Cum reparăm ecranul și sticla spartă a telefonului mobil

reparare telefon spart

Fără el nici nu plecăm de acasă, îl protejăm ca pe ochi din cap, dar este suficient un moment de neatenție și poate zbura pe jos. Este vorba de telefonul mobil. Vă vom sfătui cum să înlocuiți folia de protecție din sticlă și ecranul spart.

 

Repararea protecției de sticlă sparte a telefonului mobil

Mai mult decât de cea de pe perete, omul se sperie de pânza de păianjen de pe ecranul mobilului. Mai ales dacă este vorba de un telefon nou care nu a fost tocmai cel mai ieftin. În unele cazuri, pânza de păianjen apare doar în colț, ceea ce face ca telefonul mobil să fie la fel de funcțional, dar în cel mai rău se sparge în bucățele mici. Atunci nu mai avem altă soluție decât să reparăm protecția din sticlă crăpată. Totuși, o astfel de reparație nu este tocmai ieftină, mai ales în cazul modelelor mai noi. Prețurile variază de obicei de la 200 de RON în sus și pot urca până la de trei ori mai mult. Tot ce aveți nevoie sunt două mâini pricepute, câteva piese de schimb și puteți să vă reparați telefonul mobil și singur.


Procedura de înlocuire a protecției din sticlă sparte este practic aceeași pentru toate telefoanele. Primul pas este eliminarea sticlei distruse. Ideal pentru acest lucru este pistolul cu aer cald sau uscătorul de păr, pe care îl veți învârti ușor peste sticlă până când reușiți să-o desprindeți. Apoi curățat locul de resturi mici și lipiți o protecție din sticlă nouă.

 

Schimbarea display-ului telefonului mobil

Repararea respectiv. schimbarea ecranului este mult mai complicată. Veți avea nevoie de o șurubelniță dar și multă abilitate. Procedurile de înlocuire variază în funcție de modelul și marca telefonului vostru mobil, din fericire, există o serie de ghiduri pe internet care vă pot fi de folos. Pentru o mai bună imaginație, includem și acest videoclip, unde veți găsi o procedură detaliată a întregului schimb.

 

Sursa: youtube/Didi

» Pontul nostru: Dacă doriți ca telefonul vostru mobil să fie protejat în permanență, asigurați-vă că investiți într-o husă de înaltă calitate și într-o folie de protecție din sticlă pentru telefonul mobil. Desigur, asigurați-vă să utilizați cupoane și coduri de reducere datorită cărora cumpărăturile voastre vor deveni mai avantajoase.