De Gustavo Fring (Pexels)
Jucării pentru cei mai mici membri ai familiei
Deși bebelușii care au doar câteva luni nu pot percepe încă jucăriile așa cum o fac frații lor mai mari, le puteți oferi jucării care îi vor ajuta să se dezvolte. Exemple bune sunt jucăriile pentru dezvoltarea motricității, puzzle-urile sau alte jucării educative. Jucăriile din lemn sau din material textil sunt, de asemenea, populare. Completați-vă colecția de joacă cu cărți special concepute pentru bebeluși, cum ar fi cărți cu contrast ridicat.
Copiii cu vârsta cuprinsă între 1 și 2 ani sunt pregătiți să perceapă mai mulți stimuli pentru a-și dezvolta creierul, simțurile și imaginația. Este indicat să le cumpărați jucării pe care le pot trage sau împinge, diverse blocuri de construcție sau puzzle-uri cu piese mari. Pentru un copil de 3 ani, vor fi interesante jucăriile cu o dimensiune educativă, cum ar fi puzzle-urile cu animale sau diverse jucării pentru sortarea culorilor și a modelelor. Și a sosit și timpul pentru prima bicicletă.
Pentru copiii cu vârste de 4 și 5 ani, este momentul să cumpărați jocuri de logică și cele pentru dezvoltarea imaginației. Populare sunt puzzle-urile jigsaw, jocurile de echilibru sau diverse jocuri de construcție. De asemenea, copiii de această vârstă vor fi încântați de instrumente muzicale din lemn, seturi de unelte sau o bucătărie pentru copii.
Copiii de șase ani încep școala, ceea ce înseamnă că seturile de construcție, puzzle-urile și jucăriile pentru învățarea literelor și numerelor vor fi o achiziție practică. Din nou, nu uitați de cărțile cu care nu numai că vor exersa cititul, dar își vor extinde și vocabularul. Cărțile cu imagini captivante, cărțile de exerciții sau caietele de lucru sunt binevenite.
Copiii de 7, 8 și 9 ani nu sunt lipsiți de jucării cu care să se joace. Dar, la această vârstă, cu siguranță vă vor spune exact ce își doresc. Dacă vreți să îi surprindeți, cumpărați-le un puzzle 3D sau un joc de puzzle mai complex.
De Tatiana Syrikova (Pexels)
Îngrijirea blândă a bebelușului
Te pregătești pentru rolul de mamă și părinte sau vrei să faci un cadou practic prietenilor cu bebeluș? Concentrează-te pe secțiunea de produse special dezvoltate pentru îngrijirea și nevoile nou-născuților și ale bebelușilor mici.
Printre produsele esențiale se numără biberoane, suzete, scutece, uleiuri și alte produse cosmetice, încălzitor de biberon, un scaun auto și un pătuț cu saltea. Într-o familie cu copii ceva mai mari, fiecare mamă va aprecia produsele de siguranță, de exemplu, împotriva deschiderii cuptorului, a frigiderului sau pentru mobilă. O barieră în fața scărilor sau un țarc de joacă vor fi, de asemenea, utile.