4 moduri noi de a purta sneakers Nike de damă

sneakers-nike-perete-color

Posibilitățile de a crea diverse ținute vestimentare cu sneakers Nike devin din ce în interesante și îndrăznețe.

Nu este deloc de mirare, pentru că încălțămintea acestui brand este unul dintre cei mai des cumpărați pantofi din lume, iar unele modele au căpătat statut de cult, fiind combinate chiar și în moduri mai puțin evidente. Descoperă în continuare 4 sugestii de stil pentru modelele populare Nike care domină străzile și Instagram-ul!

 

Pantofi Nike alături de o rochie – cum să creezi un look la modă?

 

Modelele de sneakers Nike de pe https://modivo.ro/c/femei/incaltaminte/sneakersi/marca:nike au încetat de mult să fie purtate doar cu ținutele sport. Un exemplu este combinarea rochiilor cu încălțămintea sport, ceea ce este o idee foarte bună pentru că îți permite să-ți folosești garderoba într-un mod creativ. O rochie combinată cu pantofi Nike capătă un caracter lejer, urban și oferă confort nelimitat. De aceea, adidașii au înlocuit balerinii, mocasinii sau alte modele de pantofi. În plus, multe modele de încălțăminte a celebrului brand pun în valoare forma picioarelor și a întregii siluete.

Dacă nu știi să combini pantofii Nike cu rochii, folosește Instagram pentru inspirație. Poți alege rochii cu flori, dungi, modele abstracte, cusături sau buline. Pot fi rochii mini sau midi, ajungând până la jumătatea coapsei. Cu toate acestea, este important ca pantofii să fie vizibili, deoarece sunt parte integrantă a stilului. Pune-ți șosete care vor adăuga șic avangardist întregului look și chiar o geacă de blugi, pentru zilele sau serile mai răcoroase. 

 

Ținute cu un sacou sau un costum cu pantofi Nike

 

Pantofii sport sunt o modalitate excelentă de a ieși din convențiile vestimentare. Purtarea lor în stiluri elegante îți permite să transferi sacourile, costumele și seturile elegante pe stradă și să le porți fără probleme în fiecare zi. Există chiar și un stil separat care combină eleganța cu elementele sportive, mai exact athleisure, care este o combinație a cuvintelor „atletic” și „leisure”.  

Dacă ai sneakers Nike în garderobă , dar nu știi cum să-i combini cu un costum sau un sacou, caută inspirație în mediul online și astfel vei demonstra că astfel de combinații sunt practice și stilate. 

 

 

Încălțăminte Nike clasică de damă în stilurile anilor 80 și 90

 

Pantaloni largi, blugi mom, jachete hanorac, motive tie colorate – aceste tendințe ale anilor 80 și 90 revin și corespund bine modelelor de sneakers Nike, deoarece multe dintre ele sunt modele retro într-o versiune modernizată.

Cum să creezi aspectul perfect cu pantofii Nike? Pune-ți blugi mom largi care îți dezvăluie gleznele, alege o curea cu cataramă și poartă un pulover oversize cu un model interesant. Pune partea din față a puloverului în interior. 

Cu toate acestea, dacă te decizi pentru pantaloni largi, potrivește-i cu modele masive, precum Nike Air Force sau Air Max. Partea de jos a pantalonilor se va sprijini pe sneakers, făcând forma acestora mai vizibilă. 

 

Nike de damă în stilul sport

 

Referințele la anii 80 și 90 sunt vizibile și în ținutele sport. Un exemplu sunt treningurile largi, supradimensionate. Nici o altă încălțăminte nu se va potrivi la fel de bine. Totuși, dacă preferi haine care îți pun în valoare silueta, caută seturi formate din colanți și un top.  

Când cauți idei moderne pentru un aspect sportiv care nu este asociat cu stilul retro, combină elemente diferite. Jambierele moi, un hanorac sport cu glugă și pantofii Nike sunt o ținută sugerată pentru o plimbare prin oraș. Aspectele sportive totale în afara sălii sunt deja standard și sunt foarte apreciate pentru confortul lor.

Modelele iconice Nike au apărut pe piață în urmă cu mulți ani, dar sunt cele care au câștigat cei mai mulți susținători. De aceea, datorită combinațiilor de culori disponibile sau a popularității modelelor albe Nike, acest brand este prima alegere a femeilor.

Conținut sponsorizat