Cele mai bune magazine online

TOP branduri

Cele mai bune magazine online

Cele mai bune magazine online

Tendințe modă 2024: Sfaturi pentru a te îmbrăca elegant pe tot parcursul anului

23.05.2024 Cristina Cumpărături pe internet Partajare

Cauți inspirație pentru ținute șic? Tocmai ai găsit-o. În acest articol, îți prezentăm noile tendințe modă 2024 și sfaturi despre cum să te îmbraci în funcție de ele.

În fiecare an, schimbarea tendințelor în materie de modă face ca shoppingul să fie obligatoriu pentru maniacele și iubitoarele de cumpărături. Este și cazul tău? Atunci ar trebui să fi la curent cu moda în 2024, astfel încât să poți merge pe străzi îmbrăcată corespunzător și în acest an.

Nu ai avut încă timp să citești despre tendințele din acest an? Ne-ar plăcea să ți le prezentăm. Și, ca bonus, avem sfaturi vestimentare pentru toate anotimpurile anului, pentru a ne asigura că tu și garderoba ta sunteți perfect pregătite pentru acest an.


"Cine a spus că banii nu pot cumpăra fericirea nu știa de unde să cumpere." -
Bo Derek, actriță americană

În acest articol vei afla:

Femeie in pantaloni scurti din blugi de culoare deschisa.

Autor: Wesley Davi (Pexels)

TOP tendințe de modă din 2024


Paris, Milano, Londra și New York... orașe în care moda este vie, iar creatorii de modă vin cu noi tendințe în fiecare an și stabilesc ce va fi IN și ce va fi OUT. Aceștia depășesc adesea limitele în materie de vestimentație și arată că este posibil să creezi un look perfect chiar și din ceva aparent inimaginabil.

Sunteți curioși dacă au fost păstrate tendințele din anul precedent sau dacă creatorii au prezentat pe podiumuri piese complet noi? Anul acesta, următoarele piese vestimentare și accesorii domină scena modei.

Cum să alegeți cei mai buni ochelari de soare, unde îi puteți cumpăra?

 

Sfatul experților este clar - în timpul verii să nu umblați fără ochelari de soare. Dar cum să alegeți cei mai buni ochelari de soare? Aflați totul în acest articol.

Vom începe cu cea mai mare tendință, culoarea anului, anunțată în fiecare an de institutul culorilor Pantone. Este vorba de Peach Fuzz, o nuanță de piersică fină pe care o vei vedea pe bluze, rochii și sub formă de accesorii. Alege una dintre acestea și garantat vei fi IN.

O piesă modernă de garderobă este o fustă lungă până la podea, care lungește vizual silueta, creând o talie înaltă. Este căutată mai ales de femeile mai înalte, dar nici cele mai scunde nu trebuie să își facă griji dacă poartă o fustă maxi. Combinate cu tocuri sau sandale cu platformă, le vor sta foarte bine. Din categoria fustelor maxi, fustele din denim sunt deosebit de populare în acest an. Le vei da o șansă?

Continuăm cu pantalonii cu talie înaltă. Aceștia alternează de câțiva ani între tendințe, iar anul acesta își au din nou locul de onoare. Avantajul lor este în primul rând acela de a ascunde formele nedorite, motiv pentru care femeile cu forme mai plinuțe apelează adesea la ei. Dar pentru orice tip de corp poți crea o serie întreagă de ținute grozave cu ei. Trebuie doar să le combini cu o cămașă cu nasturi, un tricou sau un top cropped și ești gata de plecare. De aceea, ar trebui să existe cu siguranță cel puțin o pereche în fiecare garderobă.

Îți plac modelele florale? Dacă ai răspuns afirmativ, poți să te bucuri, anul acesta sunt mai mult decât binevenite. Și nu doar pe rochii, ci și pe fuste, bluze, pantaloni sau sub formă de accesorii. Dacă ești în căutarea unor astfel de piese, verifică oferta de la Answear sau bluze Mohito.

Femeie in haine florale pe iarba.

Autor: Vlada Karpovich (Pexels)

Pe site-ul nostru puteți găsi zeci de oferte de haine ieftine, pentru femei, bărbați și copii. Nu le ratați.

De o parte, popularele fuste maxi lungi, pe de altă parte, picioarele expuse datorită pantalonilor scurți. Da, și aceștia fac parte din tendințele acestui an și se presupune că, cu cât sunt mai scurți, cu atât mai bine. Dacă vrei să fii IN, asigură-te că îi achiziționezi pentru sezonul estival.

