Am comparat pentru tine: Samsung Galaxy Tab S6 Lite vs. Samsung Tab S8 Ultra

femeie-tableta

Fiind un dispozitiv multifuncțional, tableta este un mare concurent al computerului. Ai luat în calcul să o cumperi? În articolul nostru, am comparat Samsung Galaxy Tab S6 Lite și Samsung Tab S8 Ultra.

Produsele din gama de electronice sunt printre cele mai populare, fie că sunt cumpărate drept cadou sau doar pentru o ocazie oarecare. Dar este de asemenea adevărat că alegerea lor nu este întotdeauna ușoară. Într-o singură categorie există un număr foarte marede opțiuni și este dificil să determini care produs este cel mai bun. Pentru a face achiziția mai ușoară, acordă întotdeauna suficientă atenție parametrilor care sunt cei mai importanți pentru tine.

În articolul de astăzi, ne-am concentrat asupra caracteristicilor a 2 modele de tablete foarte populare. Și tu cauți să cumperi acest dispozitiv? Citește mai departe și în rândurile ce urmează veți afla tot ce este important despre produsele selectate.

Ce vei afla în acest articol?

__check

de ce să cumperi o tabletă

__check

ce caracteristici trebuie să urmărești atunci când alegi o tabletă

__check

cum să alegi o tabletă în funcție de diagonală

__check

ce memorie este suficientă

__check

la ce prețuri se vând tabletele

__check

caracteristicile tabletei Samsung Galaxy Tab S6 Lite

__check

caracteristicile tabletei Samsung Tab S8 Ultra

__check

și o mulțime de oferte de cumpărături la prețuri avantajoase

În magazinul online PC Garage vei găsi o gamă largă de tablete în funcție de caracteristici sau mărci. Cu un click pe link-ul de mai jos alege-ți noua tabletă.

Cum să alegi o tabletă?

 

În zilele noastre, putem găsi o tabletă în aproape fiecare casă. Nu numai adulții o folosesc pentru muncă, ci și studenții o folosesc pentru a se pregăti pentru școală sau pentru a se juca în timpul liber. Aceasta poate face față la orice, de la simpla navigare pe internet până la crearea de desene grafice sau videoclipuri. În comparație cu un computer, o tabletă are avantajul unei durate de viață mai lungi a bateriei, al unor timpi de pornire mai rapizi și al unui preț mai accesibil. Este potrivită atât pentru cei care muncesc, cât și pentru studenți, este ușor de manevrat și are performanțe comparabile cu cele ale unui laptop.

Deși are multe caracteristici excelente, alegerea unei tablete nu este ușoară. Trebuie să iei în considerare o serie de criterii, în special nevoile, cerințele și așteptările tale .

 

__bulb
Cea mai bună periuță sonică - cum o alegi, de unde o cumperi?

Cu toții ne dorim un zâmbet frumos și sănătos. Tu ce faci pentru zâmbetul tău? Cea mai bună periuță sonică te va ajuta cu îngrijirea potrivită. Cum să o alegi și de unde să o cumperi?

Sistemul de operare

 

Dacă vrei să alegi o tabletă în funcție de tipul de sistemului de operare, există 3 tipuri din care poți alege:

__check

iOS - o tabletă cu acest sistem de operare, se caracterizează prin actualizări regulate pentru o funcționare fiabilă și o varietate de aplicații adaptate pentru a funcționa pe o tabletă. Dezavantajul este că aplicațiile pot fi descărcate doar de pe App Store.

__check

Android – de acest sistem de operare dispun atât modelele mai accesibile, cât și cele mai scumpe. Ai la dispoziție o mulțime de aplicații excelente sau multimedia de descărcat cu acesta. Dezavantajul față de iOS este suportul pentru sistem, care de multe ori se termină odată cu terminarea sistemului cu care a intrat pe piață.

__check

Windows - Tabletele cu acest sistem de operare sunt, de asemenea, extrem de potrivite pentru munca cu documente și oferă posibilitatea de a folosi programe și aplicații ca pe un computer. Principalul dezavantaj este că unele programe sunt mai greu de utilizat.

