Valentine's Day este aici: ce cadou și de unde să cumperi?

valentines-banner

Știi deja ce cadou vei dărui de Valentine's Day? Avem câteva sfaturi și ponturi pentru tine. Și ca bonus, îți oferim câteva mesaje de Ziua Îndrăgostiților, nu ezita să le furi ♥.

Aștepți întotdeauna cu nerăbdare să te întorci acasă, cu atât mai mult atunci când știi că jumătatea ta te așteaptă? Ziua Îndrăgostiților este ocazia perfectă pentru a o arăta și pentru a îți arâta dragostea sub forma unui cadou. Ce fel de cadou, te întrebi? Te ajutăm noi cu asta.

Avem oferte avantajoase pentru tine în categorii precum frumusețe și cosmetice, ceasuri și bijuterii, modă și lenjerie, articole pentru animale de companie, telefoane și tablete, cadouri și flori, wellness și escapade romantice. În fiecare dintre aceste categorii, vei găsi oferte irezistibile la prețuri fantastice în perioada 1-14 februarie. Nu numai că vei avea cadoul perfect pregătit din timp și vei evita stresul, dar vei și  economisi.

Vrei să răsfoiești toate reducerile de Valentine's Day într-un singur loc? Dă clic pe link-ul de mai jos pentru a vedea ce poți alege.

femeie-barbat-imratisareAutor: Andrea Piacquadio (Pexels)

 

Pentru pasionații de modă

 

O nouă piesă de îmbrăcăminte nu este o plăcere doar pentru doamne. Se pot bucura și domnii care au gusturi pretențioase și cărora le pasă de ceea ce poartă. Puloverele, cămășile sau costumele se numără printre piesele vestimentare preferate ale partenerului tău? Completează-i garderoba cu haine moderne din magazinul online Modivo. Îl vei face fericit și cu o cravată, cu o geantă de bărbați sau o pălărie nouă.

Avem și sfaturi de cadouri pentru doamne. Într-o relație de lungă durată, cu siguranță știi ce tip de haine îi plac cel mai mult partenei tale. Preferă piesele discrete sau, dimpotrivă, îndrăznețe și extravagante? Aruncă o privire la întreaga gamă de haine pentru femei de pe site-ul nostru și alege haine pentru ea în funcție de gusturile ei.

Nu trebuie să îți faci griji cu privire la cumpărăturile din această categorie nici măcar la începutul unei relații. De exemplu, mizează pe un pulover sau un pulover cu guler versatil, iar ca accesorii poți alege un set format din eșarfă și căciulă de bun gust. Partenera ta va aprecia cu siguranță eforturile tale. Poți cumpăra articolele menționate mai sus dar și altele la preț avantajos datorită acestor oferte.

De pe lista celor mai potențiale și populare cadouri de Valentine's Day nu trebuie să lipsească categoria lenjerie intimă. Așa cum tu îl surprinzi pe el cu acestă lenjerie, așa te poate surprinde și el pe tine. Croiurile neconvenționale, culorile și materialele luxoase sunt asociate și ele cu această sărbătoare.

Iată câteva sfaturi despre unde poți cumpăra lenjerie intimă la prețuri avantajoase.


 

 

Adăugă și un mesaj frumos la cadoul pregătit. Pentru un iubitor de modă, ar putea suna astfel:

"Ești cea mai mare sursă de inspirație pentru mine în materie de modă și ești întruchiparea eleganței și a stilului perfect, motiv pentru care am ales acest cadou pentru tine". Sper că îți va face plăcere cel puțin la fel de mult cum te iubesc eu. Dar nu uita că, indiferent ce porți, cel mai frumos lucru pentru mine este felul în care ești. Îți doresc o minunată Zi a Îndrăgostiților!"

 

femeie-ambalare-cadouAutor: Michelle Leman (Pexels)

 

Un cadou pentru frumusețe și îngrijire

 

Știi care este marca preferată a jumătății tale de produse de frumusețe? Atunci achiziția ta este clară. Dacă ești în situația opusă și nu știi la care să apelezi, aceasta este ocazia perfectă pentru a experimenta și a încerca produse noi. Fă-i partenerului tău sau partenerei tale o cutie originală cu produse pe care să le descopere în exclusivitate de Valentine's Day. Ai nevoie de inspirație pentru a afla de unde și ce să cumperi? Te așteaptă o ofertă foarte bună în categoria frumusețe și cosmetice.

Ce produse pot fi incluse într-un cadou pentru femei? Alege loțiune de corp, lac de unghii, ruj, fard de ochi sau pensule de machiaj noi pentru a le înlocui pe cele uzate. Nu eșți sigură ce să alegi pentru un bărbat? El poate folosi cu siguranță produse pentru îngrijirea bărbii și a mustății, accesorii pentru bărbierit sau produse de coafură.

