Fotografie instant? Nicio problemă

foto instant

Vă mai amintiți de fotografiile polaroid pe care le puteți avea pe hârtie imediat după fotografiere? Vi se pare retro? Nu, nu este așa zisele fotografii instant au încă farmecul lor. Camerele Instant sunt ideale pentru concediu, concerte, petreceri sau doar așa pentru distracție.

 

Fotografiile instant nu sunt retro

Nu este adevărat, dimpotrivă. Se poate spune că fotografiile instantanee au revenit. De fapt, este un miracol tehnologic atât de mic - puteți imprima în câteva minute o fotografie instantanee alb-negru sau color. Prima cameră instant a fost introdusă de Polaroid în anul 1948. De atunci, ei s-au dezvoltat bine și lucrează acum pe un principiu complet diferit. Desigur, există modele touchscreen care vă permit să vedeți și să selectați imaginea pe care doriți să o imprimați în prealabil. Și, cel mai bine, nu trebuie să fii expert în arta fotografiei. Camerele au o expunere automată și dvs. trebuie doar să le setați la un nivel minim. Dar care fotoaparat să alegeți?

 

Ce aparat de fotografiat să alegem?

Cu siguranță vă amintiți faptul că, odată cu toții făceau fotografii cu Polaroid. Tocmai acest brand s-a aflat pe piața aparatelor de fotografiat pe primul loc pentru o lungă perioadă de timp. Dacă alegeți o cameră foto cu film instantaneu, și în ziua de astăzi au rămas cele mai bune mărci Polaroid și Fujifilm. Canon va prezenta, de asemenea, propriile sale aparate foto instantanee în acest an. Desigur, veți găsi câteva avantaje și dezavantaje la fiecare aparat foto.

 

Fujifilm Instax Square SQ 6

Cu ajutorul aparatului foto instantaneu Instax Square SQ 6 de la Fujifilm puteți crea fotografii frumoase care sunt gata în doar 90 de secunde. Desigur există diferite regimuri precum macro, landsacape sau expundere dublă. Puteți alege dacă veți fotografia obiectele din fața voastră sau veți face un selfie. Puteți alege ca fotografiile să fie mai deschise sau din contră mai închise sau puteți folosi fonduri de portocaliu, mov sau verde. Aparatul foto are un design compact și încape chiar și în buzunar.

Producător: Fujifilm

Dimensiuni: 11,87 x 12,81 x 5,81 cm

Greutate: 0,39 kg

ISO: 800

Card de memorie: nie

Preț Emag: 599 RON

 

Pontul nostru: Aparatul foto Fujifilm Instax Square SQ 6 îl puteți cumpăra și în magazinul online Emag. Și dacă folosiți voucher Emag îl puteți cumpăra mai avantajos.

 

Fujifilm Instax MINI 9

Modelul anului 2018 cu comenzi simple și un design frumos și simplu. Are un minim de butoane de control și oferă o varietate de moduri. Desigur, există o detectare automată a gradului de luminozitate, a timpului de expunere sau a necesității de a utiliza blițul. Disponibil în 5 culori și vă permite să creați fotografii în 90 de secunde. 

Producător: Fujifilm

Dimensiuni: 11,83 x 6,82 x 11,6 cm

Greutate: 0,31 kg

ISO: 800

Cititor carduri de memorie: nu

Preț în magazinul Altex: de la 399 Ron

 

Pontul nostru: Aparatul foto Fujifilm Instax MINI îl puteți găsi în magazinul online Altex la un preț avantajos mai ales dacă profitați de Altex promoții.

 

Polaroid SNAP TOUCH Instant

Și în cele din urmă legenda printre camerele instantanee - Polaroid. Polaroid SNAP TOUCH Instant combină caracteristicile tradiționale Polaroid cu tehnologii noi, cum ar fi un ecran tactil de 3,5 ", memorie instantanee și card microSD, conectivitate Bluetooth cu cameră, înregistrare video Full HD, zoom, selfie, filtre creative și o varietate de alte caracteristici. Această piesă de design poate fi de asemenea comandată și în magazinul online F64.ro

Producător: Polaroid

Dimensiuni: 12 x 7,5 x 2,5 cm

Greutate: 0,5 kg

ISO: 450

Cititor de carduri de memorie: da

Preț: de la 849 RON