Ziua Internațională a Copilului și idei de cadouri pentru toți copiii

Banner vouchere și reduceri de Ziua Copilului.

Sărbătoarea tuturor copiilor se apropie, iar asta înseamnă, că este timpul să cumpărați un cadou. Sunteți în pană de idei? Veți găsi multe oferte speciale pe site-ul nostru. Iar noi vă vom spune despre cele mai bune.

Numai părinții știu cât de dificil este să crești și să ai grijă de copii. Încă de la o vârstă fragedă, le acordă toată atenția și îi învață lucruri noi, astfel încât să crească și să devină oameni decenți și buni. Cu toate acestea, meseria de părinte include și multe momente frumoase, de exemplu, ziua în care un copil începe să meargă sau să vorbească va fi cu siguranță amintită de părinți. Acesta este și motivul pentru care putem spune că a fi părinte este cel mai responsabil și, în același timp, cel mai frumos rol din lume.  Și când să sărbătorim faptul că avem copii și să le arătăm și mai mult dragostea, dacă nu de Ziua Copilului?

Puteți cumpăra cadouri de top pentru copiii voștri din categorii precum jucării, modă pentru copii, produse pentru bebeluși, mobilier pentru camera copiilor, jocuri și console electronice, articole sportive, călătorii și asigurări. Haideți să vorbim despre ce merită să cumpărați din acestea pentru cei mici și cei mari deopotrivă.


"Nu vom ști niciodată ce este dragostea părintească până când nu vom deveni noi înșine părinți."  -
Henry Ward Beecher

Vrei să știi ce oferte sunt disponibile de ziua copiilor? Fă clic pe link-ul de mai jos pentru a le găsi pe toate într-un singur loc.

Părinți și copii îmbrățișați.De Gustavo Fring (Pexels)

 

Jucării pentru cei mai mici membri ai familiei


Deși bebelușii care au doar câteva luni nu pot percepe încă jucăriile așa cum o fac frații lor mai mari, le puteți oferi jucării care îi vor ajuta să se dezvolte. Exemple bune sunt jucăriile pentru dezvoltarea motricității, puzzle-urile sau alte jucării educative. Jucăriile din lemn sau din material textil sunt, de asemenea, populare. Completați-vă colecția de joacă cu cărți special concepute pentru bebeluși, cum ar fi cărți cu contrast ridicat.

Copiii cu vârsta cuprinsă între 1 și 2 ani sunt pregătiți să perceapă mai mulți stimuli pentru a-și dezvolta creierul, simțurile și imaginația. Este indicat să le cumpărați jucării pe care le pot trage sau împinge, diverse blocuri de construcție sau puzzle-uri cu piese mari. Pentru un copil de 3 ani, vor fi interesante jucăriile cu o dimensiune educativă, cum ar fi puzzle-urile cu animale sau diverse jucării pentru sortarea culorilor și a modelelor. Și a sosit și timpul pentru prima bicicletă.

Pentru copiii cu vârste de 4 și 5 ani, este momentul să cumpărați jocuri de logică și cele pentru dezvoltarea imaginației. Populare sunt puzzle-urile jigsaw, jocurile de echilibru sau diverse jocuri de construcție. De asemenea, copiii de această vârstă vor fi încântați de instrumente muzicale din lemn, seturi de unelte sau o bucătărie pentru copii.

Copiii de șase ani încep școala, ceea ce înseamnă că seturile de construcție, puzzle-urile și jucăriile pentru învățarea literelor și numerelor vor fi o achiziție practică. Din nou, nu uitați de cărțile cu care nu numai că vor exersa cititul, dar își vor extinde și vocabularul. Cărțile cu imagini captivante, cărțile de exerciții sau caietele de lucru sunt binevenite.

Copiii de 7, 8 și 9 ani nu sunt lipsiți de jucării cu care să se joace. Dar, la această vârstă, cu siguranță vă vor spune exact ce își doresc. Dacă vreți să îi surprindeți, cumpărați-le un puzzle 3D sau un joc de puzzle mai complex.

Fetița se joacă cucuburi de lemn.De Tatiana Syrikova (Pexels)

Îngrijirea blândă a bebelușului


Te pregătești pentru rolul de mamă și părinte sau vrei să faci un cadou practic prietenilor cu bebeluș? Concentrează-te pe secțiunea de produse special dezvoltate pentru îngrijirea și nevoile nou-născuților și ale bebelușilor mici.

Printre produsele esențiale se numără biberoane, suzete, scutece, uleiuri și alte produse cosmetice, încălzitor de biberon, un scaun auto și un pătuț cu saltea. Într-o familie cu copii ceva mai mari, fiecare mamă va aprecia produsele de siguranță, de exemplu, împotriva deschiderii cuptorului, a frigiderului sau pentru mobilă. O barieră în fața scărilor sau un țarc de joacă vor fi, de asemenea, utile.

