Cele mai bune magazine online

TOP branduri

Cele mai bune magazine online

Cele mai bune magazine online

Reduceri smart: produse inteligente pentru casă, grădină și pentru timpul liber

reduceri smart

Visezi la ziua când vei cumpăra electrocasnice inteligente pentru casă și produse inteligente pentru petrecerea timpului liber? Este momentul perfect pentru cumpărături! Profită de ofertele excelente și economisește.

Expresia casa inteligentă este cumva sinonimă cu casa modernă. Astăzi, poți obține asistenți inteligenți pentru orice, fie că este vorba de controlul iluminatului, a temperaturii, de monitorizarea spațiului sau chiar de curățenie, pentru a spori confortul zilnic. În plus, aceste produse vor contribui și la economisirea timpului, energiei și a banilor. Răsfoiește categorii precum locuință, electrice, jocuri online, sănătate sau auto-moto și alege din ofertele incredibile.

Vrei să știi ce poți cumpăra la un preț mai bun? Cu un click pe reduceri smart vei vedea toate ofertele de top într-un singur loc.

boxa-conectata-telefonAutor: BENCE BOROS (Unsplash)

 

Casa inteligentă, de la iluminat la mobilier

 

Te-ai hotărât ce produse vrei să cumperi pentru locuință? Achiziția ta ar trebui să înceapă cu alegerea unui asistent vocal care conectează produsele între ele. Dintre cele disponibile pe piață, alege unul care este compatibil cu dispozitivele utilizate în casă. Poți utiliza telefonul mobil, difuzorul inteligent sau ecranul pentru a controla asistentul vocal în sine, fără a fi în imediata apropiere a dispozitivelor care trebuie controlate.

Din gama largă de asistenți inteligenți, iluminatul inteligent este de obicei primul lucru pe care oamenii îl cumpără. Plafonierele și lustrele sunt disponibile într-o varietate de modele, precum și veiozele și spoturile luminoase. Senzorii de mișcare, pe care îi amplasezi într-o cameră, sunt de asemenea, populari, iar luminile se aprind și se sting automat în funcție de mișcarea detectată.

Dar cu Smart Home, poți controla mult mai multe și poți simplifica cu adevărat întreaga locuință. Există o mulțime de electrocasnice inteligente pe piață, cum ar fi frigidere, mașini de spălat, cuptoare cu microunde, mașini de cafea și mașini de spălat vase care pot fi controlate de la distanță. Aspiratoarele robot sunt deosebit de populare. Acestea se ocupă de curățenia podelelor fără niciun ajutor sau chiar fără prezența ta. Dacă achiziționezi un model cu mop, nu va trebui să vă îți mai faci griji cu privire la spălarea podelelor. De asemenea, îți vor plăcea funcțiile inteligente ale cuptorului, care pot estima greutatea alimentelor și pot determina chiar și timpul de gătire necesar. Vrei să cumperi astfel de electrocasnice inteligente pentru casa ta? Intră în magazinul online Samsung și alege dintr-o selecție largă.

Ești alergic la praf sau bacterii? Cumpără un purificator de aer inteligent care se ocupă de curățarea aerului, complet automat. Bateriile inteligente, periuțele de dinți inteligente sau perdelele inteligente care se extind și se retrag automat la o oră stabilită vor fi, de asemenea, ajutoare inteligente utile în casa ta. Iar dacă ești părinte, vei fi, de asemenea, mulțumit de prețurile mici ale așa-numitelor baby monitoare digitale, care permit monitorizarea bebelușului de pe telefonul mobil, de exemplu, în timpul somnului de după-amiază. De asemenea, poți folosi casa inteligentă pentru a regla încălzirea, pentru a controla jaluzelele sau chiar pentru a reda muzică.

Poate te întrebi ce trebuie să faci pentru a începe să utilizezi aceste inovații tehnologice? Vestea bună este că nu trebuie să îți faci griji cu privire la instalarări complicate, deoarece o poți face chiar dacă nu ești prieten cu tehnologia. Dispozitivele se conectează fără fir prin internet, WiFi sau Bluetooth. Tot ce ai nevoie este instalarea unei aplicații și o conexiune stabilă la internet.

 

panou-inteligent-mana-femeieAutor: Jakub Zerdzicki (Pexels)

În magazinul PC Garage vei găsi oferte smart pentru diferite tipuri de tehnologie inteligentă. Răsfoiește categoriile individuale de produse și alege cel mai potrivit pentru casa ta.

Te poți baza pe tehnologia inteligentă atunci când dorești să  protejezi eficient locuința. Ce produse ar trebui să folosești? O cameră video inteligentă care recunoaște membrii casei și animalele de companie și trimite o notificare pe telefonul mobil în cazul oricărei infracțiuni, merită cumpărată. De altfel, amplasarea unei camere video nu este neobișnuită nici pentru utilizarea în interior. Poți supraveghea nu numai ce se întâmplă în casă, ci și animalele de companie.

