Pregătiți-vă pentru primăvară: oferte avantajoase pentru voi, casă și grădină

reduceri de primavara

Începutul primăverii este însoțit și de treburile pe lângă casă și grădină. Aveți tot ce vă trebuie? Profitați de oferte avantajoase și obțineți tot ce aveți nevoie la prețuri imbatabile.

Pentru mulți schimbarea vremii înseamnă activități pe lângă casă și grădină sau renovarea locuinței. Pe care dintre acestea vi le doriți în această primăvară? Indiferent ce alegeți, veți găsi oferte avantajoase pe site-ul nostru.

În care categorii faceți cele mai avantajoase cumpărături? Acestea sunt literalmente pline cu top reduceri de primăvară:

__check

casă și grădină

__check

echipamente și îmbrăcăminte sport

__check

modă

__check

mobilier și locuință

__check

electro

__check

auto-moto

Am sintetizat întreaga ofertă în secțiunea reduceri de primăvară. Ce oferte irezistibile nu puteți rata?

femeie cos legume

Pregătiți-vă casa și grădina
 

Dețineti o parcelă frumoasă? Trebuie să știți foarte bine cât de multă muncă presupune acesta. Începutul de an nu face excepție. Trebuie să pregătiți terenul pentru plantare, să tăiați crengiile pomilor sau să tundeți gazonul.

Facilitați-vă munca cu ajutoarele practice pentru grădină de la Karcher.ro.

unelte gradina verzi

__bulb
Cum alegem o mașină de tuns iarba pentru grădină? Evitați stresul și tensiunea

Tunsul regulat este cheia unui gazon sănătos și verde. Cum să procedați atunci când alegeți o mașină de tuns iarba? Vă spunem nu numai la ce să aveți grijă, ci și cât de des să cosiți?

Și cum rămâne cu interiorul? Poate că și acesta ar merita o zugrăvire a pereților, înlocuirea mobilierului vechi cu unul nou sau o mare curățenie de primăvară. Începeți toate acestea chiar acum și întâmpinați căldura într-un mediu frumos și curat.

barbat matura camera
 

__bulb
Produse de curățenie pentru casă - sănătoase, ieftine și ecologice

V-ați gândit vreodată la câtă chimicale folosim pentru a ne păstra casele curate? Puteți pregăti cu ușurință produse de curățenie naturale acasă. Ușor și ieftin.

Renovați-vă locuința



Reîmprospătați-vă spațiul de locuit cu mobilier nou și modern. Doar câteva piese noi vă vor transforma casa de nerecunoscut.
 

Un somn bun este baza oricărei zile de succes, așa că începeți să faceți schimbări în dormitor. O saltea uzată nu va contribui la calitatea somnului dvs. Nici un covor vechi nu-și mai are rost.

dormitor modern

Probabil că vă petreceți o mare parte din zi în sufragerie. Ce vă lipsește pentru un confort perfect? Poate că este vorba de un fotoliu pentru a citi cărțile preferate sau de un taburet pe care să vă așezați picioarele.

De asemenea, decorațiunile vor adăuga o notă nouă spațiului de locuit în fiecare cameră. Păturile, pernele și plantele sunt, în opinia noastră, o necesitate pentru o casă primitoare.

bucatarie moderna

Decorațiunile și diferitele elemente de interior pot crea o atmosferă cu adevărat inconfundabilă. Profitați de reducerea în curs de la e4home.ro și cumpărați întreaga gamă și mai avantajos. Cu cuponul de reducere AFR3 veți obține o reducere de 3% la achiziția dumneavoastră. Reducerea este valabilă până la 31.12.2023.

Simplificați-vă momentele din bucătărie
 

Vă place cafeaua? Un aparat de cafea de înaltă calitate vă va face dimineața mai plăcută. Prăjitorul de pâine vă ușurează pregătirea unui mic dejun gustos, iar robotul de bucătărie accelerează coacerea deserturilor preferate și prepararea meselor.
 