Veți găsi toate produsele pentru mamă și copil în magazinul online Bebebliss. Pregătiți-vă din timp pentru sosirea bebelușului și cumpărați tot ce aveți nevoie.

Haine pentru cei mari și cei mici


Cumpărarea hainelor scumpe pentru copiii mici nu este o idee bună din punct de vedere financiar. Copiii cresc foarte repede și, înainte să vă dați seama, noile seturi de haine vor fi prea mici pentru ei. Și adevărul este, că hainele se pot strica uneori foarte repede. De aceea, vă vom da sfaturi cu privire la magazinele online unde nu veți cheltui mult pe haine de copii și, în același timp, le vor oferi copiilor dumneavoastră confortul necesar.


Pentru cei mici, vă recomandăm să cumpărați în magazinul online Chicco articole din colecția proprie pentru copii. Aceasta se caracterizează prin manoperă de calitate și prețuri foarte accesibile. Body-uri, pijamale, treninguri, tricouri și haine de iarnă, puteți cumpăra toate acestea deodată din confortul propriei case.

Cumpărarea hainelor pentru copiii care au câțiva ani este deja puțin mai complicată, deoarece aceștia au personaje de basm preferate, preferă anumite culori și încep treptat să urmeze tendințele. Dar suntem încrezători că le veți nimeri gusturile comandând haine din magazinul online Sinsay. Magazinul își schimbă în mod constant oferta și adaugă haine elegante pentru micuți și adolescenți.

Sfatul nostru: Oferiți adolescenților un voucher cadou în loc de haine. Le veți arăta că aveți încredere în alegerea lor.

Ați făcut cumpărături de la Factcool? Numele însuși spune că vinde haine la modă. Pe lângă articolele pentru copii, există piese la modă pentru doamne și domni, așa că există ceva nou pentru întreaga familie.

Vreți să aflați despre alte oferte? Fiți cu ochii pe site-ul nostru, astfel încât să fiți mereu printre primii care află despre cele mai bune oferte.

Fetița se îmbracă.De Annushka Ahuja (Pexels)

 

Totul pentru camera copiilor


Este firesc ca, pe măsură ce copiii cresc, să se schimbe și camera lor. Cea mai mare schimbare are loc atunci când un copil intră în clasa 0 și nu se mai poate juca toată ziua. Jocul este înlocuit de învățare, iar camera trebuie să se adapteze la schimbările necesare din viața copilului.

Renunțarea bruscă la toate jucăriile poate fi o adevărată provocare pentru un copil. Prin urmare, reduceți-le împreună cu viitorul școlar la numărul necesar și rezervați-le un loc fix în cameră.

În continuare, rezervați un loc pentru birou suficient de spațios pentru a crea un colț de studiu confortabil pentru școlarul dumneavoastră. Îl puteți completa cu un panou de anunțuri practic sau o tablă albă.

Adăugați la comoda cu sertare un dulap de dimensiuni normale, înlocuiți patul copilului cu unul clasic și înlocuiți covorul cu unul mai nou, într-o culoare neutră. Atingerea finală a întregii transformări a camerei copilului va consta în îndepărtarea tapetului cu motive de grădiniță și zugrăvirea acesteia în culoarea preferată de copil. La urma urmei, el sau ea trebuie să se simtă cel mai bine în cameră.

Aveți acasă un copil școlar mare? Poate că el ar fi fericit cu o bibliotecă și un dulap mai mare, un scaun ergonomic sau o saltea mai confortabilă. Și puteți fi siguri că niciun elev sau adolescent nu va refuza o completare confortabilă și practică sub forma unui scaun tip sac.

Nu sunteți siguri cum să reamenajați camera copilului dumneavoastră? Întrebați-vă direct copilul cum și-o imaginează și schimbați-o împreună. La urma urmei, o cameră redecorată poate fi un cadou deosebit de frumos și practic pentru Ziua Copilului.

Cameră studențească.De Norbert Levajsics (Unsplash)

Fie că doriți să mobilați o cameră de copii sau o cameră de student, veți găsi cele mai bune oferte pe site-ul nostru. Faceți clic pe link-ul de mai jos și alegeți. 

Electronice pentru școală și distracție


Timpul liber este foarte important pentru copii pentru a se relaxa și a se reîncărca după studiat sau alte responsabilități. Bineînțeles, tipul de activități ar trebui să fie variat. Probabil că sunteți de acord că jocurile pe calculator sunt una dintre activitățile de petrecere a timpului liber preferate de copii.  

