Aduceți toamna acasă: decorațiuni de toamnă simple din plante naturale

decoratiuni toamna

Vă plac culorile și mirosul toamnei? Aduceți-le la voi în locuință și creați o atmosferă unică acasă. Cea mai bună idee de ornamente de toamnă din plante naturale.

Razele soarelui își pierd din intensitate, vântul răcoritor suflă frunzele colorate din copaci și vremea este mai mult decât schimbătoare. Înseamnă un singur lucru. Începe una dintre cele mai colorate părți ale anului - toamna.

Ești un iubitor al acestui sezon? Atunci trebuie să-ți faci casa confortabilă în stil de toamnă. Încearcă ideile noastre simple pentru decor de toamnă pentru casă din plante naturale.

Chiar dacă vă faceți singuri decorațiuni de toamnă, unele accesorii de uz casnic pot fi totuși la îndemână. Nu trece cu vederea oferta mare online de vaze moderne, sfeșnice sau alte accesorii pentru casă.

pahar dovleac patura

 

Sfaturi pentru decorațiuni de toamnă din plante naturale

 

 

Decorul de toamnă poate fi cu adevărat orice vă puteți gândi. Bazați-vă pe imaginația și creativitatea voastră. Veți vedea că puteți crea rapid și ieftin o lucrare originală care să vă înfrumusețeze casa.


 

Frunzele și conurile nu sunt plictisitoare

 

Materialele de bază pentru crearea decorațiunilor de toamnă sunt frunzele și conurile colorate. Le puteți colecta aproape oriunde. În drum de la serviciu sau la o plimbare în natură.

dovleac patura

 

Nu trebuie să vă lipsească coronița de toamnă de pe ușă. Diferitele forme, dimensiuni și culori ale frunzelor sunt ideale pentru crearea acestuia. Așezați cu grijă frunzele una câte una pe sfoară. Sau folosiți un cerc de polistiren pentru a le lipi împreună cu niște conuri de pin.

Puteți proceda și invers. Alegeți conurile de pin ca element dominant al coroanei și decorați-o cu câteva frunze sau merișoare.

coronita frunze

O ghirlandă din frunze vă poate înfrumuseța și interiorul. O puteți agăța pe hol, pe fereastră sau pur și simplu oriunde vă place.

Serile uscate de toamnă sunt perfecte pentru a nu face nimic sau pentru a citi o carte preferată. Atmosfera lor este sporită de o lumânare aprinsă într-un pahar de sticlă. Lipiți pe el frunze sau bucăți de flori uscate și decorul natural perfect este gata.

Iar dacă nu aveți idee ce decorațiuni sa faceți le puteți cumpăra și online din confortul locuinței voastre cu doar câteva click-uri.

carte dovleac

 

Mixați totul împreună

 

Ați adunat niște castane, conuri și frunze și nu știți ce să faceți cu ele? Avem o soluție pentru voi. Amestecă-le într-un singur bol. Acest decor va arăta grozav pe măsuța de cafea din sufragerie.

masa dovlecei frunze

Castanele în interior arată foarte bine chiar și singure. Mai ales datorită culorii lor frumoase maro închis. Încercați să le așezați pe o masă, un raft sau o măsuță de cafea. Vrei să subliniezi culoarea lor frumoasă? Dați-le ușor cu lac transparent.

Ramurile din copaci și florile uscate într-o vază sunt, de asemenea, un decor grozav de toamnă. Imprevizibile, dar în același timp elegante, vor funcționa în fiecare cameră.

flori uscate in vaza

 

Dovleacul nu trebuie să lipsească

 

Există mai multe moduri de a folosi un dovleac pentru decorațiuni toamnă cu dovleci. Probabil că cel mai popular mod de a-l folosi este să faceți un dovleac pentru Halloween. Cu un pic de creativitate, puteți crea un decor original de toamnă sau Halloween. Vă puteți decora ușa de la intrare sau grădina.

Ați terminat de decorat, dar cum rămâne cu bucățile de dovleac care v-au rămas? Preparați un Pumpkin Spice Latte de casă.

__fire
Pumpkin Spice Latte - rețeta pentru o ceașcă de cafea de toamnă

Ați încercat deja Pumpkin Spice Latte? Dacă vă place un latte sau o cafea clasică, veți adora această băutură populară de sezon. Încearcă această rețetă simplă.

dovleac halloween

 

De asemenea, puteți da dovleacului un aspect mai fin. Faceți din el o vază pentru flori uscate. Tot ce aveți nevoie este polistiren verde și puteți începe.

Procedura este foarte simplă. Introdu polistiren în dovleacul curățat și creează un buchet de toamnă după gustul tău.

In cazul în care nu aveți timp să pregătiți chiar voi decorațiunile vă puteți inspira de oferta magazinelor online.

Decorațiuni de mâncat

 

Toamna este, de asemenea, un sezon bogat pentru fructe delicioase. Printre acestea se numără perele și merele de sezon. Ele pot fi, de asemenea, un decor grozav.

Pregătiți un castron mai mare, tavă sau alt recipient. Păstrați toate fructele pregătite și adăugați câteva nuci sau castane comestibile.

Nu numai că va arăta frumos, dar vă va aminti și de aprovizionarea cu vitaminele necesare.

mere uscate nuci

Aveți multe mere și vă întrebați cum să le procesați? Vă recomandăm să le conservați. Am pregătit pentru voi rețete rapide de mere conservate în articolul nostru.

Decorațiuni de toamnă cu copii

 

Atunci când realizați decorațiuni de toamnă, nu ezitați să implicați copiii. Le va dezvolata pozitiv abilitățile motorii și creativitatea. În plus, se distrează de minune cu această actiivitate.

V-ați jucat vreodată cu copiii voștri cu castanele? Desenați o suprafață de joc pe hârtie. Împărțiți castanele în două grupe de câte 5. Diferențiază aceste două grupuri după culoare, de exemplu, cu vopsele acrilice. Lasați-le să se usuce și puteți începe să vă jucați cu micuțul vostru. 

placinta dovleac

Sau pregătiți hârtie și diverse produse naturale. De exemplu, frunze, bucăți de crenguțe, flori decojite, măcese, bucăți decojite de conuri sau orice altceva și lipici. Puteți desena ceva pe hârtie sau lăsați copilul să creeze singur o imagine. Alternativ, creați împreună un herbar de toamnă.

Puteți agăța lucrarea finită în bucătărie sau în camera copiilor.

crengi pom

Decoratiunile de toamna din plante naturale nu sunt greu de pregătit și nici costisitoare. În plus, dacă vă place munca creativă, realizarea lor poate fi o pauză mentală de la îndatoririle voastre de zi cu zi.