Iată 3 sfaturi despre cum să alegi aparatele pentru bucătărie
 

1

Combinația - dacă doriți să creeați un aspect deosebit bucătăriei dvs., aveți 2 opțiuni:
Asortați-i culoarea electrocasnicelor dvs.
Creați un contrast de culori.

2

Întreținere - aparatele ușor de întreținut sunt apreciate în orice moment.

3

Clasa energetică - pentru un consum mai mic de energie electrică în casă, țineți cont de acest parametru atunci când faceți alegerea.

mobila bucatarie

__bulb
Economisirea energiei electrice în timp ce prețurile cresc? Aceste sfaturi vă vor ajuta

Doriți să știți cum puteți economisi energie electrică în locuință? Există mai multe măsuri pentru a vă ajuta să reduceți costurile. Încercați-le cât mai curând posibil.

Ce ziceți de alte aparate de uz casnic utile? Un aspirator robotic vă va ajuta la curățenie, iar o mașină de spălat cu uscător va economisi spațiu în baie.

femeie cu copil

__bulb
Cum să economisești bani în gospodărie?

Traiul de zi ci zi devine tot mai scump și de aceea suntem nevoiți să reevaluăm cheltuielile și să ne gândim cum putem face în fiecare lună economii în plus. Cheltuielile pentru întreținere reprezintă o mare parte a bugetului nostru, de aceea ar fi o idee bună să începem cu economiile chiar aici.

Într-un corp sănătos un spirit sănătos

 

Această perioadă frumoasă a anului poate provoca astenia de primăvară pentru mulți. Simptomele sale tipice sunt:

__check

dureri de cap

__check

reducerea apetitului pentru orice activitate

__check

insomnie

__check

epuizare, etc.

Cum o putem combate? Printre modalitățile dovedite se numără exercițiile fizice, modificarea dietei și un stil de viață mai sănătos.

__bulb
Astenia de primăvară 10 modalități cum putem scăpat de ea

Nici voi nu prea aveți chef de nimic în ultima vreme? Vă simțiți obosiți și nu știți cum să scăpați de ea? Este posibil să suferiți de o problemă de sănătate care nu poate fi diagnosticată, numită astenia de primăvară.

yoga femeie

Îmbrăcămintea și echipamentul sportiv potrivit vă vor ajuta, de asemenea, să aveți performanțe mai bune în sport. Mizați pe calitate și cumpărați din e-shop-ul Sportvision.ro

Îmbrăcați-vă de primăvară



Odată cu sosirea zilelor mai călduroase, alegerea îmbrăcămintei se schimbă. S-ar putea să fie timpul să puneți deoparte paltoanele și jachetele de iarnă, dar nu renunțați încă la piesele de tranziție. Paltoanele mai subțiri și de tranziție, trench-urile, vestele sau puloverele mai ușoare sunt ideale pentru această vreme.

 

Faceți ordine și în pantofar. Împachetați ghetele de iarnă și scoateți pantofii și adidașii de primăvară.

tenisi primavara

Îngrijiți-vă și mașina

 

Fiecare mașină are nevoie de întreținere periodică. După iarnă, este un fel de datorie pentru fiecare șofer. Printre activitățile de bază pe care ar trebui să le faceți se numără:

__check

spălare exterioară temeinică

__check

curățarea roților și a anvelopelor

__check

eventuala înlocuire a ștergătoarelor, a filtrelor, a uleiului

__check

curățare interior

Nu aveți timp pentru îngrijirea mașinii? Apelați la experții din service-urile auto specializate și centrele de detailing. Nu uitați să vă faceți din timp o programare la servis pentru schimbarea anvelopelor.


servis auto barbat

Ce reduceri de primăvară veți alege mai întâi? Oferte grozave veți găsi în fiecare categorie. Grăbiți-vă cu achizițiile, astfel încât să aveți timp să cumpărați tot ce vă doriți și aveți nevoie.

reduceri primavara