Cazare ieftină – cum puteți găsi la preț mai avantajos

05.05.2022 Vlasta Cazare Partajare

O vacanță pe bani puțini dă roade mai ales dacă reușiți să găsiți cazare frumoasă și ieftină într-un mediu plăcut. Știți cum să obțineți o cazare ieftină? Am pregătit câteva sfaturi pentru dumneavoastră.

Luați în considerare tipul de cazare

 

Hotelurile sunt foarte frumoase, dar de obicei mai scumpe decât alte tipuri de cazare. În același timp, cazarea care vă va costă mai ieftin decât un hotel puteți găsi pe o serie de portaluri.

Cel mai popular din lume este Airbnb.com. Veți găsi o serie de oferte de cazare într-o locuință, pensiune, cabană sau un apartament frumos. La un preț mai mic, obțineți o cazare care este adesea chiar mai confortabilă decât un hotel sau o pensiune. În plus, veți cunoaște mai bine localnicii în acest fel, datorită cărora veți primi multe sfaturi interesante pentru excursii în zonă.

Plecați într-o vacanță, dar nu știți unde? Poate că articolul nostru despre compararea diferitelor tipuri de cazare vă va ajuta.

destinatii atractive

 

Un alt portal cunoscut este Booking.com. Pe portal, introduceți locația și data preferate în motorul de căutare și veți vedea toate capacitățile disponibile, inclusiv cazarea în apropiere. Puteți sorta rezultatele căutării după popularitate, rating și preț. De asemenea, puteți vizualiza separat cazarea privată. Desigur, acest portal nu este singurul de acest fel. De asemenea, puteți găsi oferte excelente pe portaluri precum Hotels.com și altele.

O alternativă potrivită pentru cazare clasică poate fi serviciile, precum:

Couchsurfing – cazare gratuită pe canapea în gospodăria gazdei

House Sitting – cazare pentru îngrijirea unui animal de companie sau udarea florilor la proprietarul plecat intr-o calatorie

 

Căutați fotografii și recenzii

 

Când selectați de pe orice site, vă recomandăm să examinați cu atenție toate fotografiile obiectului căutat. Este ideal dacă puteți căuta și recenzii ale vizitatorilor anteriori. Astfel vei evita dezamăgirile neplăcute din cauza igienei insuficiente sau negoiceri nereusite cu proprietarul.

 

Informati-va și despre împrejurimile locului în care mergeți. Nu toată lumea se va bucura de sunetul clopotelor de la biserică atunci când vor să doarmă puțin mai mult în vacanță în weekend. În mod similar, zgomotul nocturn de la un pub din apropiere sau claxonatul dimineață al șoferilor nerăbdători la o intersecție aglomerată îți pot „diversifica” în mod neașteptat vacanța.

apus soare

 

Comparați mai multe oferte

 

Comparați întotdeauna mai multe oferte atunci când alegeți. Pe lângă cazarea privată, poți întâlni și pensiuni ieftine, unde, pe lângă cazare, se vor ocupa și de masă. Luați în considerare și serviciile oferite de proprietar. Unii proprietari privați oferă și diverse reduceri la atracțiile din zonă sau pot recomanda opțiuni convenabile de luat masa la doar câteva sute de metri de cazare.

 

Verificati pentru ce plătiti

 

Prețul de cazare afișat s-ar putea să nu fie final. Asigurați-vă că include taxa de ședere. Suma finală poate fi majorată și în cazul în care proprietatea închiriată nu are locuri de parcare proprii și va trebui să plătiți parcarea în parcarea locală. Acest lucru vă poate face șederea ieftină să fie inutil de scumpă.

roadtrip cu familia

 

Contează și numărul de oaspeți cazați

 

Prețurile de cazare sunt, de asemenea, afișate în diferite moduri. De exemplu, dacă sunteți în căutarea unor sejururi ieftine pentru doi, vedeți cum este afișat prețul. Unele pensiuni, hoteluri, dar și proprietari privați vă vor percepe aceeași sumă, dacă veți fi cazați doar două sau mai multe. Prin urmare, verificați cu atenție dacă prețul este pentru întregul obiect sau de persoană.

 

 

Încercați contactele locale

 

Nu trebuie să cauți sejururi ieftine doar online. Încercați să contactați centrul local de informații sau agentul de turism. S-ar putea să vă sfătuiască un loc pe care nu l-ați găsi pe internet, chiar și la prețuri mai mici.

Foloseste cupoane de reducere O9vacanta.ro pentru cea mai avantajoasă oferta de vacanta prin intermediul unei agentii de turism.

Călătoriți în afara sezonului

 

De obicei veți obține cea mai ieftină cazare dacă mergeți să vă odihniți în afara sezonului turistic principal. Prețurile de cazare sunt ușor mai mici primăvara și toamna. Mulți proprietari doresc că clădirea închiriată să funcționeze în permanență. Astfel aveți ocazia să vă relaxați într-un mediu liniștit pentru mai puțini bani.

Vă rugăm să verificați care atracții locale sunt deschise la această oră înainte de a plăti. Dacă mergeți la munte, este indicat să verificați și ce trasee de drumeții sunt deschise în sezonul de jos. Pentru a nu planifica excursii pe care nu le vei putea face.

 

 Bucurați-vă de sejururi ieftine în România

 

Nu trebuie să cauți deloc opțiuni de cazare ieftine. Le puteți găsi acasă în România. Vă puteți bucura de natură, de atracțiile istorice, de înot sau de alte moduri de a-ți petrece timpul liber într-un mod foarte avantajos. Și veți economisi și la costurile de transport.

Veți găsi cazare excelentă în România pe multe portaluri. Mai jos vă oferim oferte grozave pentru cazare la domiciliu. Cuponul de reducere Booking vă va ajuta cu siguranță să alegeți cea mai bună vacanță nu numai din lume, ci și acasă - în România.

concediu romania

Aceste sfaturi sunt utile, dar veți avea nevoie de puțin mai mult pentru o vacanță fără bătăi de cap. Citiți și următoarele articole ale noastre din categoria călătorii și economisiți și mai mult.