Coincidență sau intenție? Vizualizați, ce au în comun Agentul 007 și cunoscutul astronaut

ceasuri de marca

Sunt filme care au adus glorie protagoniștilor principali. Iar apoi sunt filme, care în afară de actori, au făcut cunoscute și anumite mărci. Doriți să știți mai mute? Citiți pe KUPLIO.ro.

 

Cunoașteți cele mai populare ceasuri din filme? Ce fel de ceas a purtat James Bond și alți eroi din filme? Citiți pe Kuplio.ro și profitați de reduceri la ceasuri. 

 

Dacă Bond, atunci marca Rolex

Primul film cu Bond deși s-a numit Dr. No (1962) agentul popular, cu siguranță nu ar fi purtat un ceas no name. Deja autorul cărții cu același nume Ian Fleming i-a dăruit un ceas marca Rolex. Îl vedem și în filmul Dr. No pe mâna lui Sean Connery. Mai concret modelul Rolex Submariner 6538, care se repetă și în următoarele patru filme cu Bond. Dacă tânjiți tocmai după acest tip de ceas, pregătiți-vă câteva sute de euro. Dar prețul lui se poate mișca până la zeci de mii. Dacă nu vă deranjează o replică veritabilă, o puteți cumpăra cu 100 €.

 

Omega pentru astronauți

Cea mai bună mișcare de marketing o deține ceasul Omega. Este singurul, certificat de instituția NASA pentru lucru în Univers. De aceea se și denumesc Moonwatch. De această caracteristică deosebită a lui se folosesc cu plăcere și producătorii de film. Cea mai cunoscută este scena din filmul Apollo 13, atunci când o privim prin ochii lui Tomas Hanks. Modelul Speedmaster Professional a devenit de atunci, mai mult decât popular, dar și prețul este pe măsură. Pentru o singură bucată veți achita de la 3000 € în sus. Ce spuneți, merită să economisiți?

 

Precizie japoneză sub marca Seiko

Fanii filmelor de război nu au nevoie de nicio o prezentare, atunci când vine vorba de clasicul Apocalypse Now din anul 1979. În filmul regizorului Francisc Ford Coppola rolul căpitanului Williard a fost jucat excelent de Martin Sheer. Tocmai pe încheietura sa pe tot parcursul filmului apare, astăzi deja iconicul ceas, Seiko 6105. Modelul respectiv a fost foarte apreciat de către adevărații soldați din Vietnam și inițial s-a vândut cu brățară din cauciuc.

 

Steve McQueen și Tag Heuer Monaco

Pasionații de mașini rapide cu siguranță nu au ratat filmul Le Mans cu legendarul Steve McQueen. La fel cum s-a făcut cunoscut actorul principal, o reclamă foarte bună a făcut și mărcii austriece de ceasuri Heuer. Modelul Monaco cu cifre unghiulare ce apare și în film, s-a vândut mai târziu cu peste 87 000 de dolari americani. În anul 2009 a apărut ediția lui aniversară și l-ați putut comanda cu aproximativ 4500 €.

 

Spre viitor cu ceasul Casio

La încheiere o mică raritate retro. Cum încă în voi  doarme băiețelul mic, cu siguranță vă aduceți aminte de Michael J. Fox în filmul Înapoi în viitor. În anii 80 cu toții ne-am dori să deținem ceas digital care să ne transporte în timp. Modelul DBC-32D-1AES a avut încorporată alarma, cronometru, calendar, și calculator din opt cifre. Din fericire între timp ne-am maturizat și deja putem face rost de el. O veste bună este, că marca Casio este una dintre cele mai ieftine, iar modelele lor sunt accesibile de la 30 €.

Dacă tănjiti tocmai după acest ceas, încercați să vizualizați oferta de ceasuri în magazinele noastre online. Și îl puteți cumpăra mai ieftin prin intermediul voucherelor la ceasuri și bijuterii