Se apropie alte reduceri: lichidări de stoc de Anul Nou

banner lichidari de anul nou

Ai găsit sub bradul de Crăciun tot ce ți-ai dorit? Sau vrei să mai cumperi câteva lucruri pentru cei dragi? Profită de lichidările de stoc de Anul Nou și vei fi fericit iar portofelul îți va mulțumi și el.

În perioada 27 decembrie - 14 ianuarie, poți vedea că se pot cumpăra multe lucruri și cu bani puțini. Lichidările de stoc de Anul Nou sunt ca o dovadă în fiecare an. Profită de reducerile de până la 60% și obține tot ce îți dorești sau ai nevoie.

Ce așteptări poți avea? Când sunt  lichidări de stoc de Anul Nou nu evita categorii precum moda, articole sportive, telefoane mobile și tablete, echipamente electrice, mobilier și locuințe, textile, călătorii și wellness. În fiecare dintre ele vei găsi oferte TOP cu care vei economisi timp și bani.

Poți găsi oferta completă dacă dai click pe secțiunea de lichidări. Descopră ce oferte am pregătit.

poseta-laptopAutor: Antoni Shkraba (Pexels)

 

Profită de lichidări de stoc și cumpără haine de sezon

 

Probabil că ai găsit cel puțin o piesă de îmbrăcăminte în cadourile de sub brad. La urma urmei, este una dintre cele mai frecvente alegeri atunci când vine vorba de cadourile de Crăciun. Ce-ar fi să adăugi câteva haine noi în garderobă. La urma urmei, nu poți avea niciodată suficiente haine călduroase pentru sezonul de iarnă. Și, mai mult, când există lichidări ca acestea.

Care sunt piesele must-have pentru garderoba de iarnă? Dacă ești o femeie care preferă un stil chic, ar trebui să deții un palton lung negru. Cu el, poți transforma chiar și o ținută simplă într-una de efect. Dar nu trebuie să te limitezi la negru, paltoanele de iarnă pentru femei sunt disponibile într-o varietate de culori și stiluri. Pentru plimbări de iarnă, schi sau alte activități, o geacă călduroasă va fi de ajuns. O poți găsi și în lichidări din magazinele online la prețuri foarte bune.

__bulb
Cască ski cadou sub brad? Te sfătuim cum să alegi corect

Crăciunul este despre cadouri practice pe care persoana în cauză le va folosi. Dacă abia așteaptă să meargă la ski iarna aceasta, alege-i o cască ski. Ce trebuie să știi înainte de a cumpăra?

În garderoba ta nu pot lipsi puloverele și tricotajele în timpul iernii. Datorită opțiunilor lor variate de purtare, acestea vor da naștere unor ținute călduroase și elegante. În plus, le poți purta și primăvara și toamna. Și nu uita să verifici  lichidări la colecțiile de iarnă pentru bărbați și copii. Și acolo vei găsi oferte fantastice care vor fi atât  pe placul destinatarilor cadoului, cât și al bugetului tău.

lac-inghetat-femeie-barbatAutor: Pavel Danilyuk (Pexels)

 

Începe sportul cu voucherele noastre

 

Ești și tu una dintre acele persoane care își iau angajamentul de a începe să facă sport în anul următor? Dacă îți cumperi acum echipamentul sportiv de care ai nevoie, vei economisi, plus că determinarea ta de a începe va fi și mai mare.

Începuturile tind să fie cele mai dificile, așa că este important să o iei pas cu pas. Multă epuizare fizică te-ar putea descuraja încă de la început. Pe drumul către un stil de viață mai sănătos, începe cu alimentație mai sănătoasă, plimbări mai frecvente sau exerciții simple acasă, de exemplu.

Îmbrăcămintea de înaltă calitate și funcțională îți va susține, de asemenea, motivația de a face mai multă mișcare. Magazinul online Sport Vision are pregătite oferte de preț extrem de accesibile.

barbat-snowboardAutor: Yan Krukau (Pexels)

 

Este bine să încurajăm copiii să facă mișcare de la o vârstă fragedă. Cum poți face acest lucru? Sfatul nostru este să organizezi cel puțin o dată pe lună o activitate de mișcare comună, indiferent de anotimp. Vara puteți merge în drumeții, iar iarna puteți merge la schi. Nu numai că veți consolida relațiile de familie, dar vei face ceva și pentru sănătatea ta și a întregii familii.

 

parinti-copil-saniusAutor: Yan Krukau (Pexels)

 

Alege electronice pentru întreaga familie la reduceri frumoase

 

Ți-ai dorit să găsești sub bradul de Crăciun un robot de bucătărie sau un aparat de cafea nou? Dacă nu le-ai primit, fă-ți o bucurie. La prețurile mici actuale, datorită lichidărilor, chiar merită. Retailerii vor să vândă stocurile pentru a face loc noilor produse. Aceasta este o oportunitate pentru tine de a cumpăra produse de top la prețuri mici. Dar grăbește-te, electronicele sunt întotdeauna la cea mai mare căutare.