Dacă ar trebui să recomandăm un cadou TOP pentru doamne și domni, acest cadou ar fi parfumul. Este tipul de cadou pe care destinatarul cu siguranță nu îl va uita niciodată. Regula de bază atunci când îl alegi, parfumul pentru o femeie ar trebui să fie mai ușor, cu un miros mai suav, în timp ce parfumul pentru bărbați ar trebui să fie mai greu și mai pronunțat.

Ce mesaj ar fi potrivit pentru un astfel de cadou?

"Am un mic cadou pentru tine care nu va face decât să-ți pună în valoare frumusețea, pentru că ești frumoasă așa cum ești. Pentru mine, tu ești cea mai frumoasă persoană pe care o iubesc mai presus de orice și astăzi sărbătoresc faptul că te am."

 

parfumuri-revistaAutor: Richan Dwi Putra (Pexels)

Vrei să cumperi parfum? Notino are o gamă largă de parfumuri pentru femei și bărbați la prețuri foarte bune. Convinge-te!

Bijuteriile și ceasurile vor spune în locul tău

 

Toate cadourile oferite din dragoste sunt frumoase și valoroase. Dar adevărul este că bijuteriile au fost și vor fi întotdeauna unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le poți oferi. Iar de Ziua Îndrăgostiților, acestea vor exprima dragostea pentru tine.

Dacă vrei să le cumperi și anul acesta pentru jumătatea ta, investește doar în bijuterii sau ceasuri de calitate, care vor rezista ani de zile fără semne de uzură. Îți faci griji că nu știi gusturile  partenerei/ului tău? Atunci când cumperi un ceas, este important să iei în considerare în primul rând stilul, dacă acesta trebuie să fie sport sau elegant. Urmează alegerea culorii,  recomandăm să alegi ceasurile  în nuanțe universale și, pentru doamne în special, popularul design rotund.

Vei alege  bijuterii din aur, argint sau titan? Răspunsul îl vei găsi în cutia de bijuterii a partenerei/ului. După va fi  ușor să alegi brățara, inelul, lanțul sau colierul potrivit pentru a exprima dragostea. Apropo, dacă te gândești de ceva vreme să îți duci relația la următorul nivel, un inel de logodnă va fi o frumoasă celebrare a iubirii voastre în această zi.

În zilele noastre, nu este neobișnuit ca și bărbații să poarte bijuterii. Și nu doar brățări, ci și inele sau lanțuri. Așa că nu ezita nicio secundă și alege o bijuterie elegantă pentru el din e-shop-ul Vivantis.

Un cadou atât de valoros precum un ceas sau o bijuterie include și un mesaj special. De exemplu:

"Ești exact ca acest cadou - infinit de frumos/asă și prețios/asă. Lasă ceasul să-ți amintească în fiecare minut că te iubesc mai mult decât orice, iar bijuteria să-ți amintească faptul că pentru mine ești cea mai frumoasă persoană din întreaga lume".

 

cadou-inelAutor: Marko Klaric (Pexels)

__bulb
Un lănțișor cu cruce este un cadou minunat. Cum alegi corect lungimea?

Cauți o bijuterie versatilă, care nu se va demoda niciodată? Un lănțișor cu cruce este unul dintre cele mai populare bijuterii. Află cum să-l alegi corect și din ce magazine online să cumperi.

Este adevărat că bijuteriile nu sunt cele mai ieftine cadouri, mai ales dacă preferi calitatea și mărcile renumite. Cu toate acestea, știm cum poți economisi atât bani, cât și timpul petrecut navigând pe site-urile de profil pentru aceste produse. Profită de aceste oferte la cumpărături.

 

 

E timpul pentru un animal de companie

 

Vă doriți amândoi un animal de companie? Cumpără unul de Valentine's Day și fă-i o surpriză partenerului sau partenerei tale. Fie că este vorba de un câine, o pisică, un iepure, o broască țestoasă sau un pește, cumpărarea unui animal de companie comun este, de asemenea, un semn de dragoste.

Gândește-te însă la faptul că animalul de companie va deveni parte integrantă din viața voastră și va trebui să îi dedicați o parte din timpul liber pentru a-l îngriji, plimba, hrăni sau pentru joacă. Pur și simplu va avea nevoie de atenția voastră. Gândește-te dacă a sosit momentul în viața voastră să vă luați acest angajament, care vă va învăța ce este responsabilitatea.

Te întrebi dacă este momentul să cumperi animalul de companie? Un lucru este sigur, el va fi cel mai bun prieten al tău, un alt membru al familiei și te va iubi întotdeauna necondiționat. În plus, grija pentru un animal de companie o puteți vedea ca pe o pregătire pentru un copil.

