Cele mai bune cosmetice naturale - sănătoase, ecologice și etice

cosmetice naturale

Sunteți un iubitor de produse convenționale sau preferați cele ecologice? Dacă aparțineți celui de-al doilea grup, aceasta sunt cele mai bune produse cosmetice naturale pentru dumneavoastră.

Nu mai este cazul ca, atunci când căutăm ceva unic și original, să fim nevoiți să cumpărăm exclusiv din străinătate. Fie că este vorba de îmbrăcăminte de la producători locali, de cosmetice handmade sau de alimente de calitate de la un fermier, este întotdeauna posibil să faceți cumpărături locale. Acest lucru este valabil și pentru produsele cosmetice naturale din România.

eco produse cosmetice

O dietă echilibrată și exercițiile fizice regulate reprezintă fundamentul sănătății noastre. Dar cum rămâne cu produsele pe care le folosim pe corpul nostru? Pielea este cel mai mare organ al nostru și se caracterizează prin capacitatea sa de a absorbi imediat. Prin urmare, nu ar trebui să o împovărăm în mod inutil cu substanțe sintetice.

Un stil de viață sănătos este esențial pentru a ne îmbunătăți sănătatea și pielea. Prin urmare, ar trebui să avem mare grijă de ele. Profitați astăzi de oferta excelentă de nutriție sănătoasă.

crema maini femei

Știați că, în medie, oamenii folosesc 10 produse de înfrumusețare diferite pe zi? Aceștia se expun, fără să știe, la o gamă largă de substanțe chimice inutile. Așa că haideți să aruncăm o privire la spectrul opus al frumuseții - cosmetice organice.

Apa este, de asemenea, un fluid esențial pentru sănătatea și frumusețea pielii noastre. Cât de mult ar trebui să bei zilnic și care sunt beneficiile sale pentru sănătate? Iată ce trebuie să știți despre băutură.

Ce înseamnă cosmetice naturiste?


 
Cosmeticele pur naturale sunt formulate din materiale naturale. Acestea sunt de origine vegetală, animală sau minerală. Ingredientele individuale sunt izolate din materialele naturale în moduri fizic delicate. Cele mai frecvente includ filtrarea, distilarea, uscarea și altele. Uleiurile vegetale sunt extrase prin presare la rece pentru a reține maximul de substanțe benefice, în mod ideal în stare naturală, deoarece acestea sunt cel mai bine utilizate de organismul uman.

ulei pentru ten
 

O gamă largă de produse cosmetice naturale, inclusiv cele românești, poate fi găsită în multe farmacii. Veți fi siguri că veți cumpăra produse de cea mai bună calitate.

Caracteristicile produselor cosmetice naturale

__check

 

Acestea sunt inspirate de natură și de ingredientele sale.
 

__check

 

Au o formulă simplă, bogată în ingrediente active și nutritive.
 

__check

 

Sunt ecologice, adică a fost creat cu gândul la mediu.
 

__check

 

Sunt etice, deoarece favorizează ingredientele locale, organice și din comerțul echitabil.

Piața românească oferă o gamă largă de produse cosmetice naturale de calitate la prețuri rezonabile. Ce produs îți lipsește din trusa ta? Produse pur naturale de cea mai bună calitate pot fi găsite în această ofertă excelentă.

femeie masca fata

 

Îngrijirea pielii


 
Cum să vă asigurați sănătatea pielii pe termen lung și o piele strălucitoare? Una dintre cele mai ușoare modalități este să folosiți produse cosmetice naturale pentru piele. Acest lucru se datorează faptului că vindecă și reface pielea fără a dăuna corpului nostru sau pământului. În același timp, cosmeticele naturale pentru piele de la brandurile de frumusețe sustenabilă redefinesc standardele industriei.

Îți plac produsele cosmetice organice și naturale pentru față? Descoperiți serurile, cremele, uleiurile, gelurile de curățare, produsele antiîmbătrânire sau diversele ajutoare pentru un ten perfect. Pe care o veți alege?
 

femeie crema fata

Produse naturale pentru față

__check

 

exfoliere și melting - uleiuri presate la rece (nucă de cocos, măsline etc., nu lăsați să acționeze, ștergeți imediat)

__check

 

curățarea pielii - loțiune, gel sau săpun cu agenți naturali de curățare (de exemplu, săpunar), agenți detoxifianți (cărbune negru) sau uleiuri esențiale
 

__check

 

peeling - săpunuri solide îmbogățite cu sare de Himalaya, semințe de vanilie, semințe de mac, etc.

