Când să purtăm lentilele de contact?

lentile de contact

Știți cine poate purta și cine nu lentilele de contact? Citiți detaliile pe blogul KUPLIO.ro și cumpărați-vă lentile de contact prin intermediul voucherelor de reducere

 

Purtați ochelari? Poate vă deranjează, că trebuie să-i purtați. Sunt în plus pe nas, trebuie să-i curățați, trebuie să aveți grijă să nu-i spargeți. Sau pur și simplu doriți o schimbare. Nimic nu este mai simplu. Încercați lentilele de contact.

 

Cine poate purta lentilele de contact?

Lentilele de contact pot fi purtate de aproape oricine. În ultima perioada și lentilele de contact au trecut prin dezvoltare tehnologică și în momentul actual se pot găsi pe piață lentile de contact bifocale sau lentilele de contact, care rezolvă problemele astigmatismului.

Cei care sunt împotriva lentilelor de contact, cu siguranță vor afirma, că nu ar trebui să investiți în lentilele de contact. În primul rând datorită costurilor ridicate și de asemenea datorită dificultăților în a le întreține. Dar nu este tocmai așa. Dacă luați în calcul cât cheltuiți cu întreținerea ochelarilor dioptrici, costurile sunt comparabile. În plus dacă folosiți vouchere de reducere pentru ochelari și lentile de contact, merită să încercați. Nici cu îngrijirea lentilelor de contact nu este atât de complicat – în prezent găsim la dispoziție o mulțime de soluții universale, care simultan curăță și dezinfectează lentilele de contact. 

 

Cine poate purta lentile de contact | KUPLIO.ro – cumpărați mai ieftin!

 

Lentilele de contact sunt:

- Comfortabile. Chiar dacă la început nu pare așa, după faza de adaptare, nici nu le veți observa.

- Sigure. În cazul în care veți respecta instrucțiunile privind întreținerea lor, perioadele de purtare și frecvența schimbări, lentilele de contact sunt sigure.

- Potrivite pentru toate generațiile – pentru purtarea lentilelor de contact nu există limită de vârstă, dar mulți specialiști recomandă să începem să purtăm lentile de contact de la vârsta de 11-14 ani. Nici la vârste mai înaintate nu este un obstacol datorită lentilelor de contact multifocale. 

​Nu ar trebui să purtați lentile de contact dacă medicul oftalmolog nu vi le recomandă. Acest lucru se poate întâmpla din motive de sănătate anatomice sau fiziologice. Nu se potrivesc pentru ochii iritați, foarte uscați sau ochii înlăcrimați, dacă suferiți de o infecție oftalmologică sau alte alergii. De asemenea dacă lucrați intr-un ambient plin de praf, atunci lentilele de contact v-ar putea cauza probleme. Pentru bolile obișnuite ale ochilor, precum miopie sau strabism, lentilele de contact sunt soluția ideală.

 

Deveniți altcineva

Ochelarii vă schimbă aspectul obișnuit. Poate vă simțiți mai puțin atrăgător, chiar dacă în realitate nu este așa. Până și ochelari pot oferi un farmec aparte feței voastre. Dacă v-ați decis pentru lentilele de contact ați știut faptul, că pin intermediul lor vă puteți schimba culoarea ochilor? Acest lucru fac posibil lentilele de contact colorate. O dată puteți atrage atenția cu un albastru pur, altă dată cu atractivul căprui. Astfel de lentile de contact le puteți găsi atât în varianta cu dioptrii, cât și fără. La dispoziție aveți și tot felul de lentile de contact cu aspect crazy. Astfel vă puteți schimba aspectul și la ocazii speciale, ca de exemplu la party.