Vreți să le oferiți copiilor dvs. un joc și mai bun și o experiență și mai bună? De Ziua Copilului, dăruiți-le o consolă de jocuri din magazinul online Pcgarage. Bucuria lor va fi de nedescris, la fel ca atunci când le oferiți un telefon mobil, căști wireless noi sau un aparat foto.

Și mai există un fel de a doua categorie de produse electronice, utile pentru elevi, mai ales pentru studiu. Ne gândim, de exemplu, la un laptop sau la o tabletă, care au devenit ajutoare importante pentru studiu. Copiii dumneavoastră au un model mai vechi? Surprindeți-i cu un dispozitiv mai performant pe care îl pot folosi și în timpul liber.

 

Cum să alegi un laptop? Un ghid complet pentru a alege

 

Popularitatea calculatoarelor a scăzut de mult timp și a fost înlocuită de laptopurile mult mai practice. Vă întrebați cum să alegeți un laptop? Vă vom îndruma în procesul de cumpărare.

Dar electronicele pentru cei mici, ce le puteți oferi? Îndreptați-vă spre jucării muzicale, console mici pentru copii sau laptopuri de joacă. Aceasta poate fi un fel de prima lor expunere la electronice și tehnologie.

Cu orice produse electronice, trebuie să stabiliți limite, cum ar fi cât timp și când se pot juca copiii cu ele. Stabiliți regulile după cum considerați că este potrivit, de exemplu, ar putea fi o oră pe zi, după ce temele sau treburile sunt făcute.

Mama cu fiul folosesc calculatorul.De Julia M Cameron (Pexels)

Dezvoltare în activități sportive


Doriți să vă sprijiniți copii în sportul lor actual sau să le creați un obicei? Oricum ar fi, este important să fie un sport care îi împlinește cu adevărat. Doar dacă își petrec timp făcând o activitate care le place pot obține rezultate deosebite. Atletism, fotbal, floorball sau înot, oricare dintre acestea îi va interesa cu siguranță. Iar drept cadou, oferiți-le echipamente și accesorii sportive de calitate de ziua lor. Nu uitați, veți găsi, de asemenea, o mulțime de oferte extraordinare legate de sport, rezumate pe site-ul nostru, dacă dați click aici cupoane de reducere.

Îi place la copilul vostru să picteze, să danseze sau este fascinat de cântatul la instrumente muzicale? Încurajați-l în aceste activități și de ziua copilului completați împreună un formular de înscriere la un club specific în care va avea mult spațiu pentru a-și dezvolta talentele. Nu numai atât, dar își va face și o mulțime de prieteni noi, se va implica în activități semnificative după școală și, nu în ultimul rând, îl poate ajuta în alegerea viitoarei sale cariere.

Iar un mod semnificativ de a folosi vacanța de vară este și o școală în aer liber sau o tabără pentru copii. Acestea au mai multe avantaje - copiii nu își petrec întreaga vacanță acasă și dobândesc o mulțime de experiențe și prieteni loiali. În plus, nu vă va lua mult timp să vă pregătiți, deoarece puteți cumpăra tot ce aveți nevoie într-un singur loc, 4fstore.

Ora de balet.De Cottonbro Studio (Pexels)

 

Timp petrecut împreună


Niciun cadou material nu va fi vreodată la fel de valoros ca timpul petrecut împreună ca familie. Așa că, dacă încă vă întrebați cum să petreceți Ziua Copilului, răspunsul nostru este clar - făcând lucruri împreună.

Ziua de 1 iunie cade într-o zi de sâmbătă, ceea ce înseamnă că munca nu vă va limita și vă puteți bucura din plin de această zi alături de copiii dumneavoastră. Copiii mai mici vor fi fascinați de o vizită la grădina zoologică, la castele, palate sau la diverse atracții din oraș. Iar adolescenții vor fi impresionați de un weekend prelungit sau de o vacanță în străinătate.

Dar nu uitați să încheiați o asigurare de călătorie pentru fiecare călătorie. Nu se știe niciodată când veți avea nevoie de ajutor.

De asemenea, puteți folosi timpul petrecut în aer liber pentru a merge împreună la patinaj pe gheață, pentru a face o excursie cu bicicleta în familie, pentru a face drumeții sau pentru a merge într-o aventură de weekend cu cortul.

Mama cu fica împachetează haine în valiză.De Ivan Samkov (Pexels)

 

 

Știți deja ce surpriză le veți pregăti copiilor voștri anul acesta de Ziua Copilului? Suntem siguri că, oricare ar fi aceasta, vor fi încântați de cadoul vostru și își vor aminti de această zi ca fiind una dintre cele mai speciale.

Banner vouchere și rediceri de Ziua Copilului.