Vă e dor de o ieșire în natură? Pregătiți un coș de picnic și plecați la drum

cos-picnic-cearsaf-iarba

Vă amintiți ultima dată când ați fost la un picnic? Repetați această activitate plăcută cu noi. Iată cum să pregătiți un coș de picnic perfect.

Știați că există o Zi Internațională a Picnicului? În fiecare an, se sărbătorește în ziua de  18 iunie. Ea datează din 1789 și este asociată cu deschiderea parcurilor regale franceze pentru public. Treptat, această activitate s-a răspândit în întreaga lume și a devenit populară. Este un fel de sărbătoare a mesei în aer liber, combinată cu o relaxare plăcută.

Coșurile de picnic de calitate ar trebui să țină mai mulți ani fără să se deterioreze. Investiți într-unul dintre acestea din e-shop-ul 4home.ro și bucurați-vă de momente plăcute în natură.

 

mama-copil-balot-paie

 

Pregătiți un coș de picnic

 

Dacă nu aveți un coș de picnic, este timpul să achiziționați unul. Alegerea unui coș de picnic nu este dificilă, dar ar trebui să țineți cont de următorele criterii în alegerea lui.

Cum să alegeți un coș de picnic

__check

Posibilitatea de prindere - cel mai adesea veți întâlni un coș de picnic cu un singur mâner. Cu toate acestea, sunt disponibile și cu 2 mânere. În acest fel, puteți transporta coșul confortabil ca un rucsac.

__check

Numărul de persoane - adaptați dimensiunea coșului de picnic la numărul de persoane. În mod normal, există coș de picnic 2 persoane, coș de picnic 4persoane, sau coș picnic 6 presoane. Dacă mergeți mai mulți, vă recomandăm să împachetați în 2 coșuri sau folosiți coș picnic jumbo.

__check

Materialul din care este confecționat - materialele durabile și de lungă durată sunt ratanul, lemnul și răchita.

__check

Echiparea coșului - aveți posibilitatea de a alege un coș cu sau fără accesorii. Cel cu accesorii este soluția mai practică în opinia noastră.

__check

Prețul - coșurile de picnic textile simplă pot fi cumpărate de la 50 lei. Pentru cele din răchită veți plăti în jur de 150 lei. Dacă vă doriți un coș cu accesorii, prețul acestuia poate ajunge și la 400 lei sau mai mult. Suma depinde, de asemenea, și de producător.
 

Mai puteți completa coșul cu o pătură de picnic, care va fi utilă și o veți aprecia cu siguranță. O puteți cumpăra și online, de exemplu din oferta magazinului electronic Iedera.ro.

 

femei-iarba-picnic

 

Umpleți coșul cu bunătăți

 

Un coș de picnic trebuie să fie plin de alimente gustoase, în special gustări și snackuri. Alegerea acestora este legată și de perioada din an în care organizați picnicul. Vara, este mai probabil să se altereze mâncarea pe care ați pregătit-o decât toamna.

În general, nu este recomandat să împachetați meniuri complete gata preparate pentru un picnic. Această activitate are ca scop principal petrecerea timpului împreună cu prietenii sau cu o persoană dragă, mâncarea fiind un plus plăcut. 

Alimentele ideale sunt fructele, legumele, brânzeturile, o varietate de gustări, cum ar fi melci de pizza, brioșe sau brioșe tartinabile și pâine.

Organizați un picnic cu prietenii? Aflați din timp care sunt preferințele lor alimentare sau dacă au alergii sau intoleranțe alimentare. Aceste informații vă vor ajuta să pregătiți și să împachetați coșul de picnic, astfel încât să vă asigurați că mâncarea este pe gustul tuturor și toți se simt confortabil.

 

cos-picnic-palarie-branzeturi

Ce ar mai trebui să luați la picnic?

 

Pe lângă alimente, nu uitați să luați și alte lucruri utile, cum ar fi:

__check

crema de protecție solară

__check

spray împotriva insectelor

__check

saci pentru deșeuri

__check

șervețele de masă

__check

șervețele umede

__check

pătură de picnic

__check

farfurii și tacâmuri, dacă nu sunt incluse

 

Alegeți o locație potrivită

 

În cele din urmă, trebuie să găsiți răspunsul la întrebarea unde să mergeți la un picnic. Locul în care veți organiza picnicul va influența, de asemenea, atmosfera și impresiile cu care le veți ramâne. Dacă planificați un picnic pentru mai multe persoane, încercați să alegeți o locație care să fie pe placul tuturor. Ar trebui să luați în considerare ca accesul să fie ușor pentru toți în locația pe care ați ales-o.

O locație cu iarbă și umbră este ideală. Vor fi și copii la picnic? Încercați să vă asigurați că există și locuri de joacă în apropiere.

 

prieteni-picnic-padure

 

Plecați în concediu în străinătate anul acesta? Sau veți alege un concediu prin țară? Ei bine, orice ați decide, România oferă un număr nesfârșit de bijuterii turistice, arhitecturale și artistice neexplorate.

Sfatul nostru: Pentru ca picnicul să fie și mai plăcut pentru copii, pregătiți diferite activități pentru ei. Aduceți o varietate de jocuri de agrement, cum ar fi cărți, o farfurie zburătoare, o minge sau cărți.

Este recomandat să le creați copiilor obiceiul de a citi cărți de la o vârstă fragedă. Nu știți ce cărți pentru copii să alegeți pentru cei mici, cei mari sau adolescenți? Iată care sunt sfaturile noastre

fetita-patura-carte-natura

Vreți să mergeți la un picnic? Cu siguranță! În cele din urmă, vă reamintim doar să nu uitați să faceți curățenie după picnic. Nu lăsați nimic din ceea ce ați adus în mijlocul naturii.

Sfat bonus: Organizați o aniversare la picnic, atât dumneavoastră, sărbătoritul și invitații veți avea parte de o experiență minunată.

Ați visat mereu la o vacanță cu aventură? Călătorind cu rulota vă veți împlini visele. Puteți găsi tot ce trebuie să știți despre o astfel de vacanță în articolul nostru.