Diagonala

 

Diagonala se referă la distanța dintre colțul din dreapta sus și cel din stânga jos al ecranului tabletei. Este exprimată în inci, unde 1" este egal cu 2,54 cm.

Tabletele sunt de obicei disponibile între la 6" și  13". Acestea pot fi clasificate în funcție de inci după cum urmează:

__check

7" - 8" (17,8 - 20,3 cm) - tablete mici

__check

8" - 10,5" (20,3 - 26,7 cm) - tablete medii

__check

10,5" - 12" (26,7 - 30,5 cm) - tablete mari

__check

 12" - 13" (30,5 - 33 cm) - tablete foarte mari

femeie-se-uita-la-tabletaAutor: Roberto Nickson (Pexels)

Ai văzut oferta ForIT pentru accesorii pentru tablete? Achiziționează-le cu un clic pe link-ul de mai jos.

Tipul procesorului

 

Când trebuie să acorzi atenție performanței procesorului? Potrivit mai multor surse, mai ales dacă vrei o tabletă în principal pentru jocuri, editare video sau redare video. Un procesor puternic este foarte important atunci. Pe de altă parte, dacă folosești tableta pentru navigarea pe internet, performanța procesorului nu este la fel de importantă.

Cu alte cuvinte, pentru utilizatorul ocazional al unei tablete, un procesor dual-core sau quad-core va fi suficient, utilizatorii ocazionali ar trebui să aleagă dintr-o gamă de tablete cu procesoare quad-core până la octa-core, iar pentru utilizatorul pretențios, procesoarele octa-core vor fi cele mai bune.

Putem spune că o tabletă este cu atât mai bună cu cât are mai multe nuclee. Printre cei mai cunoscuți producători de procesoare se numără:

__check

MediaTek - procesoarele de la acest producător se găsesc cel mai adesea în dispozitive dintr-o categorie de preț mai mică, dar pot fi găsite și în unele mai scumpe.

__check

Qualcomm - produsele acestei mărci sunt de mult timp populare și răspândite.

__check

Huawei - procesoarele sunt caracterizate prin economie și performanță ridicată.

__bulb
Top filme online gratis - iată 10 idei

Sunteți un fan al filmelor și serialelor? Pe acest site-uri puteți viziona filme online gratuit și oricând.

Capacitate memorie și capacitate de stocare

 

Memoria (RAM) stochează fișierele și aplicațiile. Este optimă selectarea a cel puțin 3 - 4 GB. Capcitatea de stocare este utilizată pentru a stoca fișiere, fotografii, videoclipuri sau aplicații. Există 3 tipuri diferite, alegerea depinzând de preferințele fiecărui utilizator în parte. În timp ce unii utilizatori se mulțumesc cu 32 GB, alții au nevoie de 64 GB, iar alți utilizatori au nevoie de cea mai mare memorie de 128 GB. Îți faci griji că vei avea nevoie de mai multă memorie cu trecerea timpului? Poți rezolva această problemă prin achiziționarea unui card de memorie.

Capacitatea bateriei

 

Aceasta îți spune cât timp poți utiliza tableta fără să o încarci. În general, este recomandată tableta care poate suporta cel puțin 8 ore de utilizare activă.

Conectivitate

 

Conectivitatea WiFi și Bluetooth sunt standard pe tablete. Alte caracteristici utile includ:

__check

Ieșire HDMI - vă permite să conectezi tableta la un televizor sau la un laptop.

__check

GPS - o caracteristică indispensabilă, mai ales dacă vei dori să folosești tableta pentru a călători cu  mașina.

__check

NFC - tehnologia care permite plata fără contact, asocierea cu accesorii sau pentru transferul de date nu este obișnuită pe toate tabletele.

