Geanta shopper este în tendințe. De unde o poți cumpăra mai ieftin?

geanta-shopper-femeie

Cauți o geantă spațioasă în care să încapă tot ce ai nevoie? O geantă shopper este cea mai bună alegere pentru tine. Îți spunem de unde să o cumperi la preț avantajos.

Atunci când aleg gențile, femeile sunt de obicei împărțite în două grupuri. Femeile din primul grup aleg genți sau poșete mici, în care pot încăpea doar lucrurile cele mai utile. Iar cealălalt grup de femei preferă genți și poșete mai mari, care au mult spațiu. În mod ideal, ar trebui să ai genți și poșete de toate tipurile printre accesoriile din garderoba ta. În acest fel, vei avea mereu opțiunea de a o alege pe cea potrivită pentru fiecare ocazie.

 

Nu ai încă o geantă shopper? Vino și schimbă acest lucru.  Te vom ghida în alegerea ei și te vom sfătui cu privire la cele mai bune magazine online de unde să o cumperi la cel mai mic preț.

Pentru început, am găsit o ofertă în magazinul online Answear  pentru tine.  Vezi ce tipuri diferite de genți shopper poți cumpăra din acest e-shop.

Ce vei afla din articolul de astăzi despre geanta shopper?

__check

care sunt avantajele unei genți de mână shopper și ce dimensiuni are

__check

după ce criterii să alegi geanta shopper

__check

cât costă o geantă shopper pentru femei

__check

ce geantă shopper să alegi pentru serviciu

__check

care sunt magazinele online care oferă cele mai bune oferte la genți, poșete, accesorii și încălțăminte

geanta-shopper-flori-rozAutor: Adrienne Andersen (Pexels)

 

De ce ai nevoie de o geantă de cumpărături?

 

O geantă shopper este cel mai practic tip de geantă pe care o poți avea și pe care ar trebui să o ai printre gențile tale. Este mare, încăpătoare și elegantă. O vei recunoaște la prima vedere după dimensiunile sale mai mari (lățimea și înălțimea sa sunt de aproximativ 30-40 cm) și după forma sa tipică dreptunghiulară. Datorită dimensiunilor, poți purta cu ușurință obiectele personale, materialele de lucru, hainele pentru antrenament și cumpărături mai mici. 

În afară de dimensiunile sale generoase și  utilizarea versatilă, motivul pentru care o cumperi este cu siguranță confortul cu care o porți, faptul că nu își schimbă forma și că o poți combina cu ușurință cu diferite ținute. De asemenea, purtând-o, sprijini sustenabilitatea, deoarece o poți folosi pentru cumpărături mici, evitând achiziționarea pungilor de plastic și protejând astfel mediul înconjurător.

Unele persoane au tendința de a o confunda cu o geantă de cumpărături din pânză, însă o geantă de cumpărături este departe de a arăta ca o geantă concepută pentru cumpărături. Cel mai adesea este confecționată din piele artificială sau piele. Pentru vară, poți alege una elegantă din răchită pe care să o iei la plajă. În ea pot încăpea prosopul, produsele de bronzat, cartea preferată și o sticlă de apă.

Economisești pentru a-ți cumpăra genți noi? Nu mai trebuie să o faci. Profită de aceste oferte suplimentare și prețul va fi instantaneu mai mic.

 

femeie-geanta-shopper-bancaAutor: Ono Kosuki (Pexels)

Cum să alegi o geantă de cumpărături?

 

Atunci când alegi să cumperi o poșetă shopper, nu te concentra doar pe aspectul genții. Următorii parametri sunt mult mai importanți.

__check

Materialul genții este legat de caliateta și longevitatea acesteia. Nu vrei să cumperi o geantă și să o arunci în câteva luni pentru că s-a stricat. Așa că investește în materiale de calitate. Pielea, imitația de piele sau nailon sunt deosebit de populare. Dacă ar trebui să recomandăm doar una, o geantă shopper din piele va fi cea mai bună achiziție în ceea ce privește calitatea.

