AirTag - 4 utilizări practice ale brelocului inteligent

airtag telefon

Este mic, la îndemână, costă în medie 150 RON și cu ajutorul lui puteți găsi practic orice. Dar există mult mai multe caracteristici utile în acest mic miracol numit AirTag. Care sunt acestea și cum vă pot ajuta în viața de zi cu zi?

Cipul de localizare Bluetooth AirTag de la compania Apple vă va ajuta atunci când pierdeți cheile și alte obiecte de valoare, să găsiți poziția proprietarului și să puteți căuta multe alte dispozitive. Vă aducem la cunoștiință câteva lucruri interesante pentru a profita la maximum de acest dispozitiv mic și la îndemână.

 

Ce este AirTag?

 

AirTag-urile sunt accesorii opționale. Sunt concepute ca motoare de căutare inteligente. Cu toate acestea, acest localizator este mult mai inteligent și mai inovator. Deși este cel mai mic dispozitiv de la Apple, mulți utilizatori cu siguranță îl vor îndrăgi. La fel ca multe alte produse din acest atelier, AirTag este extrem de practic și extrem de ușor de utilizat.

Doriți să experimentați cum funcționează AirTag la voi acasă? Profități de oferta noastră exclusivă de la Flanco.ro.

airtag pe card

 

Cum funcționează AirTag?

 

Acest dispozitiv mic folosește două variante de comunicare. Bluetooth și un cip special U1. Cu Bluetooth, AirTag rămâne în contact cu iPhone-ul tău. Dacă este necesar, vă poate transfera locația în aplicația Find My iPhone folosind alte iPhone-uri. Cipurile U1, la rândul lor, caută alte dispozitive în vecinătatea lor, ele pot determina distanța și direcția acestora.

 

Localizarea lucrurilor voastre

 

AirTag a fost conceput astfel încât să puteți localiza lucruri comune. Deci, dacă pierdeți aceleași lucruri zilnic, poate fi un ajutor util. Iată lucrurile de bază unde îl puteți folosi:

- Chei

- Telecomenzi

- AirPoduri (ideal cu husă)

- Portofel

- Geantă de mână

- Legitimație de angajat

- Card de student

- Carte de identitate

- Notebook

- Mobil (dacă aveți și un alt dispozitiv de căutat)

 

airtag pe iphone

 

Stabilirea poziționării persoanelor

 

Copiii și animalele de companie se pierd adesea. Este suficient un moment de distragere a atenției și nu mai știți unde sunt. Nu pierdeți timpul căutându-i. Dacă copiii voștri nu sunt suficient de mari pentru a avea propriul smartphone sau nu vreți ca animalul vostru să se cipeze, pariați pe AirTag. Aruncați-l în ghiozdanul școlar iar animalul de companie fixați-l de zgardă.

AirTag este conceput nu numai pentru siguranța dumneavoastră, ci și pentru siguranța copiilor, a animalelor de companie sau a persoanelor cu demență. Persoanele cu boala Alzheimer sau alte forme de demență își pierd treptat capacitatea de a recunoaște locurile cunoscute. Ei rătăcesc adesea și nu știu cum să se întoarcă. Așadar, plasați AirTag-ul într-un loc în care sunteți sigur că persoana pierdurtă îl va lua cu ea, de ex. în pantof.

Pe Quickmobile.ro puteți alege dintr-o gamă bogată de localizatoare AirTag. Tot ce trebuie să faci este să profitați de această ofertă.

airtag localizare pe mobil

 

Protecție anti-furt

 

De mult timp nu se mai aplică că un dispozitiv de blocare sau o alarmă vă va ajuta să înlăturați eficient orice hoț al unei biciclete sau al unei mașini. Astfel, ne-ar fi de ajuns echipamentele clasice, iar mașinile, cel mai probabil, nici nu ar fi furate.

Oferiți bicicletei sau mașinii voastre puțin mai multă siguranță în timpul în care nu este păzită. Dacă vor fi furate, le puteți localiza mai ușor. AirTag-ul are suporturi cu spatele lipicios, astfel încât poate fi montat pe suprafețe plane și curbate.

Sfatul nostru: Puneți un AirTag într-un loc vizibil pentru a atrage hoții departe. Lipește-l pe al doilea într-un loc mai puțin vizibil pentru a oferi proprietății voastre o protecție și mai mare. Puteți citi mai multe despre protecția mașinii dvs. în articolul nostru.

airtag pe bagaj

 

Un must have in concediu

 

Vi s-a întâmplat vreodată ca compania aeriană să nu vă găsească bagajul? Găsirea bagajelor pierdute ar fi mai ușoară cu un breloc care scoate sunete. Îl poți folosi și pentru a urmări traiectoria valizei voastre. Astfel vă puteți organiza mai bine ora de preluare de la aeroport.

Printre alte beneficii, AirTag este, de asemenea rezistent la apă și funcționează și sub apă. Aceasta înseamnă că la o adâncime de 1 metru poate rezista timp de 30 de minute, ceea ce este suficient timp pentru a găsi lucrul pierdut. Poziționarea subacvatică cu acest dispozitiv este un truc excelent și practic pentru toți iubitorii verii.

Cum să vă securizați telefonul mobil astfel încât să puteți evita furtul lui sau să îl puteți căuta rapid? Puteți citi în articolul nostru de blog.