Rochii de plajă - cum să le alegi pe cele mai potrivite?

08.06.2023 Monica Cumpărături pe internet Partajare

În primul rând, din bagajul pentru vacanța de vară nu poate lipsi un costum de baie. Dacă vrei să-ți înveselești ținuta, pune în valiză și rochii de plajă. Te sfătuim noi care anume să cumperi.

Îmbrăcămintea ușoară și lejeră, crema de protecție solară și, bineînțeles, costumele de baie, toate acestea sunt indispensabile pentru o vacanță la apă. Și nu uita să pui în bagaj măcar o rochie de plajă.

Încă  nu ai o rochie de plajă? Asigură-te că îți achiziționezi pentru următoarea ta vacanță. Suntem siguri că vei prinde repede drag de această piesă practică și confortabilă.
 

Cumpărături de ultim moment? Bazează-te pe livrarea rapidă și schimbul fără probleme din magazinul online AboutYou.

 

femeie-rochie-mare

 

Rochii de plajă

 

Perfecționează-ți ținuta de la malul mării și poartă o rochie de plajă peste costumul de baie. Vei arăta minunat și la modă. O vei aprecia în timpul pauzelor de la piscină și al plimbărilor pe plajă. Și o poți purta chiar și la prânz, fără să te mai preocupe alegerea unei alte ținute.

Vei adora această piesă practică. Principalele  avantaje sunt confortul și ușurința cu care te vei îmbrăca și dezbrăca. De asemenea, o poți combina cu foarte bine cu toate costumele de baie, fie dintr-o piesă sau din două piese.

Sunt confecționate dintr-o varietate de materiale, de la plasă la bumbac. Care material este cel mai bun? Poți să dai prioritate modelelor din bumbac sau mai respirabile și puțin mai îndrăznețe. Un exemplu excelent este o rochie coșetată de plajă. Atunci când alegi, ghidează-te în principal după gustul personal, preferințele și nevoile tale.

Acestea sunt disponibile în multe culori și modele. Sfatul nostru este să alegi în special rochii albe sau alte nuanțe deschise.

Pe timp de caniculă, vei aprecia, de asemenea o rochie din in lejeră, proprietățile ei vor face să fie piesa vestimentară perfectă pentru zilele de vară.

 

Cum să alegi o rochie de plajă?

 

Atunci când cumperi un anumit model, gustul este primordial. În același timp, ține cont de tipul siluetei și acordă atenție croiului. Micul nostru ghid ar putea să îți ușureze căutările.

Rochii de plajă în funcție de tipul siluetei

__check

Clepsidră - proporțiile echilibrate, bustul și șoldurile mai pline sunt caracteristice. Rochiile de plajă care se suprapun sunt cele mai potrivite pentru a pune în valoare curbele.

__check

Măr - ai umerii lați, bustul și talia mai mare? Alege o rochie de plajă cu croi mai lejer.

__check

Pară - acest tip de corp este caracterizat de umeri mai înguști ,șolduri și coapse mai late. Poartă la plajă o rochie cu un singur umăr sau o rochie care se leagă la gât.

__check

Dreptunghi - silueta ta, cu umerii la fel de largi ca șoldurile, este pusă în valoare de o rochie de plajă cu diverse elemente decorative, cum ar fi încrețiturile sau o curea în talie. În general, ți se potrivește o rochie mai îngustă.

__check

Silueta scundă - pentru o siluetă scundă și subțire, sunt potrivite rochiile mai scurte, cu un croi mai pe corp, deoarece acestea accentuează silueta și alungesc vizual picioarele. De exemplu, rochiile croșetate sunt ideale.

Costumul de baie trebuie să se potrivească și cu silueta corpului. Căuți un costum de baie pentru forme mai pline? Există mai multe modele decât ai fi crezut din care poți alege.

 

Nu uita de accesorii

 

Accesoriile sunt cele care pot face diferența la o  ținută. O rochie de plajă monocromă poate fi cu siguranță asortată cu accesorii mai îndrăznețe. Pe de altă parte, alege unele mai neutre pentru ținutele colorate.

În vacanța la malul apei, nu trebuie să-ți lipsească pălăria, ochelarii de soare și, nu în ultimul rând, geanta de paie, care este un hit în acest sezon.

 

femeie-palarie-paie-mare

 

Investește într-o rochie de plajă, simte-te confortabil și fii la modă. Avantajul este că o rochie calitate va ține mai multe sezoane.

Pregătește-te de vară, cumpără rochii de plajă, costume de baie și alte accesorii pentru vară din magazinul online Answear.ro

__bulb
Cazare ieftină – cum puteți găsi la preț mai avantajos

O vacanță pe bani puțini dă roade mai ales dacă reușiți să găsiți cazare frumoasă și ieftină într-un mediu plăcut. Știți cum să obțineți o cazare ieftină? Am pregătit câteva sfaturi pentru dumneavoastră.