Parfum damă, de unde îl alegem pe cel potrivit la reducere

femeie-miros-parfum

Femeii, pur și simplu îi aparține parfumul de calitate. Acesta nu numai că îi dezvăluie gusturile bune, dar îi subliniază frumusețea. Cum să alegi un parfum damă și din ce magazine online poți cumpăra?

Una din cele mai frecvente alegeri, mai ales în alegerea cadoului de Crăciun, sunt parfumurile. Dar este, de asemenea, un cadou excelent și pentru zile de naștere, diverse sărbători sau aniversări. Poți face fericită femeia din viața ta (sau chiar pe tine) cu un parfum oricând, chiar și într-o zi obișnuită. Dar cum să alegi parfumul potrivit care să îi placă? Citește ghidul nostru pentru a alege parfumul potrivit.

Găsește un parfum pentru fiecare femeie la un preț avantajos pe Notino. Alege dintr-o varietate de parfumuri pe cel care se potrivește cel mai bine.
 

brate-parfumAutor: MART PRODUCTION (Pexels)

 

Care este diferența dintre parfum și apă de toaletă?

 

Atunci când alegi un parfum, este posibil să întâlnești diferite denumiri pentru acesta, știi ce înseamnă fiecare?

Parfumul are cea mai puternică concentrație. Acesta conține 15-30% din compoziția parfumului, ceea ce corespunde unui preț mai mare pentru o sticlă deseori micuță, dar cu aspect de bun gust. Investiția într-un parfum de bună calitate va fi răsplătită cu un parfum de lungă durată.

 

Apa de parfum conține 8-15% esențe de parfum. Este disponibilă la un preț mai mic, motiv pentru care multe femei o consideră o alternativă bună la un parfum scump.

 

Apa de toaletă conține o proporție și mai mică de parfum, între 5 - 8%. Intensitatea sa este mai mică, potrivită pentru situațiile în care nu dorești un parfum persistent. Și, în cele din urmă, este o apă de colonie. Cu o bază de parfum de 1-3%, are cea mai puțin intensă aromă care dispare rapid. Din cauza intensității mai scăzute a parfumului, atât apa de toaletă, cât și colonia sunt recomandate pentru a fi aplicate pe haine, deoarece se vor evapora rapid de pe piele.

 

parfum-in-mainiAutor: Karolina Grabowska (Pexels)

 

Care sunt componentele unui parfum?

 

Fiecare parfum este compus din 3 componente, care sunt eliberate treptat după aplicare. De aceea, la câteva ore după aplicare, este posibil să simțiți un parfum ușor diferit, dar totuși armonios, care v-a plăcut la început.

Ingrediente ale parfumului

1

Notele de vârf- acest miros dispare în 15 minute, dar este cel care creează prima impresie despre parfum în mintea cumpărătorului.

2

Notele de mijloc - sunt esența întregului parfum. Le poți mirosi ore întregi după aplicare.

3

Note joase - sunt sursa longevității parfumului.

__bulb
Pardesiu damă primăvară: care trenci este cel mai bun?

Nu sunteți hotărâtă ce pardesiu damă primăvară să cumpărați? Cumpărți un trenchi damă elegant. Am făcut o selecție a celor mai ieftine pardesie damă, pentru fiecare zi și pentru ocazii speciale.

Tipuri de parfumuri

 

Nu este niciun secret că femeile preferă mai ales parfumurile mai ușoare, citrice și mai dulci. Din ce categorii de parfumuri ai de ales?

__check

Parfumurile florale sunt printre cele mai dorite dintre toate tipurile de parfumuri. Cele de trandafir, iasomie, lavandă sau magnolie sunt cele mai căutate. Acestea sunt compuse fie dintr-un singur tip de floare, fie din mai multe combinate în mod corespunzător. Cele mai bune anotimpuri pentru a le purta sunt primăvara și vara.

__check

Parfumurile de citrice pe lângă esențele de citrice, conțin și esențe de fructe sau florale pentru a le completa. Nu vei da greș dacă vei dărui un parfum de damă cu aromă de citrice unei doamne pe care să îl poarte în timpul primăverii și verii.