Senzorii și alarmele de securitate inteligente te pot ajuta, de asemenea, să monitorizezi exteriorul. Nu numai că vor alerta cu privire la mișcările nedorite din jurul casei, dar unele modele înregistrează și trimit notificări în cazul scurgerilor de apă, gaz sau fum. De asemenea, este util să cumperi un videointerfon sau o sonerie video. Aceste progrese moderne ale epocii îți permit să știi imediat când sosește un oaspete și, de asemenea, îl poți lăsa să intre prin intermediul dispozitivelor.

Și nu în ultimul rând, încuietorile inteligente pentru uși fac să uiți instantaneu de căutarea îndelungată a cheilor. Acestea funcționează pe principiul deblocării automate a ușii pe baza unei conexiuni Bluetooth cu telefonul mobil, ceasul inteligent sau tableta. Multe încuietori inteligente pot fi deblocate și prin amprentă, prin introducerea unui cod numeric sau prin apropierea unui card inteligent.

 

cameră-videoAutor: Jakub Zerdzicki (Pexels)

Vrei să înlocuiești vechile electrocasnice cu unele noi? Sau poate te  întrebi de unde să cumperi camere și sisteme video la prețuri avantajoase? Atunci nu trece cu vederea aceste oferte.

 

Grădină inteligentă fără griji

 

Da, în zilele noastre poți obține gadgeturi sofisticate pentru grădina ta. Dacă nu ai suficient timp liber, dar îți dorești o grădină frumoasă, fie că nu reușești să cultivi  eficient, bazează-te pe ajutoarele inteligente.

Visezi la un gazon frumos? Știm cu toții că tunsul frecvent nu face decât să-l ajute. Pentru terenurile plane, te poți baza pe un robot de tuns iarba.

Ghivecele inteligente sunt, de asemenea, produse foarte populare. Acestea sunt potrivite pentru cultivarea fructelor, legumelor și ierburilor aromatice, doar cu un efort minim. Tot ce trebuie să faci este să cumperi răsadurile, apoi sistemul automat are grijă de udare, nutriție și multă lumină. Interesant este că această plantare este complet lipsită de pesticide și substanțe nocive.

Udarea grădinii, nu poate fi mai ușoară decât cu irigarea automată. Fie că ești acasă, la serviciu sau în vacanță, trebuie doar să faci clic pe un buton din aplicația mobilă, iar grădina este udată rapid și ușor. De asemenea, poți programa udarea în aplicație și, de asemenea, poți obține o prezentare generală a proceselor individuale.

Lumea inovațiilor inteligente nu ocolește nici animalele de companie. Pentru acestea, există boluri și distribuitoare automate de hrană, jucării inteligente sau coliere electrice inteligente și lese de antrenament.

 

robot-automatizat-tuns-iarbaAutor: Pixabay

 

Gadgeturi inteligente de zi cu zi

 

Vrei să beneficiezi de funcții inteligente și în timpul liber? Alege dintr-o gamă largă de ceasuri inteligente și bucură-te de beneficiile pe care le aduc. Nu numai că înlocuiesc parțial smartphone-ul, dar îl și completează perfect cu funcțiile lor. Ceasurile inteligente înregistrează ritmul cardiac, caloriile arse, numărul de pași și calitatea somnului. De asemenea, îl puteți folosi pentru a efectua apeluri telefonice sau pentru a răspunde la mesaje. Cu toate acestea, o brățară de fitness este considerată a fi colega lor, care nu oferă astfel de posibilități de conectare cu telefonul. Cu toate acestea, avantajul său este dimensiunea sa mică și numărul de senzori și funcții, care sunt apreciate în special de sportivi.

Ai vrea să porți un ceas diferit în fiecare zi? Cumpără curele de schimb atât pentru modele sportive, cât și pentru cele elegante și schimbă-le în funcție de starea de spirit sau în funcție de ocazie.

Cele mai recente modele de televizoare au, de asemenea, funcții inteligente. Ce înseamnă acest lucru? În primul rând, pe lângă vizionarea programelor TV, poți face achiziții online sau poți lansa aplicații. Răsfoiește reducerile electro de pe site-ul nostru și economisește la multe produse excelente.

Playlistul cu muzica preferată va face timpul liber mai plăcut. Alege căști din oferte, asociază-le  cu smartphone-ul și bucură-te de mai multe beneficii decât o simplă ascultare de muzică. De exemplu, modelele cu funcții inteligente dezactivează sunetul atunci când ai un dialog scurt, astfel încât să nu fie nevoie să le scoți din urechi, iar pe de altă parte, minimizează zgomotul ambiental atunci când asculți muzică.

