Machiaj simpu DIY pentru nuntă în mai puțin de o oră

16.06.2023 Monica Partajare

Îți plănuiești ziua cea mare și te întrebi cum va arăta machiajul tău pentru nuntă? Adoptă un machiaj simplu și elegant. Urmează sfaturile noastre și vei reuși să îl faci rapid singură.

mireasa-privire

 

Știm că există o mulțime de lucruri care trebuie pregătite înainte de nuntă și trebuie să te gândești la diferite lucruri. Printre acestea, te gândești și cum vei arăta în ziua respectivă. După ce îți alegi rochia de mireasă și coafura, este timpul pentru machiaj.

Ai o idee despre cum va arăta machiajul de nuntă sau mai degrabă nu ai nicio idee? Cel mai la modă, este un machiaj simplu și natural, care îți va pune în valoare trăsăturile feței și îți va accentua frumusețea naturală.

Te-ai gândit să te lași pe mâna unui make-up artist? Cu puțină îndemânare, poți face chiar tu machiajul. Urmând instrucțiunile noastre, nu vei avea nicio problemă, iar rezultatul va fi perfect.

 

Îți lipsesc produsele cosmetice de calitate? Magazinul online Notino îți oferă o gamă largă de produse cosmetice la prețuri avantajoase, cu livrare rapidă.

femeie-rochie-mireasa

 

Machiaj pentru nuntă minimalist

 

Deși este minunată, ziua nunții este o zi lungă și solicitantă. Prin urmare, machiajul miresei trebuie să reziste întreaga zi. Acesta este principalul și cel mai important criteriu pe care trebuie să îl îndeplinească. Pur și simplu, machiajul miresei trebuie să reziste la toate condițiile, de la ședința foto până la ultima melodie.

Machiajul miresei poate lua orice stil în prezent. Totul ține de gustul tău și de tipul nunții. Noi te vom sfătui cum să creezi un machiaj simplu, subtil dar elegant. Dacă este necesar, îl poți face astfel încât să te identifici complet cu el.

 

femeie-crema-de-fata

 

Înainte de a machiaj curăță bine pielea de impurități și folosește masca hidratantă de față preferată. Prin acești pași vei pregăti pielea pentru procesul de machiaj. Crema de față cu SPF ar trebui să fie un element de bază în rutina ta zilnică.

 

Primul și cel mai important pas al machiajului este aplicarea bazei pentru machiaj. Fără aplicarea acesteia, ai puține șanse ca machiajul tău să rămână perfect toată ziua.

Acest pas este urmat de aplicarea fondului de ten. Este important să folosești nuanța potrivită care să se potrivească cu tonul pielii tale. Dacă alegi un produs pe care îl folosești des, nu vei avea surprize. Pe de altă parte, dacă vei folosi un produs nou, încearcă-l de câteva ori înainte de nuntă pentru a vedea cum se comportă pe pielea ta. Îți recomandăm să folosești un fond de ten mat și rezistent la apă decât unul cu finisaj lucios.

Cum să aplici corect fondul de ten? Poți folosi degetele, un beauty blender sau o pensulă potrivită. Aplică produsul din zona ochilor spre obraji, continuând spre marginea maxilarului și până la gât. Vei obține un aspect uniform. 

 

femeie-machiaj-crema

După aplicarea fondului de ten, este rândul corectorului. Folosește-l mai ales sub ochi și pentru a acoperi orice imperfecțiune.

Urmează pudra. Sfatul make-up artiștilor este să alegi una translucidă, cu efect matifiant.

Finisează machiajului realizat până acum cu un spray de fixare a machiajului. Aplică pe toată fața, de câteva ori.

Folosește un bronzer pentru a-ți evidenția trăsăturile feței. Aplică pe pomeți, pe linia maxilarului și, de asemenea, de-a lungul liniei părului. Folosește iluminator pe pomeți, bărbie, vârful nasului și, de asemenea, peste buza superioară. Evidențiază pomeții cu fard de obraz, de la urechi până la gură.

Ai grijă să nu pui prea mult atunci când aplici aceste produse. După ce le-ai luat pe pensulă, de fiecare dată, bate ușor pensula înainte de a aplica pe față. Acest lucru va permite ca excesul să cadă.

 

mireasa-pivire-in-jos

 

Pentru fardul de ochi, recomandăm să combini un fard de ochi crem, bej cu maro mai închis. Aplică-l pe cel deschis pe toată pleoapa și pe cel închis doar în colțul pleoapei. Înainte de a-l aplica, folosește un primer sub fardul de ochi.

Finisează machiajul ochilor cu o mascara rezistentă la apă. Va fi cea mai bună alegere pentru ziua respectivă. 

În cele din urmă, evidențiază-ți buzele. Hidratează-le cu un balsam, apoi aplică fond de ten. Apoi conturează buzele cu un creion contur în nuanța rujului tău, iar la final aplică rujul. O nuanță potrivită este roz sau nude. Dacă nu folosești ruj, poți apela și la un luciu de buze.

Folosește din nou  spray-ul de fixare peste machiaj.

 

mireas-rochie-fotoliu

 

Ești interesată de un machiaj de mireasă atât de simplu, dar frumos pentru mireasă? Încearcă-l și vezi dacă îți place. Urmează pas cu pas procesul și vei obține un look modern și delicat.

 

__bulb
Doriți un concediu acasă? Încercați excursii ieftine România

Vă gândiți să petreceți vacanța de vară în România? Bună idee! Vă vom sfătui cum să alegeți excursii ieftine în România la cele mai bune prețuri.