Cumpără cu noi: am pregătit cele mai imbatabile oferte ale verii

banner campanie

Completează garderoba de vară, dă un nou aspect grădinii sau călătorește mai ieftin. Cu ofertele de pe site-ul nostru, poți profita la maximum de vară și poți economisi în același timp. Cumpără chiar acum.

Vara este cu adevărat aici! Ai așteptat cu nerăbdare zilele însorite? Natura este din nou plină de culoare, soarele ne mângâie plăcut pe față și suntem nerăbdători să petrecem fiecare minut din timpul liber în aer liber.

Este sezonul călătoriilor, al vacanțelor binemeritate și e timpul să aduni experiențe noi. Acest sezon îl  poți face și mai frumos cu zeci de lei pe care le îi poți economisi la cumpărăturile online.

Găsiți cele mai bune oferte ale  verii în aceste categorii:

__check

modă și accesorii modă

__check

sport

__check

casă și grădină

__check

sănătate

__check

produse cosmetice

__check

articole pentru animale de companie

__check

călătorii și asigurări

Vezi toate reducerile verii și cumpără rapid și ușor.

femeie-valiza-impachetare

 

Creează look-uri moderne de vară

 

Denimul, hainele rupte, hainele largi și toate lucrurile maximaliste sunt cele mai IN în acest moment. Bineînțeles, culorile intense și îndrăznețe, de la nuanțe metalice la verde, portocaliu sau galben sunt un must-have. Nu uita de culoarea anului - Viva Magenta. Culorile accentuează perfect ținutele de vară. Și nu doar cele feminine, dar și cele masculine.

Dar nu trebuie să te ții strict de tendințele actuale ale modei. Combină diferite croiuri și texturi ale hainelor. Vara este sezonul în care poți experimenta cu ținutele. Este permis tot ceea ce te face să te simți confortabil.

__bulb
Rochii de plajă - cum să le alegi pe cele mai potrivite?

În primul rând, din bagajul pentru vacanța de vară nu poate lipsi un costum de baie. Dacă vrei să-ți înveselești ținuta, pune în valiză și rochii de plajă. Te sfătuim noi care anume să cumperi.

haine-denim

Plănuiești o vacanță? Nu subestima cea mai importantă piesă de îmbrăcăminte - costumul de baie. Sute de modele cu livrare rapidă pot fi găsite în magazinul online AboutYou.

Cu cât mai voluminoase sunt accesoriile pe care le alegi, cu atât mai cool va fi ținuta pe care o vei crea. Exact asta e valabil anul acesta. O geantă mai mare, cercei lungi sau ochelari de soare îndrăzneți sunt exact ceea ce ai nevoie pentru sezonul estival.

Nu trebuie să lipsească nici o pălărie pentru a-ți proteja capul de soare și o geantă de paie extrem de trendy.

 

femeie-ochelari-soare

 

 

Începe cu sportul

 

Tot mai amâni activitățile sportive pentru mai târziu? Fă schimbarea chiar în această vară. Începe cu plimbări scurte în pădure, jogging, exerciții fizice sau un sport specific. Există o mulțime de opțiuni.

Ca orice altceva, sportul este mai dificil la început. Stabilește o zi și o oră pentru această activitate. Treptat, vei dezvolta o rutină și planificarea nu va mai fi necesară.

Pe lângă faptul că îți vei umple timpul liber în mod eficient, vei face și ceva bun pentru propria sănătate.

Sfatul nostru: Implică-ți partenerul sau o prietenă în activitatea sportivă aleasă. Vei vedea, vei aștepta cu și mai multă nerăbdare ziua stabilită.

 

sportivi-tenis

__bulb
Pardesiu damă primăvară: care trenci este cel mai bun?

Nu sunteți hotărâtă ce pardesiu damă primăvară să cumpărați? Cumpărți un trenchi damă elegant. Am făcut o selecție a celor mai ieftine pardesie damă, pentru fiecare zi și pentru ocazii speciale.

