Care excursii ieftine sunt top în acest sezon? Călătoriți și mai ieftin!

Tururile ieftine de vizitare a obiectivelor turistice sunt alegerea potrivită, deoarece puteți călători mai avantajos. În plus, puteți economisi și la transport. Cum puteți proceda? Vă vom spune în articolul nostru.

Tururile de vizitare sunt o alegere frecventă a celor care nu vor să-și petreacă vacanța pur și simplu fără a face nimic și relaxându-se pe plajă. Sunteți unul dintre ei? În acest caz, veți fi cu siguranță mulțumit că transportul pentru turul de vizitare a obiectivelor turistice, chiar și în timpul acestuia, nu trebuie să coste prea mult.

Oferta de excursii ieftine în țară a obiectivelor turistice de către agențiile de turism este bogată. Dar cum să alegi o vacanță astfel încât să economisești și mai mult?

 

4 moduri de a călători la un tur de vizitare a obiectivelor turistice

 

- De unul singur
- Profită de oferte last minute
- Cu autobuzul, mașina sau avionul
- Oferte first minute
- Sfat bonus: Nu comparați doar prețurile

Călătoria nu trebuie să fie neapărat costisitoare. Alegeți dintr-o ofertă verificată de cazare și trăiți-vă vacanța cu Kiwi.com

excursie pe cont propiu

 

1. Tur de cunoaștere pe cont propriu

 

Puteți, de asemenea, să plecați într-o excursie de cunoaștere pe cont propriu. Nu veți fi limitat de programul întregului grup și vă veți putea crea propriul program. In plus, veți putea sta mai mult in locurile care vă interesează. Sau răsfățați-vă cu o zi de odihnă.

V-ați hotărât să călătoriți singur/ă? În cele mai multe cazuri, veți economisi pentru taxa de ghid. Pe de altă parte, va trebui să aranjați transportul în țara selectată, modalitatea de transport în țara dată și nu veți putea solicita reduceri de grup. Nu în ultimul rând, va trebui să studiați interpretarea fiecărui loc sau reper.

Știți unde merită să călătoriți anul acesta? În articolul nostru, am rezumat sfaturi pentru destinații grozave de vară pentru dvs.

2. Oferte last minute

 

Last minute și ultra last minute sunt unele dintre cele mai ieftine moduri de a călători pentru mai puțin. Oferta lor mai mică poate fi un dezavantaj. Ofertele de ultimă oră sunt cele lăsate de agenția de turism după ce celelalte tururi s-au epuizat. Aceasta înseamnă că aveți o gamă limitată de hoteluri și camere.

excursii ieftine

 

De asemenea, vă recomandăm să urmăriți periodic oferta agențiilor de turism. Acest lucru crește probabilitatea ca veți găsi un sejur care vi se potrivește. Dacă nu vă deranjează o căutare mai lungă, aceste tururi sunt o modalitate excelentă de a pleca în vacanță mai ieftin.

În oferta agenției de turism Perfect Tour vă sunt pregatite tururi de vizitare la prețuri avantajoase. Pe care îl veți alege?

3. Autobuz, transport propriu sau aerian?

 

În oferte last minute, puteți găsi tururi folosind diferite moduri de transport. Cu oferta către țările europene individuale, vă puteți întâlni cu transportul cu autobuzul sau cu propria mașină.
calatorind cu autobusul

 

Pentru distanțe mai mari, transportul aerian este, desigur, oferit și ca parte a prețului turului.

Știți de unde puteți obține cele mai ieftin bilete de avion ? Urmăriți oferta actuală Exact Travel și plecați chiar mâine spre destinația voastră de vis.

4. Planificați un concediu din timp?

 

Dacă vă numărați printre cei care îți plănuiesc vacanța din timp, puteți profita și de oferte first minute. Le poți cumpăra la prețuri mai mici și vei avea o gamă mai mare de hoteluri și camere. Marele lor avantaj este și o gamă mai bogată de oferte.

 

Sfat bonus: Nu comparați doar prețurile

 

Înainte de a cumpăra turul în sine, ar trebui să comparați prețul înainte și după reducere. Ar trebui să vă uitați și la oferte comparabile de la agențiile de turism concurente. Se poate întâmpla cu ușurință ca turul vostru să nu fie atât de avantajos pe cât părea la prima vedere.

oferte last minute

 

Daca ați ales o agenție de turism, citiți in detaliu contractul pe care îl semnați. Ar trebui să conțină informații despre locul de ședere, camere și toate serviciile. Verificați dacă în contract sunt menționate și ce mese ați comandat. O creștere neașteptată a cheltuielilor poate apărea, de exemplu, deoarece prețul pentru un tur de vizitare de ultimă oră nu include prețurile biletelor sau taxa turistică.

 

__bulb
Cazare ieftină – cum puteți găsi la preț mai avantajos

O vacanță pe bani puțini dă roade mai ales dacă reușiți să găsiți cazare frumoasă și ieftină într-un mediu plăcut. Știți cum să obțineți o cazare ieftină? Am pregătit câteva sfaturi pentru dumneavoastră.

Să culegeți experiențe de călătorie nu trebuie să fie solicitant din punct de vedere financiar. Trebuie doar să planificați toate detaliile cu mult înainte de călătorie. În principal, cum să alegeți un tur de vizitare a obiectivelor turistice, ce locuri să vizitați și să vă asigurați cazarea.