De câțiva ani încoace vedem haine transparente pe podiumurile lumii, iar acesta nu face excepție. Este de înțeles că nu toată lumea are curajul să se îmbrace pe urmele acestui trend vestimentar. Dar avem un sfat despre cum să le porți fără să dezvălui prea mult - poartă o rochie cu bretele și o bluză transparentă peste ea.

Denim, denim, denim și iar denim. Blugii, fustele sau rochiile din acest material ar trebui să facă parte din garderoba fiecărei femei moderne. Și nu contează lungimea fustei sau dacă blugii sunt rupți sau nu, ar trebui pur și simplu să-i porți.

Când vine vorba de materiale, catifeaua este, de asemenea, în topurile de popularitate. Vei fi familiarizată cu această țesătură cu nervuri. Iar în colecțiile actuale, o vei găsi pe rochii și jachete, pe lângă pantaloni. Nu ezita să începi să cumperi piese din denim și catifea la Zoot, de exemplu.

Preferi stilul minimalist în vestimentație? Atunci vei fi încântată să afli că sunt la modă și culorile neutre și hainele fără modele. La urma urmei, nu poți da greș cu culori precum maro, alb sau negru.

Ce părere ai despre tricoul polo? Consideri că este o piesă exclusiv masculină sau o piesă sport? Oricum ar fi, face parte din colecția femeilor moderne din acest moment. Este clar pentru noi că nu toate doamnele vor iubi cămașa cu guler, dar poate că sfaturile noastre despre cum să o porți te vor face să te decizi să o porți și tu. Așa că citește neapărat mai departe.

Femeie in fusta din blugi camasa si palton.

Autor: Felix Young (Pexels)

Nici ciucurii nu se demodează. Vei găsi accesoriul vestimentar iubit și urât pe multe piese vestimentare din colecțiile actuale. Îți place sau renunți la el?

Când vine vorba de modele, bulinele au întâietate față de toate celelalte anul acesta. Le poți vedea pe cămăși, bluze, rochii sau eșarfe. Uneori buline destul de mici într-un model dens, iar pe alte articole mai mari și doar câteva.

Ai observat, în timp ce răsfoiai magazinul online de modă preferat, că unele piese sunt decorate cu fundițe? Acestea fac parte din fuste, bentițe sau chiar din pantofi. Pentru unele doamne acest lucru poate fi de neimaginat, iar altele le vor purta cu plăcere. La urma urmei, despre asta este vorba în modă, despre varietate și alegere.

Chiar și la categoria încălțăminte știm care sunt preferatele din acest an. Sunt șlapii confortabili, pantofii cu toc, balerinii iubiți și urâți, pantofii Mary Jane și cizmele cu toc întreg.

Ce mai lipsește pentru o ținută perfectă? O geantă de mână. Dintre numeroasele tipuri, gențile shopper sunt numărul unu în acest an. Câștigă categoric prin caracterul lor practic, deoarece în ele încap de toate, de la o carte, la un laptop și până la o sesiune mică de cumpărături. Și nu uita de bijuteriile din argint, deoarece acestea le-au depășit pe cele din aur în tendințele acestui an.

Un lănțișor cu cruce este un cadou minunat. Cum alegi corect lungimea?

 

Căutați o bijuterie versatilă, care nu se va demoda niciodată? Printre cele mai populare se numără lănțișorul cu cruce. Aflați cum să-l alegeți pe cel potrivit și unde îl puteți cumpăra.

Cum să te îmbraci cu stil pe tot parcursul anului?

 

Ți-am spus ce este la modă în acest an, iar acum hai să-ți spunem cum să le porți. Iată câteva dintre alegerile noastre pentru ținutele IN pentru tot anul, împreună cu idei despre unde să faci cumpărături, astfel încât să ai o selecție excelentă și, în același timp, să nu cheltuiești o avere.

Ținute proaspete de primăvară


În anotimpul trezirii naturii, este timpul să aduci culoare în garderoba ta, dar gândește-te și la amestecarea unor piese mai ușoare și mai calde. Nu lăsa schimbările bruște de vreme să-ți afecteze confortul și inspiră-te din ideile noastre de ținute.

__check

Rochie lungă cu volane, combinată cu jachetă din denim și teniși albi.

__check

Blugi, tricou cu model, pulover subțire, jachetă de primăvară și teniși.

__check

Fustă maxi cu un tricou sau un top simplu și sandale cu toc.

__check

Pantaloni țesuți în culori pastelate, tricou de culoare solidă, sveter subțire și teniși.