__check

Ia în considerare dimensiunea genții, mai ales în funcție de ceea ce vei purta în ea. Sunt disponibile și genți de mână shopper foarte mari, cu o lățime de 50 cm. Le puteți găsi în magazinul Sinsay.

__check

Închiderea poate fi sub  forma unui fermoar, a unui magnet sau a unui buton. Gândește-te ce modalitate vi se potrivește cel mai bine. În ceea ce privește securitatea, o geantă shopper cu fermoar este cea mai populară.

__check

Tipurile mânerelor variază de la o geantă la alta. Unele au doar două mânere de lungime medie pentru o purtare confortabilă în mână sau pe antebraț. Altele au totuși o curea reglabilă pentru o purtare confortabilă pe umăr.

__check

Interiorul genții este, de asemenea, un parametru important pentru o depozitare clară a tuturor lucrurilor. Geanta de mână trebuie să aibă suficiente buzunare separate. Dacă acestea lipsesc, poți rezolva acest lucru cu un organizator de interior pentru genți.

__check

Culorile genților shopper sunt foarte variate. Investește în cea pe care o poți purta cel mai bine cu ținutele tale din punct de vedere cromatic. Gențile negre și maro sunt clasice, universale, dar sunt disponibile și pe galben îndrăzneț, roșu și alte culori. În e-shop-ul Elefant veți găsi genți de mână de diferite mărci, modele și motive.

Nu uita că accesoriile de modă sunt la fel de importante ca și poșeta. Noi te ajutăm  și la achiziționarea lor prin vouchere de reducere.


 

 

Cum să porți și să combini shopper bag?

 

Înainte de a începe cumpărăturile online, gândește-te ce fel de geantă shopper cauți. Ai nevoie de o geantă de mână pentru birou? O geantă shopper neagră versatilă va fi cea mai bună alegere. Negrul nu este doar o culoare atemporală, dar, cel mai important, este ușor de combinat cu orice ținută. Fie că apelezi la o rochie, o fustă sau un blazer, vei arăta minunat. Și nu trebuie doar să orți și să asortezi piese vestimentare de culoare închisă. Dacă optezi pentru o ținută mai colorată, o geantă neagră va fi un element dominant frumos al întregului look.

Nu uita să porți bijuterii de bun gust, dar elegante, atunci când îți creezi ținuta pentru serviciu. Încă o dată, avem oferte avantajoase de care poți profita la cumpărături.
 

__bulb
Rochii de plajă - cum să le alegi pe cele mai potrivite?

În primul rând, din bagajul pentru vacanța de vară nu poate lipsi un costum de baie. Dacă vrei să-ți înveselești ținuta, pune în valiză și rochii de plajă. Te sfătuim noi care anume să cumperi.

De asemenea,  poți purta geanta shopper în oraș, la o plimbare sau la o întâlnire cu prietenii. Pentru ținutele mai puțin formale sau sportive, nu trebuie să îți faci griji cu privire la culori, modele sau motive îndrăznețe. Când vine vorba de haine, mizează pe confort sub forma blugilor, tricourilor sau a hanoracului preferat, de exemplu. Cunoști regula de bază a modei conform căreia pantofii și geanta trebuie să fie asortate la culoare? Nu trebuie să respecți întocmai această regulă, dar încearcă să ai câteva elemente asortate la  fiecare ținută.

Poți cumpăra pantofi pentru toate anotimpurile după ce profitați de aceste oferte:

 

Îți cumperi prima geantă shopper? Suntem convinși că o vei îndrăgi rapid datorită caracteristicilor sale. Ține cont doar de preferințele și gusturile tale atunci când o cumperi și va deveni geanta ta preferată.

__bulb
Un lănțișor cu cruce este un cadou minunat. Cum alegi corect lungimea?

Cauți o bijuterie versatilă, care nu se va demoda niciodată? Un lănțișor cu cruce este unul dintre cele mai populare bijuterii. Află cum să-l alegi corect și din ce magazine online să cumperi.