__check

 

mască - ideal ar fi să fie confecționată din materii prime de casă, în funcție de necesitate sau de soluția la problemă

__check

 

seruri - acid hialuronic, vitamine, ...

__check

 

antiîmbătrânire - vit C, colagen, bakuchiol (retinol natural), squalane

__check

 

cremă - se alege în funcție de tipul și starea actuală a pielii

__check

 

SPF - ulei de zmeură sau de morcovi (dar vă recomandăm să îl alegeți în varianta convențională)

Îngrijirea părului


 
Pentru mulți dintre noi, îngrijirea părului este o parte importantă a rutinei zilnice. Săpunurile sau șampoanele solide sunt înlocuitori ideali pentru produsele tradiționale pentru păr. Cele mai multe dintre ele sunt, în esență, 2 în 1, deci includ nu numai șamponul în sine, ci și un balsam.

femeie cu masca sub ochi

În cazul în care căutați cosmetice naurale handmade sau produse cosmetice organice le puteți găsi și online cu un singur click.

Care sunt avantajele șampoanelor solide?
 

__check

 

evitați substanțele chimice nocive și toxice
 

__check

 

susțineți o societate fără cruzime
 

__check

 

sprijiniți sustenabilitatea
 

Pentru a reduce deșeurile, asigurați-vă că luați șampoane fără plastic. Explorați o listă de mărci naturale și organice la prețuri avantajoase.
 

Cu siguranță nu există o lipsă de mărci românești de șampoane și balsamuri sau produse 2 în 1. Printre cele mai bune sunt, fără îndoială Farmec, Gerovital, Nala, Vorica, Favisan, Vivanatura, Cosmetic plant etc. 

 

sapun solid

 

Îngrijirea corpului


 
Există ceva mai plăcut decât un duș fierbinte sau o baie lungă și relaxantă? În opinia noastră, categoric nu.

Înlocuiți gelurile de duș convenționale cu secretul bunicii - săpunul solid. Săpunurile din ziua de azi nu usucă pielea. Dimpotrivă, acestea îi furnizează toate substanțele nutritive necesare și nu îi deteriorează bariera naturală a pielii.

După un duș, este ideal să te dai cu o cremă naturală, cum ar fi untul de shea. Și în cele din urmă, alegeți dintr-o gamă largă de deodorante solide fără aluminiu și alte substanțe nocive. Corpul tău îți va mulțumi pentru asta.
 

Știați că ar trebui să folosiți protecție solară, sau SPF, în fiecare zi? Nu contează dacă afară este frig, cald, însorit sau doar plouă. Vă vom spune cum să o alegeți pe cea potrivită în articolul nostru.

 

Parfumuri vs. uleiuri esențiale

 

 
Potrivit Environmental Working Group, cele mai multe aromw din parfumuri sunt alcătuite din până la 3.100 de ingrediente chimice derivate din petrol. Pielea noastră absoarbe aproape 60% din ceea ce punem pe ea. Prin urmare, substanțele chimice ascunse în parfumuri pot fi iritante sau chiar dăunătoare pentru sănătatea noastră pe termen lung.

Noi, pe de altă parte, preferăm o soluție naturală sub formă de uleiuri esențiale. Acestea nu au doar rolul de a face ca interiorul să miroasă mai plăcut. Acestea reprezintă o versiune mai sănătoasă a parfumurilor convenționale. Data viitoare când vă cumpărați parfumul preferat, ar fi bine să întoarceți sticla și să citiți ingredientele.

parfumuri si uleiuri esentiale

După cum putem vedea, cosmeticele naturale handmade nu sunt sănătoase doar pentru noi, ci și pentru mediu. Prin urmare, nu ar trebui să mai ezitați. Atenție însă la marketingul fals și greenwashing. Alegeți cu atenție și concentrați-vă pe mărci certificate, cu o garanție a valorilor pe care le susțineți.

 

Slăbirea imunității ne poate crea probeme în perioada actuală. Aceasta se manifestă printr-o sensibilitate crescută la diverse boli și viruși. Cum și când este cel mai bine să întărim sistemul imunitar?