Se poartă primavara și ofertele avantajoase

banner-campanie-spring

Întâmpină vremea bună a primăverii prin cumpărături la prețuri avantajoase. Multe produse pentru casă, grădină dar și pentru tine sunt acum disponibile la prețuri imbatabile. Ce vei alege?

Primăvara este, în mod tradițional, unul dintre cele mai populare anotimpuri, nu numai datorită vremii frumoase după iarnă, ci și datorită ofertelor cu reduceri care vin în această perioadă a anului. De aceea, te poți bucura că vei economisi la cumpărături online în perioada 20 martie - 10 aprilie.

Vei găsi ofertele perfecte de primăvară în categorii precum casă și grădină, echipament și îmbrăcăminte sportivă, îmbrăcăminte de primăvară și de tranziție pentru femei și bărbați, mobilă și casă, electrocasnice mici și produse din categoria auto-moto. Pe care dintre acestea le vei adăuga pe lista de cumpărături?

Vrei să descoperi toate ofertele de primăvară? Cu un click pe link-ul de mai jos vei vedea ce poți cumpăra la un preț mai bun.

femeie-shopping-pe-telefonAutor: cottonbro studio (Pexels)

 

Începutul sezonului de grădinărit 

 

Toți grădinarii asociază primăvara în primul rând cu munca în grădină și în jurul casei. Cel mai important lucru de care ai nevoie pentru acest lucru sunt uneltele de grădină de calitate superioară, funcționale și neuzate, care îți vor face munca mai ușoară.

Experții în grădinarit recomandă să aștepți până după înghețurile primăverii pentru a planta unele culturi. Pe de altă parte, poți planta acum unele culturi în seră. Iar în doar câteva săptămâni vei recolta prima salată sau primele ridichi. În magazinul online Mathaus vei găsi semințe de calitate pentru plantat, nu numai soiuri clasice, ci și exotice.

Ai pomi fructiferi sau arbuști în grădină? Chiar acum, primăvara trebuie să fie tăiați înainte de a începe să crească. Acest lucru îți va asigura nu numai o recoltă mai bogată, ci va fi benefic și pentru sănătatea pomilor. Nu sări nici peste treburile din jurul casei, fie că este vorba de verificarea acoperișului și a stării ferestrelor sau de curățarea coșului de fum după ce sezonul de încălzire s-a încheiat.

Pe lângă zona de utilități, în grădină există, de obicei, o zonă de relaxare sub forma unei terase. Înfrumusețeaz-o cu plante ornamentale și adăugă mobilier de grădină confortabil. Fotolii, șezlonguri sau un hamac - acestea vă vor face timpul petrecut în aer liber să fie și mai plăcut.

 

barbat-planteaza-planteAutor: Greta Hoffman (Pexels)

Renovarea casei

 

Știi că primăvara nu se oprește la renovările exterioare. Lucrările de primăvară te așteaptă și în interior, sub forma unor lucrări de curățenie generală, curățarea ferestrelor, zugrăvirea pereților și poate înlocuirea mobilierului vechi cu unul nou.

Acordă cea mai mare atenție încăperilor în care petreceți cel mai mult timp, deoarece este posibil ca acestea să aibă cea mai uzată mobilă. De exemplu, un pat de calitate este o necesitate în dormitor. Vrei să înlocuiești unul vechi și incomod cu unul nou? Îți recomandăm cea mai practică soluție, sub forma unui pat dublu cu saltea și spațiu de depozitare. Odată ce l-ai cumpărat, nu vei mai avea alte investiții de făcut.
 

__bulb
Saltea moale sau tare, pe care să o alegi? Te vom sfătui

Cât de bine dormi, este determinat, în cea mai mare măsură, de saltea. Vrei să o înlocuiești pe cea veche cu una nouă? În articolul nostru vei găsi răspunsul la cum să alegi o saltea pentru un somn bun.

Cum e camera de zi? Există o canapea confortabilă și suficient de mare? Sau este încă visul tău neîmplinit? Nu mai visa și alege-o din gama de canapele din magazinul online VidaXL. Fotoliile sau tabureții vor contribui și ei la confortul tuturor membrilor familiei. Iar din sufragerie nu ar trebui să lipsească o măsuță de cafea de bun gust și o comodă pentru televizor.

