Decorațiuni toamnă - decorează-ți casa cu noi și economisește

decoratiuni-toamna-dovleci

Este timpul să lăsăm definitiv deoparte decorațiunile de vară și să le înlocuim cu cele de toamnă. Ce decorațiuni toamnă sunt în trend anul acesta? Vino și pregătește-le împreună cu noi.

Nu ești sigură când să începi decorațiunile de toamnă? Cel mai bun moment este la trecerea dintre septembrie și octombrie. Schimbarea vremii poate fi un memento pentru a îți reaminti să începi să pui deoparte decorațiunile de vară.

Ce decorațiuni de toamnă sunt la modă anul acesta? Culorile sunt, desigur, caracteristice toamnei. Pentru a crea un spațiu de locuit elegant în acest an, completează cu obiecte de diferite forme și texturi. De exemplu, casa ta ar putea arăta astfel.

Vrei un decor perfect de toamnă? Adăugă accesorii elegante din magazinul online Somproduct la decorațiunile pe care le-ai realizat singură.

doleac-ramura-decor-toamnaAutor: Samira Rahi (Unsplash)

 

Decorațiunile naturale sunt must have și sunt gratuite

 

Dacă ar trebui să alegi un singur tip de decorațiuni pentru a-ți înfrumuseța casa, alege-le pe cele realizate din materiale naturale. Acestea sunt cele care nu se vor demoda niciodată în tendințele de decorare a casei. Asta pentru că sunt ușor de găsit și gratuite. Tot ce trebuie să faci este să ieși în grădină sau la o scurtă plimbare în natură.

tavă sau un suport pe care să așezi câțiva dovleci mici în combinație cu un dovleac mai mare este tot ce ai nevoie pentru un decor perfect. Va arăta și mai frumos dacă fiecare dovleac va avea  o culoare diferită. Așează într-un bol mere și pere din grădină. Acesta va fi un decor frumos, comestibil,  de-a dreptul.

Pe măsuța de cafea din sufragerie, va ieși în evidență o vază cu  ramuri  și crenguțe uscate de diferite feluri.

Decorațiunile naturale sunt dovada că uneori ai nevoie de atât de puțin și atât de simplu, cu un  rezultat perfect. Vezi mai multe idei de decorațiuni de toamnă realizate din plante naturale.

 

vaza-flori-uscateAutor: Cup of Couple (Pexels)

 

 Culori trendy pentru decorațiunile toamnei anul acesta

 

Toamna este despre culoare, dar, la fel ca în cazul tuturor lucrurilor, culorile sezonului de toamnă sunt în schimbare. În acest an, culorile câștigătoare sunt așa-numita culoare a mierii, culorile pământii și chiar negrul în mici detalii.

Poți aduce culoarea în decorul tău interior în orice formă dorești. Depinde de tine, fie că este sub formă de decorațiuni sau chiar ornamente pentru ferestre. Gândește-te că anul acesta, culorile bine alese și combinate câștigă multe elemente din interior.

Cum să faci ca decorul interior de toamnă să arate foarte bine? Decide ce culori alegi înainte de a decora. Alege doar câteva, de exemplu 3 culori, la care vei asorta întregul decor.

 

cos-impletit-vaza-crenguteAutor:  Aljona Ovtšinnikova (Pexels)

__bulb
Plante de apartament nepretențioase - frumoase fără prea mult efort și investiții

Nici la tine nu rezistă prea mult florile, așa că tot cumperi altele noi? Cu aceste plante de apartament nepretențioase vei economisi o grămadă de timp și bani.

Suprafețe texturate și neuniforme

 

Suprafețele uzate sau cele cu texturi diferite și neuniforme sunt din ce în ce mai populare în interior. Și, fără excepție, acestea ar trebui să facă parte și din decorul de toamnă.

Există mai multe moduri de a le aduce în casă. Umple coșurile din rattan și răchită cu pănuși de porumb, frunze uscate sau bucăți de lemn.

Ai diferite borcane sau sticle în plus? Folosește un pistol de lipit pentru a lipi câteva frunze colorate și sfoară pe exteriorul acestora. Pune o lumânare în interior și vei obține o decorațiune de toamnă cu o textură frumoasă realizată chiar de tine.

De asemenea, poți încorpora modelul texturat în casa ta pe tot parcursul anului, de exemplu sub forma unui tapet texturat. De asemenea, poți alege și diverse alte accesorii, de exemplu din magazinul online Somproduct.

Nu ezita să  adaugi și  diferite modele și detalii geometrice. Acestea fac și ele parte din tendințele actuale de toamnă în materie de amenajări interioare. Poți face acest lucru prin lămpi pătrate, o selecție de perne cu imprimeuri geometrice sau tablouri cu picturi geometrice.

 

bete-bambus-tablouAutor: PNW Production (Pexels)

De la decorațiuni moderne până la mobilier funcțional și de calitate. Atât de largă este gama magazinului online Somproduct. Cumpără astăzi tot ce ai nevoie într-un singur loc.

Decorațiuni de toamnă în fața ușii de la intrare

 

Pe lângă decorul interior, nu uita că cel din fața casei este la fel de important. Ai ghivece cu plante perene în fața ușii de la intrare? Adaugă în ele dovleci mici ca decor.

De asemenea, dovlecii pot fi și decorațiune de toamnă într-un ghiveci. Umple ghivecele cu dovleci de diferite dimensiuni și așează-le în fața ușii. Folosește ghivece cu dovleci și pentru a înfrumuseța treptele care duc spre ușa de la intrare.

 

trepte-flori-dovleciAutor: Erica Marsland Huynh (Unsplash)

 

O coroniță este un decor de toamnă indispensabil pentru ușă. O poți confecționa din frunze, conuri de pin, măceșe sau alte fructe mici. S-ar putea să dureze ceva mai mult timp pentru a o confecționa, dar rezultatul va merita.

Tot ce ai nevoie este o coroniță rotundă din polistiren, un pistol de lipit și materialul natural ales, în cazul nostru frunze. Folosește pistolul de lipit pentru a lipi frunzele strâns împreună la început. Apoi lipește-le diferit una peste alta pentru a crea un aspect mai interesant și mai texturat.

Dar decorațiunile de toamnă pentru ferestre? Poți face coronițe mai mici și le poți agăța pe partea interioară a ferestrelor. Sau poți face ghirlande de frunze pe care să le atașezi la fereastră. Decorațiunile din ferestre vor fi frumoase atât din stradă, cât și din interiorul casei.

 

geam-coronita-din-frunzeAutor: Monstera Production (Pexels)

 

Noi ți-am prezentat câteva din tendințele de decorațiuni toamnă din acest an, cu ce alegi să îti decorezi casa? Fie că îți vei decora casa în funcție de ele sau nu, ține cont de preferințele și gusturile tale ori de câte ori vei decora. Doar așa îți va plăcea decorul de toamnă la maxim și te vei simți cu adevărat bine acasă.

__fire
DIY cum sa facem o coroniță de primăvară cu bani puțini?

Admirați cum înflorește totul afară? Aduceți un pic de primăvară în casa dumneavoastră. Începeți prin a face coronițe de primăvară pentru ușa dvs. V-am pregătit un ghid cu instrucțiuni.