Prețul

 

Știai că poți cumpăra o tabletă și sub 500 lei? Cu toate acestea, trebuie să ții cont de parametri mai puțin interesanți, cum ar fi o diagonală mai mică și memoria sau capacitatea redusă a bateriei. Tabletele din această categorie de prețuri mici sunt potrivite în special pentru copii, deoarece aceștia nu au pretenții mari în ceea ce privește performanța tabletei. Iar pe de altă parte, există modele de tablete mai scumpe care costă 2500 lei sau mai mult. Acestea se caracterizează printr-o diagonală și o capacitate de stocare mare sau o cameră foto cu mai mulți megapixeli.

Nu vrei să investiți atât de mult într-o tabletă? Chiar și în gama de prețuri medii, până în 1000 lei sau 1500 lei, vei găsi modele de calitate ale acestor dispozitive care nu te vor dezamăgi atunci când le vei folosi.

__bulb
Cum să alegi valiza voiaj la preț avantajos? Uite câteva sfaturi utile

Pleci într-o vacanță mai lungă, concediu sau o călătorie de afaceri? Gândește-te din timp în ce îți vei îmacheta lucrurile. Află după ce criterii să îți alegi valiza voiaj.

Accesorii pentru tablete

 

Deși o husă pentru tabletă este un accesoriu standard pentru fiecare tabletă, se achiziționează adesea cu o tastatură, în special pentru tabletele mai mari. Un suport pentru utilizarea în siguranță a tabletei în mașină este, de asemenea, la îndemână. Vei desena sau vei crea desene grafice pe tabletă? Va fi mai ușor cu un stilou tactil.

fata-desen-pe-tabletaAutor: Ksenia Chernaya (Pexels)

 

Comparație Samsung Galaxy Tab S6 Lite vs. Samsung Tab S8 Ultra

 

Marca Samsung este populară nu numai pentru produsele sale electronice, ci și pentru gama largă de aparate de uz casnic și accesorii. În comparația noastră de astăzi, ne vom uita la specificațiile celor două tablete ale brandului. Deși produsele fac parte dintr-o gamă diferită, ambele sunt în continuă căutare și cumpărate. Care sunt diferențele dintre ele?

 

Samsung Galaxy Tab S6 Lite

 

În calitate de utilizator obișnuit, te poți baza întotdeauna pe această tabletă metalică cu un design subțire și practic. Dimensiunile și greutatea sa o fac extrem de compactă, astfel încât o poți lua cu ușurință oriunde. Ecranul cu diagonala de 10,4" oferă mult spațiu pe ecran pentru a căuta informații, a crea grafice sau a juca jocuri.

Tableta își va găsi utilizarea în mâinile adulților pentru îndeplinirea sarcinilor de lucru, precum și a studenților care au nevoie de un dispozitiv de calitate pentru a învăța, a lua notițe la cursuri sau a crea proiecte. Iar cu stiloul inteligent S Pen inclus, orice lucrare pe care o faci pe tabletă va fi și mai precisă și mai detaliată.

S-ar putea să fii convins să cumperi o tabletă Samsung Galaxy Tab S6 Lite pentru că poate înlocui multe dintre funcțiile unui computer. Tot ce trebuie să faci este să apeși pe butonul DeX. Rezultă diverse funcții, cum ar fi deschiderea mai multor ferestre în același timp. Astfel, poți face mai multe lucruri mai ușor, mai rapid și mai eficient.

Conectivitatea rapidă este asigurată de LTE & Wi-Fi, iar performanța de lungă durată este asigurată de o baterie de 7040 mAh. Nu trebuie să îți faci griji nici pentru lipsa spațiului de stocare, cu 64 GB de memorie pentru utilizator și 4 GB de memorie RAM. Nu suportă rețeaua 5G, nu este rezistentă la apă și nici la praf. Dar promite o durată de redare video de până la 15 ore.

Vrei să știi Samsung Galaxy Tab S6 Lite preț? Această tabletă se încadrează în gama de prețuri medii, ceea ce înseamnă că vei plăti pentru ea în jur de 2000 lei, în funcție de magazin.