Baia ar putea avea nevoie de o chiuvetă nouă, de un duș sau mobilier de baie mai modern. Iar dacă eșți în căutarea unei schimbări mai ample, poți obține un aspect nou prin înlocuirea gresiei sau prin zugrăvirea băii.

 

living-canapele-portocaliiAutor: Max Rahubovskiy (Pexels)

Mobilierul și accesoriile de baie se regăsesc, de asemenea, în magazinul online VidaXL. Nu numai că veți găsi rapid și ușor ceea ce căutați, dar veți economisi.

Cumpărături de primăvară și în garderobă

 

Cum ar fi să renunți la cumpărăturile dintr-o categorie populară de îmbrăcăminte sau încălțăminte în această primăvară? Fiecare dintre acestea conține oferte excelente de primăvară pentru tine, bărbați și copii.

Este în sfârșit acel moment al anului în care poți să pui deoparte paltoanele groase și hainele de iarnă și să le înlocuiești în garderoba ta cu haine de primăvară mai subțiri, de tranziție. Deși vei aprecia în continuare un palton mai subțire, un trench sau o vestă pentru diminețile reci, îmbrăcămintea de bază poate fi acum alcătuită din piese mai puțin călduroase, cum ar fi cămășile, tricourile, fustele sau rochiile. Le vei găsi într-o varietate de stiluri la Answear, așa că vei găsi cu siguranță ceva care să îți placă.

Să nu treci cu vederea gama de accesorii de modă, fie că este vorba de genți de mână, eșarfe, bijuterii sau ochelari de soare. Toate acestea și multe altele sunt oferite pe Elefant.

Când faci cumpărături, gândește-te și la soțul, piubitul sau prietenul tău. Și el va fi încântat de noile articole  vestimentare adăugate în garderoba sa. Fie că vei alege cămăși, tricouri sau pantaloni, potrivește întotdeauna piesele cu stilul lui. Suntem siguri că pe Vivantis vei găsi hainele potrivite pentru el. Din categoria accesoriilor, îl poți face fericit cu o geantă de piele pentru bărbați, de exemplu.

Nu este o idee bună să cumperi haine scumpe pentru copiii mici, deoarece fie le vor uza repede, fie vor crește și hainele vor rămâne mici. Sfatul nostru, de  unde să cumperi haine pentru copii este magazinul online Sinsay. Acesta oferă piese de înaltă calitate, cu un design plăcut, dar, cel mai important, la prețuri accesibile. Și atât copiii, cât și portofelul tău vor fi fericiți.
 

__bulb
Un lănțișor cu cruce este un cadou minunat. Cum alegi corect lungimea?

Cauți o bijuterie versatilă, care nu se va demoda niciodată? Un lănțișor cu cruce este unul dintre cele mai populare bijuterii. Află cum să-l alegi corect și din ce magazine online să cumperi.

Dar reducerile din categoria încălțăminte? Acestea sunt pur și simplu fantastice. Nu rata gama de încălțăminte pentru femei, fie că este vorba de pantofi joși, balerini sau espadrile de bun gust. Bărbații pot alege din magazinul online CCC adidași moderni sau mocasini pentru evenimente mai formale.

 

barbat-cu-mocasiniAutor: Alp Yıldızlar (Pexels)

Cum reducerile de primăvară nu ocolesc categoria modă și încălțăminte, poți profita de aceste oferte speciale.

 

Totul pentru obiceiuri sportive sănătoase

 

Ai amânat de mult ziua în care vei începe să faci sport? Nu mai aștepta și începe imediat după ce citești acest articol. În primul rând, îți vom da sfaturi despre cum să începi și de unde să cumperi cele mai bune haine și accesorii sport.

În primul rând, alege un sport care te interesează cu adevărat și care crezi că îți va plăcea. Și fie că este vorba de alergare, înot, ciclism sau orice alt sport, mai presus de toate, nu te lăsa descurajat de nivelul scăzut al condiției fizice, la început. Dacă perseverezi, condiția ta fizică se va îmbunătăți treptat și vei putea rezista să practici sportul mai mult timp și îți va plăcea. În plus, purtarea unor haine sport confortabile va face ca orice sport să fie mai ușor. Încearcă  piesele de la MyProtein.