Îți place să pregătești diverse prăjituri? Un aparat de făcut pâine sau un mixer vor face minuni în bucătăria ta. Nu vei regreta că ai investit într-un deshidrator de fructe, un prăjitor de pâine nou sau un storcător de fructe. Feliatoarele și cuțitele electrice sau alte aparate electrocasnice vor face mai ușoară prepararea alimentelor. Pentru produsele de îngrijire corporală, merită cumpărat un aparat de îndreptat părul, un uscător de păr sau un epilator.

Nu uita de ceilalți membri ai familiei. Există câte ceva pentru fiecare în cadrul lichidărilor. Domnilor le va plăcea grătarul electric, aparatul de tuns barba și bărbierit, aparatura electronică auto sau un sistem audio pentru acasă.

Dar ce produse vor fi utile pentru întreaga familie? Dintre multele, alegerea noastră este un aspirator robot pentru o curățenie mai rapidă și mai ușoară sau periuțele de dinți electrice. Din gama black tech, căută un televizor cu ecran mai mare sau căști. Iar din categoria electrocasnicelor, merită să cumperi un frigider, o mașină de spălat cu uscător sau o mașină de spălat vase.

 

masina-spalat-rafturiAutor: PlanetCare (Unsplash)

Vrei să cumperi electronice la o fracțiune din prețul original? Răsfoiește magazinul online PC Garage și alege ceea ce îți trebuie.

Ai nevoie de un telefon mobil mai nou? Vei găsi și aceste articole de la multe mărci în lichidări actuale. Dar grăbește-te, aceste electronice se vând rapid. Și tabletele și laptopurile sunt la fel de accesibile. Modelul mai puternic va fi cu siguranță apreciat de studenți dar și de adulți care folosesc laptopuri la muncă.

Poți cumpăra o gamă largă de produse electronice și electrocasnice la prețuri mai mici cu aceste oferte. Vrei să afli mai multe? Abonează-te la newsletterul nostru.

 

Profită de portalul nostru de reduceri și transformă-ți locuința într-o oază

 

Renovarea locuinței este, de obicei, costisitoare. Dar, în timpul lichidărilor, este exact invers. Acum ai o ocazie unică de a cumpăra diferite tipuri de mobilier, decorațiuni și accesorii pentru casă la prețuri foarte mici.

Este timpul să înlocuiești canapeaua? Alege una mai mare, adăugă câteva fotolii și o măsuță de cafea elegantă? Răsfoiește secțiunea de mobilier și alege dintr-o mare varietate. Iluminatul potrivit face, de asemenea, o impresie bună. Nu îți fie teamă să combini în camere pentru a fi atât estetic, cât și funcțional.
 

__bulb
Saltea moale sau tare, pe care să o alegi? Te vom sfătui

Cât de bine dormi, este determinat, în cea mai mare măsură, de saltea. Vrei să o înlocuiești pe cea veche cu una nouă? În articolul nostru vei găsi răspunsul la cum să alegi o saltea pentru un somn bun.

În cele din urmă, nu uita de diversele accesoriile pentru casă, cum ar fi decorațiuni, tablouri, oglinzi sau textile pentru casă, care vor face orice casă mai confortabilă. Și datorită prețurilor mici, poți cumpăra și mai mult la prețuri mai mici.

canapea-masuta-vazaAutor: RDNE Stock project (Pexels)

__bulb
Fotoliu masaj, un cadou excelent de Crăciun. Cum îl alegem la ofertă?

Vrei să le oferi celor dragi sau ție însăți un cadou pentru relaxări zilnice? Cumpără un fotoliu masaj. Avem sfaturi utile care te vor ajuta atunci când cumperi. Și îți vom spune de unde să cumperi.

De asemenea, în cadrul lichidărilor poți cumpăra și experiențe

 

Ai nevoie de odihnă înainte de a te întoarce la muncă? Ai noroc, pentru că te așteaptă oferte cu discount și în categoria călătorii și bilete. Profită de ele și cumpără, de exemplu, zboruri spre țara visurilor tale, rezervă un sejur wellness pentru o relaxare perfectă sau o vacanță de iarnă la schi. Depinde de tine unde și cu cine mergi sau dacă vei face  un cadou plăcut  toate acestea.

 

Sau ești în căutarea unor noi experiențe? În acest caz, un salt cu parașuta sau un zbor panoramic cu avionul ar putea fi ceea ce ți se potrivește. Îți poți îmbunătăți abilitățile culinare la un curs de gătit sau poate un curs de pictură îți va  forma ochiul pentru detalii și estetică. Dar grăbește-te, prețurile reduse nu vor dura la nesfârșit. Alege astăzi relaxarea care ți se potrivește.

prieteni-excursieAutor: Felix Rostig (Unsplash)

 

Nu ai reușit să cumperi tot ce ți-ai dorit înainte de Crăciun? În timpul lichidărilor de Anul Nou ai o a doua șansă de a face cumpărături avantajoase. Profită de ea, surprindeți-i pe cei dragi cu cadouri frumoase sau chiar și pe tine.

banner kuplio