Protejează-te de soare

 

Și tu îți dorești un bronz frumos pe tot corpul? Nu exagera atunci când vine vorba de expunerea la soare. Deși razele sale sunt plăcute, acestea pot dăuna grav sănătății.

 

4 pași pentru un bronz frumos și sănătos

__check

Alege o cremă de protecție solară potrivită, cu un SPF de cel puțin 30. Nu uita o cremă de față cu SPF. Repetă aplicarea la fiecare 2 ore sau după ce te usuci.

__check

Fă pauze regulate la umbră în timp ce faci plajă.

__check

Evită soarele între orele 11:00 și 15:00.

__check

După ce ai stat la soare, folosește o loțiune după plajă și bea multe lichide.

 

 

De asemenea, poți favoriza un bronz sănătos consumând anumite produse precum morcovi, broccoli, nuci și afine.

 

Vrei să arăți perfect la plajă? Cumpără produse de înfrumusețare excelente rezistente la apă din magazinul online Notino.

În timpul verii, nu uita să ai grijă de păr- podoaba capilară. Soarele și apa usucă părul, privându-l de strălucire și hidratare. Redă-i forța și nutrienții necesari cu produse de calitate și încercate. Vei face o alegere bună cu ofertele din categoria reduceri de vară.

 

Pregătește grădina pentru sezonul estival

 

Vremea caldă te cheamă să petreci cât mai mult timp în aer liber? Este ușor să o faci și mai plăcută. Scoate mobilierul de grădină, plantează flori sau pregătește grătarul și planifică primul grătar cu prietenii din acest an. La urma urmei, timpul petrecut împreună este cel mai frumos.

De asemenea, poți crea o oază de liniște și o relaxare perfectă în grădină cu ajutorul unei piscine. Aceasta va fi  răcoritoare în zilele călduroase. Vreunul din prietenii tăi are o zi de naștere în această perioadă? Organizează o petrecere la piscină și fă-i o surpriză.

 

Magazinul online VidaXl vă oferă totul pentru o casă și o grădină mai frumoase, cu excepția piscinelor. Îndepliniți-vă chiar acum ideea de grădină perfectă.

Ai grijă de animalele de companie

 

Ai un animal de companie? Ca un bun proprietar, știi că acesta are nevoie de lucruri noi din când în când. Consultă ofertele la diverse articole pentru animale de companie și economisește o sumă considerabilă la achiziții.

Recomandăm să cumperi, de exemplu, o plăcuță de răcire. Este o necesitate de vară pe care multe animale o apreciază. De asemenea, merită să investiți acum într-o căsuță nouă, o cușcă portabilă sau un țarc de joacă, accesorii pentru mâncare și, nu în ultimul rând, jucării. Orice faci pentru a îți mulțumi animalul de companie, te va mulțumi și pe tine, pentru că nu-i așa- animal fericit, stăpân fericit.

 

caine-asternut

Magazinul online Zooplus vă oferă totul pentru animalele de companie. Cumpărați rapid, comod și la prețuri avantajoase.

Călătorește pentru experiențe

 

Când vine vorba de vară, probabil că ne vin în minte călătoriile. Nu e de mirare, este o perioadă în care poți lua o pauză mai lungă și îți poți reîncărca bateriile.

Planifică o vacanță de familie în străinătate și descoperiți împreună locuri noi. Sau luați o pauză de weekend și explorați frumusețea României. Campingul cu prietenii este, de asemenea, o idee bună. Ai o mulțime de opțiuni. Profită la maximum de vară și colecționează noi experiențe.

 

parinti-copii-mare-yacht

__bulb
Alege cea mai bună asigurare de călătorie pentru vacanța ta

Asigurarea de călătorie ar trebui să facă parte din fiecare vacanță. Știți cum să-o obțineți? În articolul nostru, vă vom sfătui cum să obțineți cea mai ieftină asigurare de călătorie.

După cum poți vedea, există cu siguranță o mulțime de opțiuni. Profită de reducerile din secțiunea de reduceri de vară, economisește bani și răsfață-te cu tot ce îți dorești în această vară.

 

nologo-banner-reduceri-vara