__check

Parfumurile orientale sunt ceva mai grele, dar în același timp arată luxos spre exotic. Este ideal să le alegi pentru balul de absolvire sau pentru alte ocazii speciale. Acestea includ parfumuri cu miros de mosc, vanilie, precum și parfumuri pudrate. Acestea sunt excelente în timpul iernii și al lunilor reci.

__check

Parfumurile lemnoase conțin adesea, de exemplu, lemn de trandafir, cedru, lemn de santal. Acestea pot fi amestecate cu esențe orientale și florale. Un astfel de parfum este ideal pentru toamnă.

parfum-ocheari-colier-peleAutor: Мария Maria (Pexels)

Avem o ofertă pe care nu o poți refuza. Cumpără parfumuri cu o reducere de 50% au mai mult.

Cum să alegi un parfum pentru o femeie?

 

Atunci când cumperi un parfum, să știi cum să definești personalitatea unei femei este o garanție a succesului. Gândește-te la natura ei, la caracteristicile, la gusturile, la stilul de viață. Este de mare ajutor dacă știi parfumul pe care îl folosește sau marca ei preferată.

În general, sufletele romantice aleg parfumuri florale fructate, femeile încrezătoare preferă parfumurile florale, doamnelor pasionale le plac parfumurile orientale și picante, iar o femeie care duce o viață activă și este mereu în mișcare va fi încântată de un parfum ușor de citrice.

Cum procedezi pentru a cumpăra un parfum? Sfatul experților este să nu încerci doar parfumul pulverizat pe o hârtie de test sau pe flacon. Ar trebui să miroși parfumul pe propria piele, de preferință pe încheietura mâinii. Pulverizează parfumul pe încheietura mâinii de la distanță și miroase o dată după câteva secunde.

 

Vrei să plătești mai puțin pentru parfum? Încearcă parfumul într-un magazin și cumpără online. Aceste cupoane de reducere, de exemplu, vor face ca achiziția ta să fie mai profitabilă:
 

Și cum parfumul se alege și în funcție de ocazie, fiecare femeie ar trebui să dețină cel puțin două parfumuri. Primul parfum mai ușor, pentru o zi normală de lucru și o după-amiază petrecută în oraș. Pur și simplu, unul care să te reprezinte cel mai bine în timpul zilei. Și un al doilea pentru noapte, cu un parfum mai greu, mai senzual, care impresionează puternic simțurile umane.

 

femeie-parfumAutor: Yaroslav Shuraev (Pexels)

5 sfaturi pentru parfumuri femei

__check

Prada Amber - La Femme Intense - aparține categoriei de parfumuri orientale-florale cu ingrediente bogate.

__check

Calvin Klein - Eternity - acest parfum floral combină zonele verzi, citricele și frezia. Este revigorant și nu dezamăgește nici măcar ca parfum pentru o femeie mai în vârstă.

__check

Chanel Coco Mademoiselle - Acest parfum este pentru femeia sofisticată care se simte bine cu ea însăși. Este proaspăt și senzual, cu un efect de lungă durată.

__check

Dior J'adore Infinissime - senzual, îndrăzneț și feminin, acest parfum este perfect pentru o femeie care iubește parfumurile florale. Conține iasomie, ylang-ylang și trandafir.

__check

Narciso Rodriguez - eleganța, naturalețea și intimitatea sunt caracteristicile acestui parfum modern pentru doamne.

__bulb
Saltea moale sau tare, pe care să o alegi? Te vom sfătui

Cât de bine dormi, este determinat, în cea mai mare măsură, de saltea. Vrei să o înlocuiești pe cea veche cu una nouă? În articolul nostru vei găsi răspunsul la cum să alegi o saltea pentru un somn bun.

Suntem siguri că, dacă îți faci timp să alegi parfumul potrivit, vei mulțumi toate femeile din viața ta. Vrei alte idei pentru cadourile de Crăciun? Le găsești în articolul nostru despre cadourile de Crăciun.

Te tentează prețurile mici ale parfumurilor din unele magazine online? Atenție, pot exista escrocherii online și parfumuri contrafăcute. Pentru a-ți proteja banii, cumpără întotdeauna din magazine online verificate și specializate