Ai nevoie de câteva idei de concediu în familie? Iată câteva ponturi

04.07.2023 Monica Excursii Partajare

Vrei să mergi cu familia în excursii interesante, dar nu știi unde anume? În articolul nostru, îți aducem o serie de idei de concediu sau excursii. Citește articolul nostru și descoperă câteva destinații uimitoare.

Vara este perioada din an în care cu toții avem puțin mai mult timp liber și încetinim ritmul de lucru. În plus, copiii de la școală au vacanța mult dorită, de care ar fi păcat să nu profităm pentru o excursie perfectă cu familia.

Nu îți vine în minte nici o idee originală? Urmează sfatul nostru și pornește spre locuri unde copiii și adulții se vor simți bine deopotrivă.

Vrei să găsești un sejur unic pentru familia ta? Perfect-Tour a adunat multe oferte avantajoase într-un singur loc.

parinti=fetita

 

Pentru cei ce iubesc apa

 

Vrei să te bucuri de momente fără griji pe malul apei cu familia ta? Găsește piscine, parcuri de distracții și parcuri acvatice în apropiere. Sau căută-le pe cele din orașele mai îndepărtate. Sfatul nostru este să găsești cazare și să petreceți câteva zile acolo. Veți avea mai mult timp pentru a vizita alte locuri interesante.

Când planifcii itinerariul, ține cont de faptul că veți petrece cea mai mare parte a zilei lângă apă. Atracțiile acvatice sunt o atracție uriașă pentru copii și, literalmente, nu se pot dezlipi de piscină.

În plus, la multe piscine își pot perfecționa înotul cu ajutorul unui antrenor profesionist de înot. Împreună vă puteți relaxa în piscinelecu apă termală.

Ideile noastre pentru destinații acvatice:

__check

Therme București

__check

Paradisul Acvatic Brașov

__check

Aquapark Nymphea

__check

Aquastar Satu Mare

__check

Aqua President Băile Felix

copii-piscina-balaceala

__bulb
Care excursii ieftine sunt top în acest sezon? Călătoriți și mai ieftin!

Tururile ieftine de vizitare a obiectivelor turistice sunt alegerea potrivită, deoarece puteți călători mai avantajos. În plus, puteți economisi și la transport. Cum puteți proceda? Vă vom spune în articolul nostru.

Călătorind în căutarea istoriei și a artei

 

Știm că vizitarea castelelor și a cetăților poate să nu fie atractivă pentru toți membrii familiei, în special pentru cei mici. Dar chiar și acest tip de program poate fi interesant pentru ei, dacă este planificat bine.

Mai ales în timpul verii, multe castele și castele organizează diverse programe și evenimente cu ghid. Profită de acest lucru și planifică atunci o excursie cu familia. Există câte ceva intereant pentru toată lumea.

Ai copii mai mari acasă? Ei pot aprecia deja expozițiile din muzee. Rezervă o zi întreagă pentru artă. Dar recomandăm să te informezi din timp ce expoziție unde are loc. Cu cât este mai aproape de gusturile tuturor membrilor familiei, cu atât va fi mai frumoasă ziua petrecută împreună.

Cu siguranță merită o vizită:

__check

Castelul Bran

__check

Castelul Corvinilor

__check

Castelul Peleș

__check

Cetatea Râșnov

__check

Castelul Pelișor

copii-zambete-parinti

 

Explorarea la nesfârșit a naturii

 

Încă te întrebi unde să mergeți într-o vacanta in familie? O excursie în natură nu trebuie ratată. Luați-i pe cei mici pentru o plimbare lejeră și plăcută în pădure. Pe de altă parte, cu copiii mai mari, puteți face drumeții. Verifică în prealabil traseul și eventualele opriri, astfel încât să nu vă surprindă nimic.

Pregătiți un coș de picnic și bucurați-vă de un picnic în familie în îmbrățișarea naturii.

Adăugă în itinerariu o vizită la parcuri de animale, ferme sau grădini zoologice.  Garantăm că va fi o experiență pentru cei mici și cei mari deopotrivă.

Recomandăm excursii la:

__check

Valea Vaserului

__check

Cascada Cailor

__check

Bâlea Lac

__check

Cascada Bigăr

__check

Cazanele Dunării

parinti-fetita-flori

 

Excursiile în familie pot fi foarte diferite. Depinde de tine să decizi ce fel de activitate dorești pentru cei dragi, fie că este mai relaxantă sau mai activă. Până la urmă, cel mai important lucru este să fiți toți împreună.