Cum să alegi cel mai bun parfum Notino?

parfumuri-mana

Parfumul este un fel de a doua piele care pune în valoare personalitatea unei persoane. Vrei și tu să-ți cumperi un parfum nou? Te sfătuim cum să cumperi parfum Notino și să economisești.

Parfumul este parte integrantă din viața de zi cu zi a mulțor oameni. Acesta poate reprezenta statutul social, senzualitatea sau caracterul unei persoane. În consecință, parfumul ales influențează, de asemenea, starea de spirit și emoțiile.

Dacă vrei să știi cum să alegi un parfum de la unul dintre cele mai populare magazine online de cosmetice și parfumuri, ai ajuns la locul potrivit. În rândurile următoare, îți vom prezenta un ghid de cumpărare a unui parfum Notino din magazinul online.

 

"Parfumul este cea mai intensă formă de memorie."

- Jean Paul Guerlain-

În articolul de astăzi îti:

__check

vom prezenta pe scurt firma Notino

__check

vom spune 10 motive pentru a cumpăra din acest magazin online

__check

sfaturi despre cum să alegeți un parfum de pe Notino

__check

îți vom da sfaturi despre cele mai bune parfumuri pentru femei și bărbați

__bulb
Un lănțișor cu cruce este un cadou minunat. Cum alegi corect lungimea?

Cauți o bijuterie versatilă, care nu se va demoda niciodată? Un lănțișor cu cruce este unul dintre cele mai populare bijuterii. Află cum să-l alegi corect și din ce magazine online să cumperi.

De ce să cumperi de pe  Notino?

 

Magazinul online cu produse cosmetice și parfumuri a fost fondat în 2004 în Republica Cehă. De atunci, Notino s-a extins în 22 de țări din întreaga lume și își propune să se extindă în continuare. Acum are distincția de a fi cel mai mare retailer online de parfumuri și o gamă largă de produse de înfrumusețare, de la machiaj, produse de îngrijire a pielii, a părului și a corpului, suplimente și produse pentru mamă și copil, parfumuri pentru casă până la suplimente nutritive și vitamine sau suplimente pentru sportivi.

Oferă peste 60.000 de produse de la 1.500 de mărci, atât mărci globale bine cunoscute, cât și producători mai mici și locali. În calitate de client, poți alege dintr-o mare varietate de produse și poți alege în mod convenabil în funcție de marca preferată sau de categoria de preț. Și, cel mai important, poți cumpăra un număr mare de produse din diferite categorii într-un singur loc.

Apropo, într-un singur loc - pe site-ul nostru, vei găsi mai mult de 5600 de vouchere de reducere pentru diferite magazine electronice, datorită cărora poți economisi atunci când faci cumpărături online.

Magazinul online Notino oferă în mod regulat diverse oferte și reduceri  legate de sărbători sau alte ocazii importante. Adesea ai posibilitatea de a primi un cadou atunci când faci o comandă peste o anumită valoare.

O varietate de opțiuni de livrare și de plată contribuie cu siguranță la o experiență de cumpărături fără griji. Serviciile de asistență pentru clienți sunt o chestiune absolut normală. Dacă nu ești mulțumit de comandă, poți returna produsele până la 90 de zile. S-ar putea să fii interesată să afli și unde poți returna articolele cumpărate online fără a invoca un motiv.

 

Ce oferte mai poți găsi când faci cumpărături în acest magazin online? Poți profita de toate aceste oferte pe site-ul nostru.

 

10 motive pentru a cumpăra produse de pe Notino

__check

cel mai mare magazin online de cosmetice și parfumuri din Europa

__check

disponibilitate excelentă a produselor, ceea ce înseamnă expedierea rapidă a comenzilor

__check

garanția aceluiași preț în magazin, online și în aplicația mobilă

__check

personal profesionist care lucrează în magazine

__check

transport gratuit pentru produsele selectate

__check

posibilitatea de a grava texte personalizate pe produse

__check

posibilitatea de a alege ambalaje pentru cadouri

__check

mostră gratuită cu produsele selectate din oferta Try it First

__check

linie telefonică de asistență pentru clienți aproape non-stop

__check

până la 90 de zile pentru a returna produsele nesatisfăcătoare

femeie-pensula-machiajAutor: Karolina Grabowska (Pexels)

 

Cum să alegi un parfum pe Notino?