__check

Bluză cu model cu buline, fustă din tul, bijuterii și balerini.

__check

Rochie din denim cu mânecă lungă, parka și teniși.

__check

Pantaloni, tricou polo și haină subțire.

__check

Fustă, top și mocasini din piele.

__check

Blugi, bluză, jachetă și pantofi.

Știi ce drepturi ai în calitate de cumpărător? Află cum poți renunța la contractul de cumpărături.

Ținute ușoare pentru vară


Odată cu creșterea temperaturilor, nu mai ai nevoie de multe haine, iar materialele ușoare în combinații elegante sunt binevenite. Fi creativă, ține cont de tendințele actuale și crează ținute deosebite. Haide să vorbim despre cum pot arăta ținutele tale de vară.

 

__check

Pantaloni scurți din denim, top și sandale.

__check

Rochie florală cu pălărie, ochelari de soare, lănțișor și șlapi.

__check

Pantaloni largi, tricou și espadrile.

__check

Rochie cu model cu buline sau fundiță, sandale cu toc.

__check

Pantaloni scurți de motociclist, tricou supradimensionat și adidași.

__check

Salopeta, sandale, ochelari de soare și geantă shopper.

__check

Fustă din denim, tricou polo, adidași.

__check

Pantaloni scurți, maiou, tricou din plasă.

__check

Look de vacanță - costum de baie și rochie croșetată.

Femeie in fusta florala si maieu negru.

Autor: Anastasiya Lobanovskaya (Pexels)

Stratificarea de toamnă


Așa cum spunem chiar în titlu, îmbrăcămintea de toamnă înseamnă să suprapui hainele mai călduroase cu piese de tranziție. Zilele încă relativ însorite alternează cu cele ploioase și răcoroase, dar cu aceste ținute nu vei fi plăcut surprinsă de nicio schimbare a vremii.
 

__check

Pantaloni cu talie înaltă, pulover, ghete și geacă de piele.

__check

Blugi, cămașă flanel, trenci și teniși mai groși.

__check

Fustă maxi, cămașă cu mânecă lungă, jachetă ușoară și cizme de toamnă.

__check

Colanți din piele, pulover supradimensionat și ghete.

__check

Fustă în carouri, helancă și cizme până la genunchi.

__check

Blugi, cămașă cu mânecă scurtă, cardigan și cizme înalte din piele.

__check

Pantaloni cu talie înaltă, helancă, palton negru lung și cizme.

__check

Pantaloni negri cu bluză albă și pantofi.

__check

Pulover gros, pantaloni și pantofi.

Iarna în căldură și eleganță


O ținută de iarnă trebuie să fie compusă din mai multe straturi care pot fi scoase și puse pentru un confort maxim. Dar asta nu înseamnă că nu te poți simți și nu poți arăta bine cu mai multe straturi de haine. Iată care sunt ținutele de iarnă așa cum le vedem noi.

__check

Blugi, pulover gros, haină de lână și cizme înalte din piele, căciulă.

__check

Pantaloni, pulover tricotat, cizme de iarnă și palton.

__check

Vesta de blană, helancă, blugi și cizme de iarnă.

__check

Geacă Teddy bear, blugi skinny, cizme de zăpadă.

__check

Rochie cu guler înalt, cizme înalte din piele și haină lungă.

__check

Pantaloni din piele, pulover verde închis, haină neagră și teniși termoizolanți.

__check

Blugi albastru deschis, cămașă albă, vestă gri și ghete de iarnă.

__check

Blugi, cămașă, pulover, jachetă de iarnă și cizme de iarnă.

__check

Pantaloni din catifea, cămașă, haină și ghete.

Femeie in imbracaminte de iarna in padure.

Autor: Yan Krukau (Pexels)

 

Ai găsit cel puțin un trend care să-ți placă anul acesta? Și poate că ești ca noi, nu știi ce să cumperi mai întâi. Dacă acesta este cazul, avem câteva sfaturi pentru tine despre cum să cumperi doar ceea ce poți purta cu adevărat și să eviți achizițiile spontane. Gândește-te la fiecare piesă pe care ți-o dorești într-o combinație de trei ținute diferite. Dacă le poți crea în mintea ta, probabil că vei purta piesa, dar dacă nu poți, probabil că va aduna praf în dulapul tău.

Și nu uita, deși tendințele modei sunt minunate, cel mai important lucru este să te simțiți bine în hainele tale.

__tag_orange

15648

vouchere de reducere

61250

reduceri
__cart_orange

3482

de magazine online
__users_orange

60 000

de utilizatori KUPLIO