Pardesiu damă primăvară: care trenci este cel mai bun?

04.04.2023 Monica Cumpărături pe internet Partajare

Nu sunteți hotărâtă ce pardesiu damă primăvară să cumpărați? Cumpărți un trenchi damă elegant. Am făcut o selecție a celor mai ieftine pardesie damă, pentru fiecare zi și pentru ocazii speciale.

În timpul lunilor de iarnă și primăvară, paltoanele sunt o parte esențială a garderobei. Acestea oferă căldura necesară, confort și, nu în ultimul rând, sunt elegante.

Unul dintre ele este popularul trench coat. Este atât de ușor de combinat. Doamnelor, se află în garderoba dumneavoastră? Dacă nu, inspirați-vă și alegeți cel potrivit. Nu veți regreta  că  veți deține această piesă vestimentară. 

Găsirea unui trench coat bine ajustat la un preț mic nu trebuie să fie o problemă dacă știi de unde să cumperi. Urmați sfatul nostru și alegeți unul de pe AboutYou.ro
 

femeie-balustrada-pardesiu

7 parametri atunci când alegeți un pardesiu damă primăvară

__check

Material - lâna, cașmirul, blana, bumbacul și materialele sintetice sunt printre cele mai populare. În același timp, acestea oferă o protecție suficientă împotriva frigului și sunt plăcute la purtat.

__check

Scopul - căutați un palton pentru a-l purta zilnic, pentru ocazii speciale sau un model mai sport?

__check

Lungimea - depinde în primul rând de forma corpului dumneavoastră. De exemplu, dacă sunteți scundă, vi se va potrivi fie un palton mai scurt, fie un palton maxi, care vă va lungi vizual picioarele.

__check

Culoarea - cele mai multe persoane se orientează către culori neutre, cum ar fi negru, gri, maro. Să deții o haină în aceste culori este grozav pentru că este versatilă și merge cu orice. Cu toate acestea, dacă sunteți una dintre acele persoane cărora le plac ținutele mai îndrăznețe, nu vă fie teamă să alegeți o haină în culori mai îndrăznețe. La urma urmei, important este să vă simțiți confortabil în ea.

__check

Stil - găsiți o haină care să se potrivească stilului dumneavoastră.

__check

Mărimea - alegeți un pardesiu sub care să puteți mai purta mai multe haine, dar care să nu fie prea largă.

__check

Prețul - luați în considerare suma pe care doriți să o investiți și  filtrați căutarea hainelor doar în limita acelui interval.

Am ales pentru voi câteva piese vestimentare la modă în această primăvară din magazinul online Aboutyou.ro. De ce de aici? Când faceți cumpărături în acest magazin online, puteți utiliza cod de reducere, iar cumpărăturile voastre de primăvară vor fi și mai avantajoase :-).
 

Comparație trenciuri damă

 

Găsirea trenciului potrivit în oferta largă de magazine electronice poate dura ceva timp. Poate vă va ușura decizia comparația noastră

Comparăm produsele dintr-o serie de oferte din magazinele Sinsay, AboutYou și Answear. Evaluăm după parametri mai sus menționați, și anume: material, scop, lungime, culoare, mărime, preț.

 

Cel mai ieftin trench coat pentru femei

 

Căutați piese foarte ieftine pentru garderobă? Vă recomandăm să faceți cumpărături din e-shop-ul Sinsay. Aici puteți cumpăra o mulțime de produse cu bani puțini. Cu toate acestea, se pune problema raportului calitate-preț. Acest lucru se poate reflecta în durabilitatea produselor. Acest lucru este valabil și atunci când cumpărați acest trench coat.


Sursa Sinsay.ro

Trench coat supradimensionat cu revere și curea este disponibil în 2 culori și 7 mărimi. Are 3 buzunare pentru a vă ascunde lucrurile esențiale. Căptușeala netedă va avea grijă de confortul dumneavoastră și de confortul la purtare.

Caracteristici

__check

Material 100% poliester

__check

Scop: cel mai ieftin de zi cu zi

__check

Lungime: croi mai lung

__check

Culoare: negru, nude

__check

Mărime: XXS - XXL

__check

Preț: 149,99 RON

sinsay_beneficii_dezavantaje
Beneficii și dezavantaje din magazinul Sinsay.ro

Categoria de preț mediu 

 

Știți în care e-shop puteți cumpăra haine de calitate la preț corect? Răspunsul este AboutYou.ro. Trenciul pentru femei se caracterizează printr-un guler cu revere ascuțite,  închidere cu cordon. Are două buzunare laterale și un croi mai lung, astfel că vă va proteja de orice vreme.

trenchcoat-aboutyou
Sursa AboutYou.ro

Caracteristici

__check

Material: 90% Viscoză, 10% Poliester

__check

Destinație: pentru purtare zilnică

__check

Lungime: croială prelungită

__check

Culori: bej, verde deschis, roz, negru

__check

Mărime: 36-44

__check

Preț: 172,90 lei

beneficii-dezavntaje-aboutyou
Beneficii și dezavantaje palton de primăvară AboutYou.ro

Cea mai scumpă, dar cea mai elegantă opțiune

 

Dacă din garderoba dumneavoastră lipsește un palton cu o doză de eleganță pentru ocazii speciale, răsfoiți e-shop-ul Answear. Am selectat un trench coat cu o croială simplă, dar cu detalii sofisticate sub formă de nasturi sau cordon în talie.

Apreciați mărcile de renume? Atunci veți aprecia foarte mult acest palton de primăvară pentru femei în garderobă.

anwear-trench-coat
Sursa Answear.ro

Caracteristici

__check

Material 97% bumbac, 3% elastan

__check

Destinație: purtare zilnică și ocazii speciale

__check

Lungime: până la genunchi

__check

Culori: culoarea tenului, roz

__check

Mărime: 34 - 40

__check

Preț: 1599,00 LEI

beneficii-dezavantaje-answear
Beneficii și dezavantaje palton femei Answear.ro

 

femei-palton-perete

În fiecare dimineață stați în fața dulapului plin și totuși nu ați găsit ținuta potrivită. Vă sună cunoscută povestea? Alegerea hainelor potrivite pentru serviciu sau petrecere cu prietenii nu este deloc una ușoară. Cu toate acestea, există piese vestimentare universale pe care le puteți purta peste tot. Știți care sunt?