Cu ce mesaj să oferi un animal de companie? Poate că ar putea suna așa:

"Mă bucur de viața noastră frumoasă împreună și vreau să împărțim acest animal de companie. Știu că îți dorești unul de mult timp. Ce nume îi punem?"

 

barbat-caine-plimbareAutor: Zen Chung (Pexels)

Îți lipsesc accesoriile pentru animalul tău de companie? Le poți găsi în magazinul online Fera.
 

Cadouri practice din gama de electronicelor

 

Valentine's Day este o sărbătoare similară cu zilele de naștere, onomasticele sau Crăciunul. Așadar, sărbătorirea acesteia include și un cadou. De aceea, în această zi, îi poți oferi partenerului tău și un cadou de care are cu adevărat nevoie și pe care îl va folosi. Care ar putea fi acesta?

Poate că fiecare bărbat va aprecia un nou aparat de ras, un aparat de tuns barba și de aranjat barba, un telefon mobil, o tabletă, căști sau o boxă. Nici cumpărarea unui laptop sau a unui e-book nu poate fi exclusă. De asemenea, te poți concentra pe hobby-urile sale și să-i cumperi o cameră foto de înaltă calitate, de exemplu.
 

Poți cumpăra o gamă largă de produse electronice în  PC Garage. Nu rata reducerile mari actuale.

Și ce îi va plăcea partenerei tale? De la plăci de îndreptat părul la epilatoare și până la lămpi LED pentru unghii cu gel, ai de asemenea de unde alege. Gândește-te la ceea ce i-ar putea face plăcere. De asemenea, puteți conveni să vă cumpărați unul altuia același cadou, cum ar fi periuțe de dinți electrice pentru zâmbetul frumos pe care vi-l oferiți în fiecare zi.

Adăugă un mesaj scurt, dar dulce:

"Mă întrebam ce te-ar putea face fericită. Sper că am atins o coardă sensibilă a gustului tău și că îți va plăcea cadoul".

 

femeie-despachetare-cadouAutor: cottonbro studio (Pexels)

 

Sejur de wellness sau sejur romantic în doi

 

Sunteți unul dintre acele cupluri care nu au atât de mult timp unul pentru celălalt pe cât ați dori? Oferiți-vă cadou un sejur romantic sau de wellness împreună. Acolo veți uita de tot și veți fi doar voi doi. Nu numai că vă veți relaxa perfect, dar vă veți întări și relația, pentru că timpul petrecut împreună este foarte important pentru amândoi. Până atunci, cumpără o lumânare parfumată, spumă de baie și alte produse de wellness pentru acasă.

Partenerul tău are o destinație de vis? Oferă-i bilete de avion. Îți vei aminti pentru totdeauna bucuria lui de a despacheta un astfel de cadou. Sau axează-te pe experiențe sub forma unei cine gastronomice, a unei degustări de vinuri sau a unei vizite la un spa de bere.

Și ce mesaj să scrii pe geanta de cadou? Noi credem că ar putea să sune în  genul acesta:

"Vreau să petrec mai mult timp cu tine, așa că vreau să te duc în acest loc în care să ne relaxăm și să trăim noi experiențe împreună. Sper să-ți placă acest cadou".

 

indragostiti-malul-mariiAutor: David Gomes (Pexels)

Vrei să obții mai multă experiență și să plătești mai puțin? Profită de aceste oferte. Vrei să fii pimul care află cele mai recente oferte? Înscrie-te la Newsletter.

 

Mai multe idei de cadouri

 

În cele din urmă, mai avem câteva sfaturi pentru tine cu privire la ce îi poți oferi partenerei tale. Un cadou clasic, care nu va fi demodat niciodată și pe care aproape toate femeile îl apreciază sunt florile. Trebuie doar să le alegi pe cele potrivite, în funcție de gustul doamnei și apoi să profiți de această reducere. Fotografiile imprimate sau tricourile personalizate, sunt un cadou original, de asemenea. Nu pot lipsi  nici trufele de ciocolată.

Nu uita să scrii un mesaj din inimă

"Tu îmi faci fiecare zi mai frumoasă și mai plină de dragoste. Tu ești soarele meu când plouă și motivul pentru care aștept cu nerăbdare fiecare zi. Îți mulțumesc că exiști!"

femeie-batbat-baloaneAutor: Andres Ayrton (Pexels)

 

Valentine's Day este, o zi specială pentru voi, în care vă sărbătoriți dragostea? Spune-i partenerului în această zi specială că el sau ea face pentru tine casa voastră un adevărat cămin. Dar nu uita asta și în celelalte zile. Codurile de reducere te vor ajuta să economisești bani frumoși pe cadouri, pe tot parcursul anului.

 

banner-valentines