Ponturi cum să facem rost de bilete de avion ieftine

bilete de avion ieftine

Timpurile în care nu ați putut face rost de bilete de avion ieftine sunt demult apuse. Este suficient să învățați câteva trucuri și astfel vă puteți cumpăra bilete de avion la preț avantajos. Vă vom arăta cum.

 

1. Urmăriți site-urile orientate pe vânzarea biletelor de avion ieftine

Cea mai ușoară cale de a găsi bilete ieftine de avion online este să urmăriți site-urile dedicate. Care sunt acestea? Consultați secțiunea noastră Cupoane de reducere la  bilete de avion și veți găsi imediat câteva. Foarte popular este portalul Vola.ro unde veți găsi câteva oferte foarte interesante, este suficient să alegeți Zboruri către Berlin Milano sau Ibiza fără a cheltui întreg bugetul familiei. Zboruri către Amman de la 45 de euro Ibiza de la 81 de euro, Lublin de la 185 de euro iar acum nu mai trebuie să fie un lux.

 

2. Cumpărați bilete de avion din timp

Puteți cumpăra cele mai ieftine zboruri cu aproximativ două până la trei luni înainte de plecarea planificată. Ar trebui să începeți să căutați de pe acum.

 

3. Nu stați pe gânduri, cele mai ieftine bilete de avion se vând repede

În cazul în care găsiți un astfel de bilet, nu ezitați nicio secundă. Biletele de avion ieftine sunt ca niște magneți și un moment de ezitare ar putea să vă coste câteva sute de RON. Prețul biletelor se schimbă adesea de la minut la minut, persoane interesate sunt multe, iar bilete puține.


4. Verificați toate aeroporturile din jur

Știați că prețul biletului poate varia în funcție de aeroport? Exact. Prețul unui bilet poate fi atât de mic încât merită să călătoriți după el. Asigurați-vă că verificați din București, Timișoara, Cluj sau de ce nu Budapesta.

5. Fiți tolerant

Calea spre cele mai ieftine bilete de avion este uneori dificilă și necesită multă răbdare și adaptabilitate. De obicei, aveți la alegere doar câteva zboruri și același lucru se aplică și locațiilor. Puteți să vă așteptați la transferuri lungi sau plecările la primele ore ale dimineții.


6. Lăsați uitării sărbătorile și și plecările în plin sezon

Cele mai costisitoare perioade sunt cele din jurul Crăciunului, Revelionului sau în timpul vacanței de vară, când oamenii sunt dispuși să plătească mai mult.
 

7. Când este momentul oportun pentru a face rezervarea?

Știți când este momentul ideal pentru a cumpăra un bilet de avion ieftin? Multe companii aeriene adaugă bilete de avion la preț promoțional luni dimineața la primele ore. Concurența este mare, iar prețurile cele mai scăzute sunt, de obicei, marți după-amiaza atunci este momentul potrivit pentru a le cumpăra.

În cele din urmă, vă oferim o listă cu cele mai bune companii aeriene în anul 2018. Se regăsește și preferata voastră printre ele?