Decorațiuni de primăvară pentru exterior: inspirați-vă din sfaturile noastre

terasa-flori-scaune

Natura înflorește, totul e plin de culoare și parfum. Vreți să aduceți atmosfera de primăvară și în casă? Iată câteva sfaturi pentru decorațiuni de primăvară pentru orice exterior.

Ați așteptat cu nerăbdare primele raze de soare? Se poate să nu încălzescă încă prea mult, dar asta se va schimba curând. Până veți petrece fiecare moment liber afară, puteți pregăti și înfrumuseța locurile de relaxare ale casei dumneavoastră pentru aceste zile.

Ce decorațiuni de primăvară pentru grădină puteți folosi? Răspunsul este oricare. Depinde doar gusturile dumneavoastră.  Inspirați-vă din câteva idei decorațiuni primăvară și cum ar putea arăta chiar la dumneavoastră.

Doriți să dați un nou aspect grădinii dumneavoastră, dar doriți să economisiți bani? Cumpărați online pe VidaXL

 

femeie-barbat-terasa-plante

3 tendințe în materie de decorațiuni de primăvară pentru 2023

 

__check

Folosiți cât mai multe materiale și elemente naturale. Acestea sunt mai mult decât potrivite pentru primăvară.

__check

Florile și plantele vii nu pot lipsi. De asemenea,  puteți folosi pentru decor și flori uscate.

__check

Totul în culori îndrăznețe. Culoarea anului este magenta. Profitați și de albastru, roz sau verde.

ghivece-cactusi

 

Scoateți mobilierul de grădină

 

Dacă nu aveți o terasă pe care o folosiți pe tot parcursul anului, probabil că v-ați pus mobilierul de grădină deoparte pe timpul iernii pentru a nu se deteriora. Acum este momentul să îl pregătiți pentru sezon și să îl puneți în grădină. Dar nu numai atât. Adăugați  hamace și scaune. Completați totul cu perne, pături și nu uitați de iluminat.

Relaxarea în aer liber poate începe.

 

gradina-masa-scaun-plante-verzi

__bulb
Terasa de iarnă-idei creative cum să o facem specială

Terasa de iarnă e o modalitate populară de a conecta casa cu grădina. Aveți și dumneavoastră o terasă? Vă vom da sfaturi despre cum să o faceți și mai confortabilă și mai primitoare.

Adăugați flori și plante în diferite moduri

 

Chiar dacă afară încep să înflorească,  de ce să nu adăugați și mai multe flori? Faceți din ele decorațiuni frumoase pentru fiecare zi.

Aveți câteva sticle din sticlă în plus? Faceți din ele vaze pentru flori proaspete. Le puteți așeza pe o masă de terasă sau pe pervazul interiorior al unei ferestre. Vor fi admirate de pe stradă de fiecare trecător.

 

 

De asemenea, puteți planta flori în pantofi vechi sau cizme de cauciuc și puteți pune  lângă ușa de la intrare. În acest fel vor atrage imediat atenția oricui vă va trece pragul. Printre decorațiunile populare de primăvară pentru partea din față a casei se numără și jardinierele cu flori de primăvară. O altă opțiune este să plantați florile  într-o stropitoare.

 Vă lipsesc accesoriile pentru a vă aranja decorațiunile de primăvară? Le veți găsi cu siguranță în oferta magazinului online VidaXL

jardineră-len-flori

 

Implicați și copii în pregătirea decorațiunilor de primăvară. Pregătiți hârtie colorată, foarfeci, bandă adezivă și bețe de bambus pentru frigărui. Desenați flori sau alte imagini pe hârtia colorată și lăsați copii să le decupeze.

Apoi, lipiți-le împreună pe bețele de bambus și înfigeți-le în pământ, oriunde în grădină. Veți avea decorațiuni frumoase la tot pasul.

Dar ce ziceții de decorațiuni de primăvară pentru ușă? La modă e  ghirlanda din flori uscate. Dacă vreți să aveți și o decorațiune pentru sărbătorile pascale, faceți o decorațiune suspendată din ouă și flori. O coroniță de primăvară pentru ușă este, de asemenea, un must have.
 

Admirați cum înflorește totul afară? Aduceți un pic de primăvară în casa dumneavoastră. Începeți prin a face coronițe de primăvară pentru ușa dvs. V-am pregătit un ghid cu instrucțiuni.

plante-verzi-vaza-femeie

 

Figurine de primăvară

 

Mai ales în timpul Paștelui, figurinele și statuetele vesele pot fi găsite în interiorul multor case. De ce să nu decorați cu ele și exteriorul casei? Puii, iepurașii de Paște, ouăle pictate puse în ghivece sau  un miel decorațiune în iarbă pot fi frumoase. Alegerea vă aparține. Alegeți-le pe cele care se potrivesc stilului și gustului dumneavoastră.

Și încă un lucru important. Atunci când le cumpărați și le amplasați în grădină, vă recomandăm să mizați pe minimalism. În număr mare, ar putea da impresia de kitsch în fața unei grădini frumos decorate.

 

femeie-margarete-raza-de-soare

Fără ce decorațiuni nu vă puteți imagina primăvara? Pentru noi, florile sunt  cele mai frumoase. Pe masă trebuie să existe întotdeauna cel puțin un buchet într-o vază. Dar, anul acesta, dăm o șansă și figurinelor vesele din grădină. Ce părere aveți?