrăznețe.

__check

Pantaloni largi negri cu un top strălucitor argintiu, sandale negre cu toc înalt, o brățară discretă, un lanțișor și alte accesorii.

__check

Pantaloni din mătase de culoare burgundy completați cu o bluză neagră, sandale cu toc și bijuterii aurii.

Deoarece pantalonii largi sunt ideali și pentru prima parte însorită a toamnei, caută-i pe cei cu modele. Modelele în carouri sunt la modă pentru acest sezon. Tu nu le-ai găsit pe acest tip de pantaloni? Caută aceste modele pe bluze sau tricouri și poartă-le cu pantaloni largi. Tot ce ai nevoie pentru un look perfect de toamnă sunt cizmele cu vârf ascuțit.

Cum să alegi ochelari de soare de bună calitate și de unde să-i iei?

 

Sfatul experților este clar - vara fără ochelari de soare, să nu faceți nici un pas. Dar cum să alegeți ochelari de soare de calitate? Aflați tot ce este important în acest articol.

După cum ai avut ocazia să citești, te puteți baza pe pantalonii largi pentru a crea atât ținute elegante, cât și casual. Cumpără-i și vei îndrăgi foarte repede versatilitatea lor, pentru că vor adăuga stil ținutei tale și confortul de care ai nevoie.