Un bun ajutor pentru rezistență este să notezi rezultatele sportive, încă din prima zi. Când te vei uita mai târziu la rezultatele de la început, vei vedea cât de mult ai avansat și acest lucru te va motiva.

De asemenea, este important să te odihnești mult. Unii oameni se relaxează lucrând în grădină, alții uitându-se la televizor, iar alții citind o carte, de exemplu. Află cum te odihnești  cel mai bine și fă-ți timp pentru asta.

 

turiat-munti-stanciAutor: Rachel Claire (Pexels)

__bulb
Slăbire rapidă fără efectul yo-yo nedorit?

Și voi ați acumulat câteva kilograme în plus după o lungă odihnă pandemică? De îngrășat ne îngrășăm ușor, dar este extrem de dificil să scăpăm de kg nedorite fără efectul yo-yo nedorit. Prin urmare, am rezumat pentru voi câteva sfaturi despre cum să slăbiți dar să vă și mențineți.

Te descurajează prețurile mari la accesoriile sportive? Nu mai este cazul, cu aceste oferte vei economisi la cumpărături.

 

Achiziții practice și avantajoase a electrocasnicelor

 

Prețurile actuale fac ca achiziționarea electrocasnicelor noi să fie cu siguranță o idee bună. Magazinele online își vând stocurile pentru a face loc produselor din cele mai noi game de produse. Și nu ai cum să ratezi acest lucru.

De exemplu, un robot de bucătărie multifuncțional ca acesta te va ajuta să economisești timp nu doar la prepararea prăjiturilor, dar și atunci când pregătești mesele. Vei avea cafeaua de dimineață gata mai repede datorită unui aparat de cafea de calitate, iar cuptorul cu aburi îți va plăcea la nebunie pentru a pregăti mese mai gustoase și mult mai sănătoase.

Din categoria electrocasnicelor mici, poți alege mixere mai accesibile, storcătoare de fructe sau dehidratoare pentru fructe, de exemplu. De asemenea, vei aprecia un grătar electric. Nu numai că îl vei folosi în bucătărie pentru a pregăti mesele, dar va fi util și în timpul sezonului estival pentru petreceri plăcute cu familia și prietenii la grătar.

aparat-cafea-geamAutor: Rachel Claire (Pexels)

__bulb
Cea mai bună periuță sonică - cum o alegi, de unde o cumperi?

Cu toții ne dorim un zâmbet frumos și sănătos. Tu ce faci pentru zâmbetul tău? Cea mai bună periuță sonică te va ajuta cu îngrijirea potrivită. Cum să o alegi și de unde să o cumperi?

Întreținerea mașinii

 

Fiecare proprietar al unei mașini este de acord că este un mijloc de transport extrem de confortabil, dar și costisitor. Nu poți evita să cheltuiești bani pe combustibil și să înlocuiești din când în când piesele stricate, iar toate acestea costă ceva. Dar poți reduce cheltuielile dacă ai grijă de mașină.

Poți începe acum, în primăvară. Cel mai important lucru este să schimbi anvelopele de iarnă cu cele de vară. Și asta atunci când temperatura a fost de 7 °C timp de mai multe zile la rând. Nu vreți să pierzi timp cu schimbarea sezonieră a anvelopelor? Anvelopele allseason, adaptate la diferite tipuri de vreme, sunt soluția. Deoarece calitatea anvelopelor este legată de siguranța la volan, verifică starea și presiunea din anvelope înainte de fiecare sezon.

Întreținerea regulată a mașinii ar trebui să includă, de asemenea, o spălare temeinică a exteriorului, curățarea interiorului sau înlocuirea pieselor defecte. Nu ai timp sau nu te pricepi să întreții mașina? Contactează un centru service unde mașina ta va fi îngrijită de profesioniști.

 

barbat-anvelopa-furtunAutor: Andrea Piacquadio (Pexels)

Pe site-ul nostru vei găsi, de asemenea, oferte avantajoase la produsele din categoria accesorii auto. Am selectat pentru tine următoarele.

Care vor fi  reducerile de primăvară de care vei profita mai întâi? Nu sta pe gânduri, pentru că întotdeauna există interes mare pentru produsele cu reduceri. Indiferent că vei alege ceva pentru tine sau vei  cumpăra pentru cei dragi, cu siguranță vei economisi o sumă considerabilă și te vei bucura de achizițiile făcute.

 

banner-spring campanie