Cauți o husă cu tastatură pentru noua tabletă Samsung galaxy Tab S6 Lite? O vei găsi la un preț avantajos în magazinul online PC Garage.

 

femeie-cautare-pe-tabletaAutor: MART PRODUCTION (Pexels)

Specificații tehnice

__check

Greutate: 467 g

__check

Grosime: 7 mm

__check

Lățime: 244,5 mm

__check

Înălțime: 154,3 mm

__check

Tip procesor: octa-core

__check

Rezoluție cameră foto: cameră spate de 8 megapixeli, cameră frontală de 5 megapixeli

__check

Conectivitate: USB 2.0, Wi-Fi, Bluetooth, servicii de localizare

__check

Sistem de operare: Android

__check

Preț: aproximativ 2000 lei

De asemenea, actualizăm periodic ofertele de la Samsung pe site-ul nostru. În prezent, puteți profita de următoarele:

Samsung Tab S8 Ultra

 

Tableta cu diagonala de 14,8" promite performanțe perfecte și posibilități nelimitate pentru muncă și timp liber. O vei folosi ca un dispozitiv de lucru cu drepturi depline din mai multe motive. Tableta include un procesor puternic, un ecran de înaltă rezoluție cu o rată de reîmprospătare excelentă. În plus, vă va cuceri de la prima vedere cu designul său elegant și liniile subțiri.

Este puțin mai mare și mai grea ca dimensiuni și greutate decât tableta menționată anterior, dar este și foarte compactă. O cameră foto de calitate, cu o mulțime de megapixeli, asigură că poți face fotografii ca un profesionist.

Atunci când utilizezi tableta, vei aprecia posibilitatea de a personaliza desktop-ul în funcție de nevoile și preferințele tale. Poți deschide oricâte ferestre dorești și le poți aranja pe ecran după preferințe. Pur și simplu, poți face mai multe lucruri în același timp.

Ca și în cazul modelului anterior, S Pen este inclus pentru editarea ușoară a fotografiilor, scris sau desenat. Compatibilitatea cu alte dispozitive Samsung Galaxy este inclusă.

Spre deosebire de modelul anterior, capacitatea bateriei ajunge la 11.200 mAh, memoria de operare este de 8 GB, iar memoria internă este de 128 GB. În plus, tableta suportă conectivitatea la rețeaua 5 G.

Vrei să afli Samsung Tab 8 Ultra preț? Unul dintre cele mai noi modele de la Samsung te va costa aproximativ 6000 lei.

Autor: Tima Miroshnichenko (Pexels)

Specificații tehnice

__check

Greutate: 728 g

__check

Grosime: 5,5 mm

__check

Lățime: 326,4 mm

__check

Înălțime: 208,6 mm

__check

Tip procesor: octa-core

__check

Rezoluție cameră foto: cameră spate de 13+6MP, cameră frontală ultra-wide de 12+12MP

__check

Conectivitate: Wi-Fi, LTE, , USB 3.2, servicii de localizare

__check

Sistem de operare: Sistemul de operare: Telefonul de la distanță: Android

__check

Preț: aproximativ 6000 lei

Prețul este cel mai important criteriu pentru majoritatea oamenilor atunci când vine vorba de cumpărături. Acest lucru nu este diferit în cazul produselor electronice și al tabletelor menționate mai sus. Care dintre aceste modele ar fi mai potrivit pentru tine? Va trebui să găsești singur răspunsul, în funcție de scopul utilizării și în funcție dacă ești mai degrabă un utilizator ocazional sau un utilizator mai pretențios și ai așteptări mai mari de la o tabletă. Îți dorești o tabletă mai mult pentru petrecerea timpului liber și o utilizare ocazională la locul de muncă? Sau te interesează o tabletă pe care să te poți baza la locul de muncă?

Citește evaluările și recenziile de la cumpărătorii anteriori, înainte de a cumpăra. Vei afla care este experiența reală de utilizare a unei anumite tablete, cea care te interesează.

 

 

Rezumatul caracteristicilor selectate

 

comparatie-samsung

Sursa: elaborare proprie