Geanta de paie este hit-ul anului: astfel vei fi stilată

genti-impletite-de-paie

Geanta de paie se numără printre accesoriile tale? Este una dintre marile tendințe ale modei în acest moment. Îți spunem cum să o combini cu ținutele de primăvară și de vară.

Îți place să te îmbraci și să asortezi accesoriile în funcție de ultimele tendințe? Atunci ar trebui să ai mai multe poșete de paie în colecția ta de accesorii de vară din acest an.

Crezi că este potrivită doar pentru plajă și piscină? Citește mai departe și convinge-te singură că arată foarte bine în  combinație cu mai multe outfituri.

Cumpără astăzi geanta de paie. În acest e-shop Answear,  vei găsi sute de modele la prețuri fantastice.
 

 

Genți de mână de paie și istoria lor

 

Gențile din paie au o istorie mai bogată decât ai fi crezut. În trecut, ele erau în principal un accesoriu funcțional pentru a transporta obiecte, alimente sau apă. Dimensiunile lor aminteau de coșurile de picnic cu mânere mari.

De-a lungul anilor, aspectul lor s-a schimbat treptat în diferite forme. Au fost considerate accesorii de modă încă din jurul anilor 1950. Modele mai mici de genți de paie au apărut, de asemenea, pe piață în această perioadă. Doamnele le foloseau în principal pentru a transporta produse cosmetice.

Genți împletite din paie au devenit faimoase datorită actriței și cântăreaței  britanice  Jane Birkin. Ea este renumită pentru că purta coș de răchită peste tot la sfârșitul anilor '60 și în anii '70.

 

 

Gențile din paie au atras și interesul creatorilor de modă, care le-au folosit în colecțiile lor în anii 1990.

De exemplu, creatorul de modă Jean-Paul Gaultier a creat o geantă din paie cu mânere din piele în 1992. La acea vreme, a fost una dintre cele mai căutate genți. Designeri precum Dolce & Gabbana și Eric Beamon nu s-au lăsat mai prejos și au creat primele lor genți din paie.

Treptat, au fost create genți din paie de diferite forme, stiluri și modele. Același lucru este valabil și astăzi.

Vrei să plătești cât mai puțin pentru o geantă de paie? Vezi categoria de accesorii de modă de pe site-ul nostru cu o mulțime de coduri de reducere.

 

 

Cum să porți poșete paie de vară?

 

Probabil că știi foarte bine că acest tip de poșete este asociat mai degrabă cu vara decât cu lunile de iarnă. Acest lucru se datorează, în principal, materialelor folosite pentru confecționarea lor. În primul rând, este vorba de paie, dar și de rattan, iută sau iarbă de mare.

Culoarea lor neutră este un alt motiv pentru care au atributul de a fi o poșetă de vară versatilă. O poți asorta la orice ținută, monocromă sau mai colorată. Și va arăta bine cu orice outfit.

Mai mult, datorită gamei largi de mărimi și forme, poți ajunge la cea care se potrivește cel mai bine ocaziei.

Îngrijirea ușoară este, de asemenea, un bonus. Folosește o cârpă umedă pentru a îndepărta praful sau mici urme de murdărie.

 

 

Poșeta coș de paie

 

Preferi gențile mai mari? Atunci aceasta este perfectă pentru tine. Poți pune în ea toate lucrurile esențiale în ea și, în același timp, este un accesoriu de modă perfect și confortabil. Este pur și simplu 2 în 1. Nu contează dacă ieși în oraș, mergi la cumpărături sau la serviciu. Este potrivită peste tot.

Poartă rochie de in și ieși cu încredere pe stradă. Pentru serviciu, asortează cu pantaloni eleganți, o fustă sau blugi confortabili și o cămașă. Vei arăta șic.

 

geanta-paie-rotundă-femeie

 

Geanta de paie este disponibilă într-o varietate de dimensiuni și modele, astfel încât o poți folosi cu orice ocazie. Nu ezita să împachetezi lucrurile de plajă, să ieși la picnic sau pentru o călătorie scurtă.

La fel ca și celelalte tipuri de genți, acest tip de geantă, este prevăzută cu diverse elemente decorative, cum ar fi scoici cusute sau modele colorate. Vrei să-i conferi un stil aparte? Leagă o eșarfă colorată.

 

 

Poșetă din paie rotundă 

 

Dacă vrei să cumperi o singură poșetă din paie, îți recomandăm poșetă din paie rotundă. Dimensiunea sa este mai mică decât o geantă de paie, dar mai mare decât o geantă crossbody.

Credem că este extrem de practică și perfectă pentru ținutele casual. Va arăta minunat cu o rochie maxi de vară pentru o plimbare, dar și cu blugi. Iar datorită curelei lungi, nici nu vei ști că o porți.

 

femeie-rochie-alba-in-poseta-paie

 

Geantă de paie crossbody

 

Cea mai mică dintre gențile de mână din paie este cea de tip crossbody. Alege acest tip atunci când nu ai nevoie să iei multe lucruri cu tine. Ocaziile ideale sunt petrecerile, întâlnirile sau întâlnirile cu prietenii în oraș.

Poți alege orice ținută pentru a se potivi cu ea. De la pantaloni confortabili, fuste până la rochii. Vrei să creezi un look urban grozav? Poartă blugi largi, un tricou alb și un blazer sau optează pentru pantaloni cu talie înaltă și un crop top.

 

poseta-paie

 

Gențile din paie fac parte din industria modei de mulți ani. Pe lângă brandul mărcilor de renume  și design modern, fără îndoială , este legat și prețul. Încearcă să dai măcar o șansă unei poșete de paie în ținutele tale de vară din acest an. Vei vedea că va deveni accesoriul tău preferat de vară.

__bulb
Pardesiu damă primăvară: care trenci este cel mai bun?

Nu sunteți hotărâtă ce pardesiu damă primăvară să cumpărați? Cumpărți un trenchi damă elegant. Am făcut o selecție a celor mai ieftine pardesie damă, pentru fiecare zi și pentru ocazii speciale.