Te întrebi ce alte produse inteligente pentru petrecerea timpului liber există? Te poți distra foarte mult cu o dronă, de exemplu. Noile modele au comenzi și mai simple și o cameră de înaltă calitate, astfel încât poți obține fotografii foarte frumoase. Funcțiile inteligente se asigură că dispozitivul recunoaște, frânează și evită obstacolele. S-ar putea să îți placă și un hoverboard pentru zilele în aer liber. Cu acest dispozitiv de echilibrare, poți parcurge 10 kilometri sau mai mult, cu o singură încărcare, într-o deplasare fiabilă și stabilă. Toate generațiile iubesc  bicicleta electrică sau trotineta electrică, deoarece acestea fac fiecare călătorie mai lină, mai ușoară și mai confortabilă.

De altfel, ai auzit de teneșii inteligenți? Sunt pe piață de câțiva ani și sunt o tendință destul de mare în străinătate. Cum funcționează aceștia? Îi asociezi cu o aplicație mobilă și, prin apăsarea unui singur buton, declanșează un sistem automat de legare a șireturilor. Dar asta nu e tot, în aplicația mobilă poți urmări și o serie de statistici despre mișcarea sau stilul tău de alergare. Pantofii inteligenți sunt lansați de tot mai multe mărci globale și, cu doar câteva clickuri, dimineața vei purta pantofii doriți.

 

smartwatch-manaAutor: Luca Bravo (Unsplash)

Iată câteva oferte smart despre care ar trebui să știi cu siguranță. Dacă îți place una dintre ele, nu ezita să cumperi cât timp sunt disponibile.

 

Dispozitive medicale inteligente

 

Știai că reducerile inteligente se aplică și la dispozitivele medicale pentru verificarea stării de sănătate  de acasă? Vei găsi oferte de TOP în magazinul online Farmacia Springfarma, unde poți cumpăra termometre, glucometre, tensiometre și pedometre. De asemenea, sunt utile dispozitivele inteligente de măsurare a calității aerului, monitoarele de somn, cântarele și periuțele de dinți.

Ai probleme în a respecta regimul de hidratare? Tehnologia modernă sub forma unei căni sau sticle inteligente te poate ajuta. Pur și simplu conectează cana sau sticla la o aplicație mobilă care nu numai că înregistrează tiparul tău de hidratare, dar te și alertează atunci când trebuie să te hidratezi.

Vrei să cumperi medicamente și dispozitive medicale la prețuri reduse? Atunci profită de aceste oferte valabile. Iar pentru chilipiruri pe tot parcursul anului, urmărește toate reducerile la medicamente și vitamine pe site-ul nostru.

 

Automobilele și tehnologia inteligentă

 

Inovațiile din lumea inteligentă afectează segmentul auto de mulți ani. Producătorii vin în mod constant cu noi funcții care țintesc îmbunătățirea confortului șoferilor. De exemplu, poți opta pentru un sistem care servește în primul rând șoferilor pentru blocarea sau deblocarea mașinii de la distanță. Cu toate acestea, poți utiliza, de asemenea, aplicația mobilă conectată pentru a vedea cantitatea de combustibil rămasă, citirea tahometrului și locația mașinii.

Pentru modelele de mașini mai noi și, de obicei, pentru un cost suplimentar, poți utiliza funcția de parcare automată sau funcția de comutare automată a farurilor, care contribuie, de asemenea, la o experiență de conducere mai confortabilă. De câțiva ani, sunt disponibile și aplicații pentru utilizatorii Android și iOS, care aduc aplicațiile mobile pe ecranul tactil al mașinii. Acestea sunt controlate prin voce, ceea ce îmbunătățește siguranța rutieră.

Ar trebui să fie o obișnuință pentru fiecare șofer să descarce aplicația mobilă destinată mașinii sale. Aceasta servește la accesarea rapidă a informațiilor despre mașină și  permite, de asemenea, să modifici unele dintre setările mașinii.

__fire
Cum aleg bicicleta? Vă vom sfătui cu privire la alegerea acesteia

V-ați gândit să schimbați mașina cu o bicicletă? Veți adora acest mod de transport mai ieftin, dar și mai sănătos. Veți afla cum să alegeți o bicicletă în ghidul nostru.

Ești hotărât să cumperi unele din dispozitivele inteligente menționate mai sus? Cu siguranță vei aprecia acest salt și această realizare a erei moderne într-un timp foarte scurt, nu numai în ceea ce privește confortul, dar și în ceea ce privește economisirea timpului și a energiei. Consultă toate reducerile smart și achiziționează chiar acum ajutoarele de uz casnic și dispozitivele utile pentru petrecerea timpului liber la prețuri irezistibile.

banner-blog

__tag_orange

15650

vouchere de reducere

61250

reduceri
__cart_orange

3482

de magazine online
__users_orange

60 000

de utilizatori KUPLIO