 

Pentru început, să vedem pe scurt ce este un parfum. Acesta se referă la o aromă care conține 15-40% parfum. Cu cât conținutul de parfum este mai mare, cu atât parfumul va persista mai mult. În comparație cu parfumul, apa de toaletă sau apa de colonie, care au un conținut de parfum semnificativ mai mic, parfumul este mai intens.

De asemenea parfumul va persista mai mult, prin aplicarea corectă. Aplică parfumul de la o distanță de aproximativ 30 cm pe încheieturi, gât, decolteu, după urechi sau pe glezne. Parfumul are nevoie de căldură pentru a se dezvolta, iar locurile mai sus menționate sunt perfecte pentru acest lucru.

Atunci când deschizi magazinul online, vei vedea categoriile de produse clar aranjate în bara principală. Navigarea pe site și răsfoirea produselor este astfel ușoară chiar și pentru un utilizator începător.

Categoria Parfumuri este a doua după categoria  Promoții. Făcând click pe categoria dorită, vei avea mai multe filtre în partea stângă.

În primul rând, ai posibilitatea de a alege parfumuri pentru femei, bărbați sau unisex, seturi cadou, produse cosmetice parfumate, accesorii sau parfumuri pentru copii. Pe blogul nostru, am scris și un articol despre cum să alegi un parfum pentru o femeie.

Apoi, poți filtra produsele în funcție de preț, de la cel mai mic pe care ești dispus să îl plătești la cel mai mare pe care ești dispus să îl plătești. Poți alege dintre produsele cu preț mai mic, dând click pe suma specifică din reducerile curente.

Următoarele oferte sunt disponibile în prezent la parfumuri. Nu ezita și profită de ele cât mai curând posibil.

 

Din punct de vedere al sustenabilității, poți alege produse 100% reciclabile, produse cu rezerve care se pot schimba sau produse cu reumplere.

De asemenea, poți filtra parfumurile de pe Notino în funcție de marcă și de tipul de parfum. Opțiunea de a alege parfumuri pentru a le purta zilnic sau, dimpotrivă, cele pentru ocazii speciale este, de asemenea, de mare ajutor la cumpărături.

După cum am menționat mai sus, poți primi un cadou la unele produse, în timp ce pentru altele se aplică oferte speciale. Iar în secțiunea de filtre de mai jos poți alege produse care vrei  să vezi la oferte suplimentare.

Ultimul filtru va arăta produsele în funcție de evaluările altor cumpărători. Iar aceste evaluări te pot ajuta foarte mult atunci când iei o decizie.

 

parfum-aplicare-manaAutor: MART PRODUCTION (Pexels)

Sfaturi pentru parfumurile TOP pentru femei și bărbați

 

Am selectat TOP 3 dintre cele mai bine vândute parfumuri actuale pentru femei și bărbați. Știm că fiecăruia îi place un tip diferit de parfum, dar s-ar putea să vă placă unele dintre cele selectate.

 

Sfaturi TOP parfumuri pentru femei:

__check

Lancôme - La Vie Est Belle

__check

Calvin Klein - Euphoria

__check

Carolina Herrera - Good Girl

Sfaturi TOP parfumuri pentru bărbați

__check

Armani -  Emporio Stronger With You Intensely

__check

Christian Dior - Sauvage

__check

Moschino - Toy Boy

__bulb
Top filme online gratis - iată 10 idei

Sunteți un fan al filmelor și serialelor? Pe acest site-uri puteți viziona filme online gratuit și oricând.

Întotdeauna este mai bine să faci cumpărături în magazine online de încredere, iar Notino este exact asta. Acest lucru se datorează și datorită gamei uriașe de produse de la branduri globale și locale, prețurilor reduse sau ofertelor suplimentare. Nu uita că achiziția ta poate fi și mai profitabilă dacă folosești aceste coduri de reducere.